Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny kdo poradí.

Koupil jsem synkovy PS2 z druhé ruky(jeho historii tedy neznám)

Dostal k PS2 GTA San Andreas + nějaké Gta k tomu, dále tekken,a ještě nějakou hopsačku všechny DVD jsou original.U San Anreas se občas stane že se sekne a PS2 se musí restartovat nebo i vypnout.

Koupil jsem mu Burnout 3 pro PS2 ale najede to jen k výběru jazyka a tím to hasne,teda jako že nelze vybrat ani potvrdit nic,měl jsem půjčenýho CrashBandikot a NFS MostWanted a problém je stejný,nejde vybrat ani potvrdit a dál tak pokračovat ve výběru.U těch prvních her které dostal k PS2 tak tam problém s hraním není až na občasné

se seknutí.(/napíše to nějaký eror to si nepamatuji)

Může někdo poradit co se stím dá dělat?

(měl jsem to i rozebrané,vyfoukal jsem to vyčistil a promazal vodící mechanismus,čočku vyčistil.)

Moc Děkuji všem kteří poradí THX

• 10 months later...
Odesláno (upraveno)

Začala mi rovněž zlobit optika,přehraje jen některé hry.Mám SCPH 75004 .Zakoupil jsem tento komplet: http://www.sintech-shop.cz/pl…er-pvr-802-s-kolejnic/a-6616/ . Je nutné ještě nějaké nastavení?Když konzoli pustím,mechanika zajede jen do park. polohy a to je vše.Na vložené médium nereaguje,ani na reset. Je také zajímavé,že konstrukčně se s původní mechanikou podstatně rozchází.

Upraveno uživatelem redroker
doplnění textu
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu