W710i Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Zdravím všechny kdo poradí. Koupil jsem synkovy PS2 z druhé ruky(jeho historii tedy neznám) Dostal k PS2 GTA San Andreas + nějaké Gta k tomu, dále tekken,a ještě nějakou hopsačku všechny DVD jsou original.U San Anreas se občas stane že se sekne a PS2 se musí restartovat nebo i vypnout. Koupil jsem mu Burnout 3 pro PS2 ale najede to jen k výběru jazyka a tím to hasne,teda jako že nelze vybrat ani potvrdit nic,měl jsem půjčenýho CrashBandikot a NFS MostWanted a problém je stejný,nejde vybrat ani potvrdit a dál tak pokračovat ve výběru.U těch prvních her které dostal k PS2 tak tam problém s hraním není až na občasné se seknutí.(/napíše to nějaký eror to si nepamatuji) Může někdo poradit co se stím dá dělat? (měl jsem to i rozebrané,vyfoukal jsem to vyčistil a promazal vodící mechanismus,čočku vyčistil.) Moc Děkuji všem kteří poradí THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Kvůli tomu že zdravíš jen ty co poradí, jsem lehce naštvaný. Slušný člověk zdraví všechny....Jo a člověk, který ti to prodával, říkal, že je to bez vad??? Jestli jo, tak jsi asi naletěl, protože to bude zřejmě toto http://console-forum.net/tema/27550-ako-si-opravit-disc-read-error-na-svojej-ps2-fat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 (upraveno) Začala mi rovněž zlobit optika,přehraje jen některé hry.Mám SCPH 75004 .Zakoupil jsem tento komplet: http://www.sintech-shop.cz/pl…er-pvr-802-s-kolejnic/a-6616/ . Je nutné ještě nějaké nastavení?Když konzoli pustím,mechanika zajede jen do park. polohy a to je vše.Na vložené médium nereaguje,ani na reset. Je také zajímavé,že konstrukčně se s původní mechanikou podstatně rozchází. Upraveno Leden 30, 2014 uživatelem redroker doplnění textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 ...tady je to koukám totálně dead!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 To bude taky tím, že PS2 je totálně dead!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.