kruta Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Já třeba nahrávám Crysis 3 na Ultra na své 7870 a 8GB ram a zdaleka to tu ramku nesežere, nevím kde si to vzal. :D Ty chceš hrát hrozně náročné hry (na FullHD předpokládám), všechno na max, bez seknutí a ještě natáčet .. za mě takto --> http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_1J8A011IAH0116NT011M2K011SGB011MW1011PVD011O1X01 vyhoď SSD, vyměň grafiku za 7870 OC a možná se do 18k vejdeš, ale rozluč se s těmi nároky.Je to hezký jak chce každý super herní dělo, ale s PC za 18k díru do světa neuděláš .. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 a chcu herní PC s velkou RAMKOU protože budu chtít nahrávat hodně náročný hry právě . Ale chci abych mohl mít třeba spuštěný k tomu prohlížeč atd. Tu si mozes pozriet vysku fps v hrach, ked sa nahrava (i5 3570, GTX670, 8GB RAM) http://www.youtube.com/user/GAMESinHDvideo/videos?flow=grid&view=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Ok , díky a tu skříň kupovat nemusim ? Jo , a myslíte že tam pujde 160 GB harddisc z toho starýho kompa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Podle toho jakou skříň máš.HDD je asi také pár let staré co?Každopádně bednu jsem ti tam dal taky a mám jí také a je super, za tu cenu určitě.Ještě k tomu HDD..nahrával si někdy herní videa?Já jen že mnou natočené 30s video v Crysis 3 (1280x960) má 490MB, takže toho moc ve FullHD nenatočíš s 160GB ;) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Ale nn , skříň je stará ale HDD 160 GB bych měl jen na pracovní věci ten druhej na natáčení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Každopádně na to natáčení a následnou úpravu bych koupil SSDčko.Já ho sice nemám, ale když jsem viděl video úpravy "na SSD" byl to neskutečný rozdíl oproti klasickému magnetickému HDD.Toť vše, kdyžtak napiš PM a nějak to doladíme. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Okej , ale až zejtra :D Dnes jdu spát jsem nemocnej :D Ale pár věcí bych ještě mněl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 (upraveno) Za mě takto --> http://www.czc.cz/0iru4a372ihkcbsaj7e0ebdqr9/seznam popřípadě můžeš přidat 700Kč a máš 8GB ram :) Týjo , dneska jsem měl čas konečně to prohlédnout podrobně a zdá se mi že bych do tohoto PC šel , jen , kolik to tam má zástrček na ram ? přidal bych tam 2 GB ram ještě. Mam z toho starýho... :D EDIT : Proč u toho není DVD romka ? :D Ta stará z tamtoho tam asi nepujde že ? :D Upraveno Březen 28, 2013 uživatelem danfri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Zaleží jaké máš, pokud DDR3, tak na jaké frekvenci, protože tyhle jsou na 1600Mhz a pokud by si tam dal nějakou co má 1333Mhz, tak se ti těch 8GB podtaktuje na 1333Mhz - prostě se přizpůsobí.Sloty na ramku jsou tam 4 .. můžeš místo 2x4GB koupit -> http://www.czc.cz/kingston-hyperx-blu-8gb-ddr3-1600/107257/produkt?q-c-0-f_2027450=sDDR3&q-category-id=091mfsirtuiibbvgk6m970dab4&q-c-1-f_2026866=d1600.0&q-c-3-f_94358670=s1+x+8GB&q-c-2-f_2027452=d8192.0 a budeš mít 3 volné, takže až 32GB, ale radši si kup 2x4, protože jinak by si tam těch 32 ještě narval :lol: .. Romku jsem nedával z toho důvodu, že dnes již každý má "rychlý" net a přijde mi to jako zbytečnost.Samozřejmě není problém jí dokoupit - +/- 500Kč :) Stará by snad měla jít, pokud nemáš nějakou archu a je funkční :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 (upraveno) Můžu vědět proč si chceš koupit tower za 1400,--, když chceš nadupanej pc a máš jen 18k ? Kup si nějakou za 500,-- a hned máš 900,-- navíc. A za ty prachy co jsi ušetřil na toweru můžeš nakoupit větší HDD, třeba tento http://www.czc.cz/seagate-barracuda-7200-14-2tb/100118/produkt?q-category-id=f0587tq3qeirc9e31ljur0aqu9 Upraveno Březen 28, 2013 uživatelem werty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 přesně tak, koupil bych osvědčenou Elite 330 kterou jsem ti dal na první stránce... 500 na ní ušetříš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 For CID : Pošleš odkaz ?? :D For Werty : Jj já vím , k tomu dám za 500 co mi nedávno ukázal kámoš . For kruta : Mám Model LG : romky . Mám sice dvě ale tamta se podivně viklá. A bohužel nemám DDR3 ,ale jen DDR :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011R1K011TTQ01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Za mě teda takto .. http://www.czc.cz/0iru4a372ihkcbsaj7e0ebdqr9/seznam popřípadě bych tam přihodil další 2k a koupil ještě SSDčko :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Za mě vem nějakou desku s chipsetem Z77. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Pokud nehodlá taktovat tak není jediný důvod ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 no co jsem četl tak u ivy bridge se z77 a h77 se vyplatí, ne jenom z důvodu taktování, ale už v základu jsou prý dělaný na tyto moderní cpu a dokážou líp využít jejich potencionál ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Ano dokážou využít potenciál pokud se taktuje... protože např z77 a h77 toto umožnují... např. b75 nikoliv ale je hloupost tvrdit, že intel core iX nevyužije základní potenciál u ostatních chipsetů ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Taktovat opravdu nechci a to z toho důvodu že můj kámoš takhle oddělal grafiku a základovku . A ještě se chci zeptat kruty , myslíš že mi ta grafika rozjede World of Tanks a World of Warplanes na Extrémní detaily ? :) Jsou to krom Minecraftu a Dead Islandu momentálně jediné hry co hraju , tak bych z nich chtěl vytáhnout co nejvíc , dále bych se ještě chtěl zeptat co bych tam měl dát ? Windows 7 nebo XP ? U XP mám výhodu že mám od nich DVDčko - Originál , včera jsem ho našel ( při stěhování )... A navíc vím že při hraní je W7 náročnější a zabírá více CPU při hraní her . W8 tam asi nechci , nelíbí se mi technicky , ani vzhledově a přijde mi že je nepřehledný...nejsou na W8 žádné hry. Toť zatím vše :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Taktovat opravdu nechci a to z toho důvodu že můj kámoš takhle oddělal grafiku a základovku . A ještě se chci zeptat kruty , myslíš že mi ta grafika rozjede World of Tanks a World of Warplanes na Extrémní detaily ? :) Jsou to krom Minecraftu a Dead Islandu momentálně jediné hry co hraju , tak bych z nich chtěl vytáhnout co nejvíc , dále bych se ještě chtěl zeptat co bych tam měl dát ? Windows 7 nebo XP ? U XP mám výhodu že mám od nich DVDčko - Originál , včera jsem ho našel ( při stěhování )... A navíc vím že při hraní je W7 náročnější a zabírá více CPU při hraní her . W8 tam asi nechci , nelíbí se mi technicky , ani vzhledově a přijde mi že je nepřehledný...nejsou na W8 žádné hry. Toť zatím vše :) Jak to myslíš že nejsou na win 8 žádné hry ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 GF 660Ti PE je o něco málo výkonější než 7950 a o 300 levnější - http://www.czc.cz/vga-nv-msi-n660ti-pe-2gd5-oc-2gb-gddr5-2xdvi-hdmi-pci-e/118866/produkt , takže já bych zřejmě volil GeForce... na Win 8 jedou všechny hry jako na Win 7 (vlastní zkušenost) do herního PC bych už Win XP opravdu nedával a to z prostého důvodu - není podpora DX11 a většina nejnovějších her už DX9 nepodporuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Jak už napsal CiD, Nvidii nebo AMD, to nechám na tobě, co člověk, to názor.To samé i s MB, ale pro tebe je zbytečnost deska dražší jak 1500, když si nesestavíš PC, tak určitě asi ani taktovat nebudeš (myslím to v dobrém).Dal bych 7, osobně na NTB má sestra 8 a prostě ta grafika je pro mě nepřekousnutelná.Dá se to, ale za mě 7 (warez to jistí).XP určitě ne, nejsou aktualizace, není podpora her, celkově jsou už zastaralé.Tyhle hry ti to samozřejmě rozjede, dá se říct, že to rozjede všechny na plné v rozlišení FullHD .. až na Crysis 3 :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Win 8 jsem měl a opravdu už nikdy... metro je tam zbytečné :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Ok , dám tam W7 . S tátou jsme se rozhodli pro GeForce a kruta ? Jak myslíš že na tom nerozjedu Crysis 3 na FULL HD ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 (upraveno) Jak myslíš že na tom nerozjedu Crysis 3 na FULL HD ?? "dá se říct, že to rozjede všechny na plné v rozlišení FullHD".....Crysis 3 vo FullHD, ale nie na plne (detaily). Asi takto to myslel. Ale nakoniec by to az tak zle nemalo byt, ked samozrejme nedas plny AA. Na Very High a SMAA medium (2TX) by to islo hadam okolo 40fps. Upraveno Březen 29, 2013 uživatelem trezzor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts