nepster Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2013 Myslíte si že se na PS Store objeví také BF4 Premium Edition? Stejně jak tomu je u BF3, prozatím tam je jen samostatně hra a samostatně premium. Citovat
th0ca Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2013 Myslim, ze premium vc bf4 bude asi az tak za rok? Ale tezko rict Citovat
valis1 Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2013 přemýšlím že koupím ps3 verzi a pak udělám ten upgrade, převedou se mi i mp statistiky? Citovat
onefootman Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2013 Hledám spolubojovníky na pátek... dejte vědět,příp.si mě přidejte Citovat
Fenri Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2013 Hledám spolubojovníky na pátek... dejte vědět,příp.si mě přidejte BF4 budu pravděpodobně kupovat buď v pátek nebo příští týden, tak si tě pak kdyžtak přidám když si vzpomenu :) Citovat
nepster Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2013 Měl bych dotaz. Vím, že když si teď koupím BF4 na ps3, budu si moct v budoucnu koupit PS4 verzi za pár stovek... půjde to takhle nějak, ikdyž si teď koupím BF4 na ps3 z ps store? díky Citovat
Fenri Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2013 Mno radsi se zeptej v obchode jestli to jeste plati, jsem si tak upgradoval Assasins Creed 4 ale platila ta nabidka jen do konce listopadu (bylo to napsany na letaku v krabicce), musel jsi zadat kod na PSN po koupi hry a tim se aktivovala zlevnena verze na PS4. Nevim teda jak je to s Battlefieldem... Citovat
nepster Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2013 Tak ten upgrade by fungovat měl. Problém je ale někde jinde - na PS4 ta hra půjde hrát jen na účtu, na kterém je stažená. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat
Fenri Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2013 Tak ten upgrade by fungovat měl. Problém je ale někde jinde - na PS4 ta hra půjde hrát jen na účtu, na kterém je stažená. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Mno jelikoz je to v podstate pak digitalni kopie tak je to to sane jako u steamu atd. je jen pro jeden ucet.. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Citovat
wgod Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2013 Musím říct že pro ty co hráli bf4 na ps3 je ps4 verze z hlediska kontroly recoilu docela nášup, 90% full-auto zbraní má jiný chování.. ale jinak 32/32 pecka! ;) Pokud plánujete ten upgrade z ps3 verze, nebo koupi digital z ps storu, tak většině lidí zabral cca 15-20 hodin na stažení (i mě se 33 MB netem).. Citovat
valis1 Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2013 a jak je to teda s těma statistikama? ty se převedou z ps3 na ps4? a co když si pak pustím batla znova na ps3? bude to fungovat i obráceně? Citovat
onefootman Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2013 Lidi kdo se mnou dnes cca od.1800 zahraje? Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat
Kuldik Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2013 zdarec chlapy , ps4 budu mit v utery ale chcu se zeptat jak je to s battlelogem na psku ??? hraju bf4 na ntb, chci pak i na psku ale nechci zacinat od nuly , tj kdyz se lognu na ucet co mam bude to fungovat nebo hold smolicek ? dik Citovat
wgod Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2013 Z pc na ps4 si statistiky nepřevedeš. z ps3 na ps4 ano a zůstanout ti i na ps3.. Citovat
valis1 Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2013 no mě jde hlavně o to že budu dejme tomu na ps3 na levelu 10, pak začnu hrát na ps4 a dostanu se na lvl 15 a když to pak spustím na ps3 tak budu na té desítce nebo na té 15? Citovat
wgod Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2013 Prenesenim se statistiky separuji... Citovat
Fenri Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2013 zdarec chlapy , ps4 budu mit v utery ale chcu se zeptat jak je to s battlelogem na psku ??? hraju bf4 na ntb, chci pak i na psku ale nechci zacinat od nuly , tj kdyz se lognu na ucet co mam bude to fungovat nebo hold smolicek ? dik Ke kazde verzi mas na battlelogu zvlast vojaka. Ja napr. kdyz se lognu na PC do battlelogu tak tam mam vojaka zvlast k PC verzi, zvlast k PS4 atd. mas to pod jednim origin uctem vse, jen rozdeleno dle platforem na jednotlivy vojaky. Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk Citovat
wgod Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2013 Jde už někomu z vás stáhnout CR? Citovat
kurtt Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2013 Uplně přeházené ovládání mi dává fast zabrat vyhovovalo mi ovládaní na ps3. A to že to nejde předělat mě vytáčí. Citovat
wgod Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2013 Uplně? :) vždyť se přehodily R1/R2 a L1/L2.. na což si zvykneš za 2-3 hodiny hraní Citovat
th0ca Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2013 no uplne nejhorsi je ovladani vozidel na packach, hlavne u tanku, kdyz clovek ma otocenej kanon do strany a nekdo po nem strili a zamerovat + jet treba rovne ... impossibru Citovat
kurtt Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2013 A ovládání vozidel ti příde stejné? :) Citovat
Fenri Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2013 (upraveno) Jde už někomu z vás stáhnout CR? Já má staženo už, ale mám premium teda, nevím jak pro normální účty. Uplně přeházené ovládání mi dává fast zabrat vyhovovalo mi ovládaní na ps3. A to že to nejde předělat mě vytáčí. Mě teda naopak s tím ovládáním dost potěšili, je to teď mnohem jednodušší, alespoň pro mě :). Hlavně se mi líbí umístění tlačítka na spotování na R1, na PS3 to bylo hrozně krkolomný mačkat select věčně :). No a míření a střílení pomocí R2/L2 také tleskám :) Ta vozidla přiznávám už tak dobře nedopadla, ale ta naštěstí moc nepoužívám :)) Upraveno Prosinec 17, 2013 uživatelem Fenri ach ty hrubky Citovat
wgod Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 17, 2013 Ty jsi psal o rozdílu ps3/4, ovládání vozidel je stejný jak ps3 tak ps4, možna jsi myslel bF3/4? :) nebo jsem si kromě R1/R2 ničeho nevšiml, na což si zvykneš za chvilku, akorát střelba z pistole je docela průser, aby jsi vystřelil znovu, musíš uplně pustit r2 a znovu zmáčknout, ale to řeší G18 :) Ja zatím s premium počkám, ale už se to stahuje, na bf-blogu psali že oficiální release je v 11:00 CET, nakonec se mi to začalo stahovat až po 14:xx. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.