TwiCe Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Nevím, zas tak černě bych to neviděl .. přijde mi že dnešní hráči si moc vymýšlej :D jop, bioshock byl v pár věcech poutavější, ale pár věcí měl i horších .. a na to by se nemělo zapomínat ... někde prostě musí být kompromis, ikdyž občas je něco do očí bijící ( příkladem si prohlížím kulisy města v dálce ... je tam použito 15 skupin budov ve 3 provedeních .. takže každá je tam 5x, pár takovýchto věci působí dost lacině. A když sem u toho vytýkání tak bych měl narážku na využívání prostředí ve spojitosti s vigory/ plasmidy .. kdy bio 1,2 mě mnohem víc nutilo různě kombinovat a hrát si, v infinite se to dá vklidu projít jen se zbraněmi. Jinak je to ale parádní výlet do jiného světa .. a řadím ho k osobnímu top 10 , todle už není hra .. todle je umělecký dílo ;) Prostředí & Elizabeth 10 / 10 Souboje, nepřátelé 8 / 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Některé hry jsou lepší na konzoli a nebo hra vyniká více na pc, tak to bylo vždycky a ví to každej. Dead Space 3 sedí více konzoli, ale třeba Far Cry 3 je lepší na pc. U Bioshock Infinite jsou ty rozdíly velký, připadá mi že pro vývojáře byla priorita pc a potom to nějak splácali na konzole. Střílečka jako taková se to ovládá špatně, hned na začátku jsem musel upravit citlivost aby se to nějak hýbalo, grafika na konzoli je šedivá a na pc nádherná. Všechny recenze jsou z pc verze a věřim těm recenzím. Na konzoli tato hra nevynikne. vetsina her tedka podporuje xbox ovladac,takze jsou vzdy vhodne na pc,kdyz to neumis s mysi a klavesnici. Ohledne bioshocku, ma neduh dnesnich her, je kratky,ale co si budem rikat, my starsi uz nemame tolik casu:) A zase sebe musim rici je horsi nez 1 a 2, ale to wtf finale hry proste prekonala snad vsechno me ocekavani. Takze musim rici nezklamal, i kdyz se tak po par hodinach zda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 nevíte někdo , jestli se bude dělat neoficiální xbox čeština na tuto hru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Červenec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 Mám RGH a vždycky zničehonic se mi hra nějak přestane ukládat. Schválně jsem ještě počkal na ikonku ukládání , po ní jsem dal akorát návrat do menu , potom dal načíst hru a nebylo to uložené.. Měl s tím někdo problém taky ? Dá se to nějak vyřešit ? A jak dlouho asi trvá příběh , kdybych to musel dohrát na jeden zátah ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Červenec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2013 Já sice nemám RGH, ale problém je asi stejný jako předtím u mě. Koukni o stránku zpět.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 no jo , dík. A nevíš jak to je s tím datem , když nemám konzoli připojenou k netu ? Jestli to samo posouvá dny a tak ? Já totiž vím , že jsem to někdy nastavoval na aktuální , ale pak zas bylo 2005 ,ale nevím , jestli jsem to mezitím nevytáhl z elektriky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Když to necháš v elektrice, tak je to v pohodě, ale jakmile to vytáhneš, tak se to samo hodí zase na 2005 a musíš to pak manuálně přenastavit na aktuální čas. Ale stejně nechápu, proč to je u toho Bioshocku takhle blbě řešený, když žádná jiná hra to nedělá... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Tak jsem včera nastavil ten čas a po něm se mi smazali všechny G a taky savy , myslel jsem si ,že to hodím z okna. No naštěstí po vypnutí a zapnutí konzole se nejen všechno vrátilo , ale taky když jsem dal v Bioshocku pokračovat , tak to začalo tam , kde jsem skončil a né někde v půlce , takže paráda !:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.