Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 4


nu.frix

Recommended Posts

post-63885-14687164413556_thumb.jpg

Informace

Příběh

<doplnit v budoucnosti> Konflikt v blízké budoucnosti odehrávající se v Číně a jiných exotických lokalitách. Zřejmě bude muset hráč vyřešit nějakou světovou krizi a tím zachránit svět.

Trailer - Fishing in Baku (Google Maps - reálné umístění)

TV reklama (Písnička: Rihanna feat. Jay-Z & Kayne West - Run This Town remixován pro potřeby traileru)

Technické informace

  • Hra poběží na Frostbite 3 Engine
  • Hra vyjde na Xbox 360, Playstation 3, PC, "Xbox 720" a Playstation 4
  • Hra by měla na Playstation 4 běžet na 60 FPS při 720p

Odkazy

Upraveno uživatelem nu.frix
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 212
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

S timhle naprosto souhlasim. Muj nazor bych asi shrnul takhle:

Kdyz se clovek podiva na trailer, tak ho napadne nekolik veci:

  • Graficka stranka je naprosto nadherna, ale je tam videt ze je to "pouze" Frostbite 2 Engine evoluce. Ted uz jenom jak to bude vypadat na next-gen konzolich a na beznych PC, protoze tohle urcite bylo hrany na PC za 30 000,-
  • Zvukove se jedna o naprostou spicku a tomu se neda vubec nic vytknout.
  • Fyzika byla celkem pekna, nic co by cloveka ohromilo. Co me ale rozesmalo bylo to, kdyz ze 2 metru strelil vojaka do zad BROKOVNICI, tak vojak prepadnul dozadu a ne dopredu. Stejne tak mi prijde ze tela nejsou plne rizeny fyzikou, ale dali tam posmrtny animace jako v Call of Duty.
  • AI me misty az zarazelo svoji hlouposti, kterou bych od takhle pokrocily hry neocekaval. Proc si AI stouplo mezi 2 auta, kdyz jasne videli, ze strili ze zhora z okna? A proc neutikali, kdyz jim tam hodil granat? Proc kulometcikovi na bugine trvalo tak dlouho nez zacal strilet, za to hrac se na pozici kulometcika od ridice dostal temer bleskurychle?
  • Scena s vrtulnikem ve vytahu a v budove byla vic nez usmevna, ale byla to proste akcni scena z akcniho filmu, kde ty zly netrefi ani stodolu z 5 metru a neprostreli 0.5cm zelezo, ale betonovou zed rozstrili bez problemu. Stejne tak maji asi na jeepu neprustrelny sklo a kapotu, protoze to nekolikrat schytali a zaverecny zniceni granatometem bylo hodne usmevny. Kdyz uz hrali na tuhle notu, mohli mu dat do ruky Desert Eagle a zadny zamerovani a at by vystrelil kam by chtel, kamera by nasledovala kulku a prostrelil by pilotovi hlavu a helikoptera by havarovala. Bylo by to vic stylovy.
  • K uriznuti nohy ve videu ... kupte si 0.5kg bucku (smes masa a vaziva), 10s do nej mlatte palickou na maso, pak vemte nejostrejsi nuz a rozriznete ji na jednu skubnuti odspoda. Komu se to povede je mistr akcnich scen a vyhrava bludistaka:ziped:

Osobne jsem asi cekal neco daleko vic. Mozna sme uz vsichni zmlsany, ale tohle neni zadna revoluce, tohle uz sme videli v Call of Duty minimalne 5x akorat v daleko horsi grafice. Osobne si myslim, ze na natlak EA hra prosla silnym zjednodusenim, aby si tu hru mohl zahrat opravdu, ale opravdu kazdy.

Za me tedy ani zklamani, ani nadseni. Proste dalsi moderni strilecka s partou vojaku bojujici proti celymu svetu v exotickych lokacich. Jen tahle vypada opravdu krasne.

Ja se bojim ze EA jde jenom o to tu hru prodat. A v TV reklame muzes ukazovat jenom tu grafiku a jelikoz Rihanna je v USA velice oblibena a jeji pisnicka textove tak trochu zapadala do kontextu, tak jeji pisnicku vybrali. V USA to na vetsinovou populaci fungovat bude, vetsina lidi ze hry neuvidi vic nez TV reklamu a podle ty si to treba na Vanoce koupi.

Tohle je proste EA. Verim tomu ze DICE by hru vyvijeli minimalne jeste rok. Obavam se ze Battlefield 4 ceka stejny osud jako Mass Effect 3, protoze Mass Effect 2 a Battlefield 3 byly oboji velice povedeny hry a hlavne velice uspesny a udelali si mezi verejnosti jmeno. A stejne jako Mass Effect 3, kterej potreboval minimalne rok vyvoje, dopadne Battlefield 4, ktery je narychlo vytlaceny ven. Na kampan na 150% pracovali nejaky hollywoodsky scenaristi, protoze nektery ty veci boli vic nez sceny ve filmech S. "Sekala".

Kazdopadne musim podekovat EA ze mi usnadnili rozhodovani. Battlefield 4 nema cenu kupovat na next-gen a na launch to vidim na inFAMOUS, Killzone a Watch_dogs, popr. pro pritelkyni Driveclub. inFAMOUS je moje srdcova serie, takze ta je must-have

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja doufam, ze i kdyz uz SP bude stejna nuda jako v BF3, tak ze pribeh nebude vypravenej tema blbejma cut scenama ze zpovednice jako v BF3 a nebo jeste vic nesmyslnyma jako v MOH:W. Ze to opravdu bude vypraveny primo z bojiste formou inteligentnich cut strihu. Ale to asi clovek bude chtit prilis. EA se neceho chytne a pak to tak dela XY her a dilu nez aby sli vic v inovaci ... to same, prostredi... proc porad mesta? Proc ne priroda, hory, nebo jungle... stacil by i lan louky s kombajnem. :D (ten prechod lesni cestou pod mostem je hned prijemny zpestreni oproti mestu, ze?).

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

suhlasim z nu.frixem cakal som nejake zlepsienie ale toto je vazne len DLC k BF3 este som zvedavi na to dynamicke pocasie a na MP co ukaze toto ma skorej odradilo a k PS4 si radsej kupim killzona ako toto ved to uz teraz hram taku istu hru.

Ale trocha mi to SP pripomina Bad company urcite vyzera ta kampan lepsia ako v BF3 ktoru som ani nedohral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako ta atmosfera pravda, ze tam vypada lepe jak v BF3 SP. Libi se mi ty hlasy ve vysilackach, okolnich zvuku, ale proste co mi opet vadi, ze vojak za kteryho hraje hrac, tak je opet nemej. To je takovy... ja nevim, proste v dnesnich hrach, kdy ta atmosfera okolniho sveta je solidni, tak bych cekal, ze tam bude i to, ze postava bude umet taky mluvit, nebo aspon kricet nejaky hejty. Ale ono nic...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych uvítal kdyby se BF vrátilo ke klasice ala BF2 s lepší grafikou ale teď to prostě EA chce styl cod a tak to taky vypadá

Dneska chce snad kazda firma Call of Duty killera a zrovna EA ho chce snad nejvic. Takze se budou snazit kopirovat principy z Call of Duty ale budou k tomu rikat, ze maji lepsi engine. Cely se to zabije, az do multiplayeru pridaji killstreaky ... to se asi nasmeju nejvic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic by se nemelo brat jako samozrejmost :) Navíc hromadu lidi ma doma stejne HDready televize. Rozhodne neberu 1080p jako naprostou samozrejmost od next-gen, naprostou plynulost her beru jako samozrejmost. Bude to velice mily to mit, ale rozhodne bych to nebral jako samozrejmost. Clovek je pak vic potesenej, kdyz je prijemne prekvapenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja myslim, ze by 1080p mel byt standard na nexgenu... pokud nebude na nexgen konzolich 1080p samozrejmosti, tak co mi pak bude branit v tom abych si misto novy nexgen konzole radsi neupgradoval PC a nepresel k nemu zpatky? (Cimz sony prodela hodne penez) - pripojim pc k telce, a mam o 100% lepsi zazitek jak na konzoli... Nehlede na to, ze i sony by byla proti sobe, preci jen jak pises, spousta lidi ma doma jen hd ready televizi, protoze na hrani na konzolich fullhd neni potreba, a kdyz na nexgenu bude sotva 720p ve fulldetailech co ma lidi presvedcit koupit si i novou TV... ? Coz by bylo opet lepsi kdyz by vse jelo v 1080p tak by lidi preci jen tu novou TV koupili, protoze by ji potrebovali na hry... na cemz by urco vydelala i sony, ktera tv taky vyrabi...

Co udelaj programatori hry je jedna vec, ale vyrobce konzole by to nemel nechavat jen na nich (hlavne ted u startu nove generace), coz zatim u ps4 vypada ze by tomu tak mohlo byt.

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sony neovlivni v jakym rozliseni budou delat hry vyvojari tretich stran. Sony samozrejme bude tlacit u "svych" her 1080p a pokud mozno, tak i 60 FPS. Ale osobne si myslim, ze vyvojari tretich stran nejakou dobu budou jeste v 720p nez vyladi svuj engine, aby mohli pustit bez problemu 1080p. Mozna nemam pravdu a rad bych ji nemel, ale v tomhle jsem trochu skepticky. Kazdopadne muze se taky stat, ze novej Xbox nebude mit takovej vykon a hry na nej se budou delat v 720p a na Playstation 4 se k tomu priplacne vyhlazovani, aby usetrili praci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě by to samozřejmost opravdu být měla :D Vážně nemám zájem kupovat upgradnutou old gen konzolu..

Ale snad to je jen případ DICE, protože to jsou prostě ňoumové.. Myslím, že v sobě BF3 a BF4 má větší potenciál, než oni zvládnou.

Upraveno uživatelem canava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

IMHO ale zase bych v tom videl EA, protoze na poradnou destrukci nedal DICE dost casu. Dalsim problemem byl urcite vykon soucasnych konzoli. Close Quarters DLC prece potrebovalo obrovskou optimalizaci pokud vim a porad to na PC bezi na uplne jiny urovni nez na konzolich. Kazdopadne naskriptovat destrukci zabere daleko min casu nez udelat dynamickou a oni nedostali potrebny cas. Hlavne kdyby to bylo na DICE, tak dle myho na soucasnou generaci konzoli uz ta hra nevyjde a bude PC a next-gen.

Tohle prece maji v planu Activision s dalsim Call of Duty: Ghosts -

Diky tomu se obrovsky zvedne pocet novych prodanych konzoli, protoze, bohuzel, Call of Duty prodava.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Battlefield 4 vyjde 29.10.2013 na PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 a PlayStation 3. Všichni, kdo si hru předobjednají, navíc získají první DLC China Rising zcela zdarma!

Já nevím jestli si to objednat už na ps3, nebo čekat až na ps4 (ale novou konzoli si nechce kupovat hned za 20k...) a dál hrát bf3.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu