Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Chci si pořídit novou GK, a tak přemýšlím, a přemýšlím...

Líbí se mi tato HD 7970 http://www.alza.cz/sapphire-hd-7970-vapor-x-oc-d349104.htm ...

Nebo přemýšlím, jestli nemám koupit z bazaru 590GTX

Co myslíte, která z těchto dvou GK je výkonnější a lepší, a vlastně aby mi jí můj PC dokázal využít,

Mám i7 2600K, 8GB RAM, WIN 7, MB přesně nevím...

Díky

Odesláno

Oky, dekuji vam vsem. Cili tech 6gb u ty HD 7970 nevyuziji pokavad hraju pouze na jednom monitoru ze? A to ja hraju klasicky FULLHD, casem bych chtel prejit na 2560x... Ale zatim jsou stale tyto monitory drahe...

Pujdu. Tedy do te 680ky, snad mi rozjede BF3 a Crysis3 na ultra :-), nic mene posledni vec, dokaze muj PC na 100% Vyuzit 680gtx? Mam jak uz jsemse zminil i7 2600k, zakladovku mam asus p8h67 ( rev 3.0) a 8gb ram.

diky !

Odesláno (upraveno)

Oky ja to asi tak udelaam :) a myslis ze bych mel jit do Titana a nebo si chvili pockat na 7990 maltu ??? Predem diky ;) ( bohuzel datum prodeje malty jsem nenasel a ani nevim jestli se jedna o jedno ci dvojcip. )

Ikdyz jak na to koukam, titan je jednocipovej a 690 dvoucipova, jakou bys bral? Neni lepsi dvojcip ?

Upraveno uživatelem Wikin

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu