sadak3 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Zdravim, mam problemy s nove zakoupenym telefonem a zda se mi ze mi nejak moc rzchle mizi baterka a rad bych to nejak sledoval vice a pripadne abych mel u reklamace podklady. Takze bych rad kdyby jste mi nekdo poradil nejakou appku ktera tohle dokaze sledovat treba v urcitem case a dokaze se trochu vic rozepsat jak ty predem instalovane fce androidu. Mohla by tam byt treba i voltaz, mA a teplota ;) Dik moc a doufam ze vubec neco takhle vic profesionalniho je, protoze ja jsem zatim na nic nenarazil ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 jaky mas iphone? 4s nebo 5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Ked píše do androshit verzie tak asi nebude mať iPhone. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadak3 Odesláno Březen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Mam Samsung Galaxy Note II a miluju hatery a spamery jako jsi ty kelesi. Takze si takoveto komentare odpust. Iphone je dobrej, ale zdaleka nedokaze to co note ii. chandrabhansharmaa21 reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Kolega predomnou sa pýtal aký máš iPhone. Iba som reagoval že téma je umiestnená v android sekcií tak že asi iPhone nemáš. Neviem čo tu pletieš nejaký spam. Ešte ku tvojej otázke. Čo považuješ za rýchle vybijanie batérie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadak3 Odesláno Březen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Rychle vybijení považuju třeba to že mi za 6 hodin stand by zmizelo 6% pouze při zapnutém budíku, nepotřabuju poučky o tom jak mam moc zaplých aplikací atd.. Prostě baterka nebo nabíječka je v čudu a šálí to systém, ale už je to na reklamaci, nejspíš to bylo nabíječkou, protže když jsem si nabyl v práci jinou, už to odpovídalo.. A hlavně tu nejdde vůbec o to na co se ptáš, já se tu ptám na software, nepotřebuju pomoc s radama pro začátečníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZHANG FELIX Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 (upraveno) ............................. Upraveno Srpen 27, 2013 uživatelem ZHANG FELIX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chandrabhansharmaa21 Odesláno Duben 13, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2022 I tried some apps for my android phone Battery Log app by HwangTi and Battery Guru. I got logs about my battery consumption. Hope this will help you. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 13, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2022 doufejme, ze ten problem za 9 let vyresil. necro lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts