wariorpolni Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Zdar,mám 2 otázky : 1.) Bude u PS 4 her CZ lokalizace víc než u PS 3 ? Protože Zaklínač 3 atd. s ANG no nwm 2.) Bude potřeba na PS 4 nějaká super TV , nebo bude stačit klasická jako u PS 3 LED,fullHD ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 První otázka zůstane ještě dlouho nezodpovězená. :D Osobně si myslím, že to bude stejný. A super TV..?? :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Lokalizace bude +- stejná, nezáleží na konzoli ale na vývojářích. A ČR je prostě zanedbatelná země. Co se týče tv, postačí ti i crt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nu.frix Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 K lokalizaci bych rekl jediny ... naucte se poradne anglicky. Hodi se to nejenom ve hrach, ale i behem komunikace v zivote, v praci atd. Co se tyce TV, tak mel urcite na mysli neco jako byl ten speciální monitor k Playstation 3, kterej uměl zobrazovat 2 3D obrazy najednou. A jestli neco takovyho vyjde k Playstation 4 zatim nikdo nevi, jinak bude stacit obycejna 100Hz FullHD TV s HDMI vstupem (predpokladam ze bude vyzadovat minimalne v1.3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krabbio Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Lokalizace je věčný problém u nás na všech konzolích. V tom má neuvěřitelnou výhodu PC. Jedna otázečka :-) Bude na PS4 online zdarma jako u PS3 ??? Ví se to nebo ještě ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Bude....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nu.frix Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Nechci sejckovat, ale informace o dostupnosti PSN na Playstation 4 jeste nikde zverejnena nebyla, ani obsah "Playstation Plus". Bylo by logicky multiplayer u her zanechat zdarma ale dalsi sluzby pridat za penize. Upresneni ocekavam na E3 2013, do ty doby muzeme jenom spekulovat a koukat se dokola na Killzone: Shadow Fall gameplay:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krabbio Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 No právě. aRMy-K píšeš mi že bude zdarma ale asi to fakt ještě jisté není. Někde jsem zase četl že u PS4 už online spoplatněný bude tak mě to zaskočilo.... Pokud by u PS4 byl online placený jako u blbého xka, tak bych se na nové konzole vykašlal. Pokud by online bylo zdarma jdu určitě do PS4. Vůbec by mi nevadílo kdyby nový xbox měl papírově lepší HW ani bych se tomu nedivil ale oni microsoft budou spíš zaměření na kinekt a vše budou mít synchronizované s windows 8 a všechny ty slušny včetně online placené --- FUUUUUUJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nu.frix Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Osobne si myslim ze novy Xbox bude SLABSI nez Playstation 4. Jednak trochu napovedel graf od nVidie, kde porovnava vykon konzoli a jejich nejmodernejsich grafickych karet kde je novy Xbox ukazany jako min vykony nez Playstation 4: a zrovna nVidia by o tomhle mohla dost vedet. A zaroven AMD tvrdi, ze dodali do Playstation 4 takovy HW, ktery nVidia nedodala a zatim se chlubi pouze s Playstation 4 a Microsoft naprosto mlci, coz je minimalne podezrely. Osobne silne pochybuju o tom, ze Sony zpoplatni multiplayer, byl by to pro ne hrebicek do rakve. Vzhledem k tomu jak se k vyvojarum v soucasne dobe chovaji, jakou peci venovali navrhu konzole a jak moc si veri, tak je nesmyslny, aby si svoje plany nechali zrusit takovou veci jako je zpoplatneni multiplayeru. Playstation PLUS jim musi vynaset tolik, ze je to ani nemusi zajimat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 (upraveno) No právě. aRMy-K píšeš mi že bude zdarma ale asi to fakt ještě jisté není. Někde jsem zase četl že u PS4 už online spoplatněný bude tak mě to zaskočilo.... Pokud by u PS4 byl online placený jako u blbého xka, tak bych se na nové konzole vykašlal. Pokud by online bylo zdarma jdu určitě do PS4. Vůbec by mi nevadílo kdyby nový xbox měl papírově lepší HW ani bych se tomu nedivil ale oni microsoft budou spíš zaměření na kinekt a vše budou mít synchronizované s windows 8 a všechny ty slušny včetně online placené --- FUUUUUUJ Online zpoplatněn nebude. Mají PS+ na to, aby od lidí dostali prachy. Online hraní bude zdarma. Tím si můžeš být jistej. Upraveno Květen 24, 2013 uživatelem aRMy-K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitris97 Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 (upraveno) No právě. aRMy-K píšeš mi že bude zdarma ale asi to fakt ještě jisté není. Někde jsem zase četl že u PS4 už online spoplatněný bude tak mě to zaskočilo.... Pokud by u PS4 byl online placený jako u blbého xka, tak bych se na nové konzole vykašlal. Pokud by online bylo zdarma jdu určitě do PS4. Vůbec by mi nevadílo kdyby nový xbox měl papírově lepší HW ani bych se tomu nedivil ale oni microsoft budou spíš zaměření na kinekt a vše budou mít synchronizované s windows 8 a všechny ty slušny včetně online placené --- FUUUUUUJ To že bude online u ps4 zpoplatněný si četl v "Bravíčku" co ? :roll: Edit : Omlouvám se :( Placené bude .. Já právě myslel že se Sony k takovému činu neklesne Upraveno Červen 11, 2013 uživatelem pitris97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lanyz Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Tak dnes jste dostali odpověd všichni :-) 1200,- na rok, jestli se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Ano nakonec zpoplatněn, ale jsou hry, kde bude zdarma. Takže nejspíš bude zálěžet na vývojářích/SONY... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Ale nechápu proč by si někdo nekoupil 1200kč na 1 rok .... a to tam ještě bude plno slev,plných her zdarma,demovky a různé bonusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pejtrix Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 jako je urcite skoda ze to nezustane jako na ps3 ale kazdej mesic kdyz oznamujou novy hry do ps+ si rikam jakej jsem blbec ze jsem si ten plus do ted nekoupil ted uz budu "konecne muset" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Tak vidíte jak to dopadlo, hlavně že si každý byl jistý že mp bude zdarma :D No Xbox One je zatím jednoznačný propadák minimálně v Evropě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Plusko se vyplatí nedávno tam byl Hitman, co z je pomerne nova hra, takze zadne vykopavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Někde jsem četl,že chvilku po vydání tam má byt nějaka exkluzivka (nejvíc to vypadá na killzone:Shadow fall) aby na to PS+ nalákali lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pejtrix Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 kz ne byl oznamenej ten drive club v prvnim roce zivota ps4 bude v ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Červen 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Jak říkám,prý nějakou exkluzivku,takže je to možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Knabo Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Ahoj lidi, mám televizi samsung PS BN64-01048A Je na ní HD ready...myslíte si, že na ní rozjedu tu PS4 s pěknými detaily? Nejde mi o to, aby to vypadalo jak realita, protože jsem zvyklý na staré, "čtverečkované" hry (Half-life, Max Payne 1 apod. takyže mám 7-5 let starý notebook :() Jde mi jen o to, že si zahraju :) Na googlu jsem o tom nic nenašel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitris97 Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Určitě rozjedeš, stejně jako s PS3 můžeš hrát na klasické televizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Knabo Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Ale zaráží mě, že sem o té televizi nenašel ani zmínku :D Právěže píšou HD TV tak sem si myslel že to půjde nějak nastavit, ale návod je pryč a na netu nic není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitris97 Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Moc to řešíš, prostě je to konzole a půjde to na každé televizi co má HDMI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Ale zaráží mě, že sem o té televizi nenašel ani zmínku :D Na vyrobnom stitku je uvedeny ako model PS BN64-01048A??? To si hadam niecom ine odpisal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wariorpolni Odesláno Říjen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Když jsme u toho,mám od PS 3 HDMI s pozlacenými konektory,které sloužilo PS 3 asi 2 roky ... bude stačit k PS 4,nebo to nějak bude osekávat a bude lepší koupit nové HDMI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
Zdar,mám 2 otázky : 1.) Bude u PS 4 her CZ lokalizace víc než u PS 3 ? Protože Zaklínač 3 atd. s ANG no nwm 2.) Bude potřeba na PS 4 nějaká super TV , nebo bude stačit klasická jako u PS 3 LED,fullHD ? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
34 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.