Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Age of Empires II HD


TwiCe

Recommended Posts

Nejdřív sem chtěl založit tenhle topic pro pokec na téma nové přeďelávky

Po včerejší koupi bych ale chtěl všechny budoucí nakupující varovat , ať počkají na patch ... či cokoliv funkčního.

V současné době je multiplayer nehratelný paskvil .. díky obrovským lagům, kdy spoždění na provedení akce bývá klidně i 3-4 vteřin se nedá uhrát ani hra 2 hráčů proti pc, ve hrách hráč proti hráči se nezřídka objevuje jako bonus crash error, tudíž šance dohrát zápas se rovná heroickému zničení hradu jedním dělníkem.

Upraveno uživatelem TwiCe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec, přidám svojí troškou do mlýna. Zatím jsem odehrál cca. 20 multiplayerových her, je pravda že se občas objeví lagy, ale pokud hrajete s někým kdo je z Evropy, tak se lag objeví jednou-dvakrát za hru, 3x jsem hrál s člověkem z Ameriky/Asie a to byl masakr, skoro až nehratelné. Takže pokud to je možné, tak vybírat lidi z Evropy, mnohokrát už napoví o umístění spoluhráče ping po připojení do místnosti evropané mají kolem 30-70 ping, zato Američané 150+ a jednou se mi připojil nějáký korejec s 300 pingem. Takže to fakt sledovat a ptát se odkud je, popřípadně založit místnost s názvem "EU only".

Ohledně padání, nevím jesli jsem měl štěstí, ale hra mi spadla pouze dvakrát za celou dobu a co musím pochválit že se automaticky uložila a mě i spoluhráči nabídla automatický možnost se znovu do hry přihlásit, takže jsem ji pouze načetl, počkal jsem na připojení spoluhráče a hralo se dál.

Cena 18,99€ je pravda trochu přemrštěná, čekal jsem něco kolem 10€, ale myslím že i tak se že koupě oplatí, zvláště když za tu cenu máte základní hru + datadisk + podpora Steamu (multiplayer, workshop - zdarma stahování nových věcí, které vytvoří uživatelé).

Oficiálně hra vychází až dnes (podle steamu až v 19:00 našeho času), ale pro objednávky pomocí Steamu je již aktivní od 5. dubna, takže nějáké patche a opravy budou jistě následovat.

Pokud máte někdo zájem tak napište SZ a můžeme zahrát :)

Upraveno uživatelem Assassin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No hele tak vážně nevím ... Jsme 4 z české republiky a pingy kolem 200 naprosto běžně ... Takže si to můžem hlídat jak chcem ... Včera jsme to zkoušeli každej nejméně 10x, nejen spolu ale i random a výsledek byl pokaždý stejný, steam forum je tímto problémem naprosto nacvaklé ..

Takže pokud sis tak bezstarostně hrál tak máš kliku jak blázen a závidím ti :D . Já si od zakoupení nezahrál jedinou hru bez odezvy jak %*#. a to pak nějaký micro s macrem může jít do kytek, když člověk ani neví jestli ten příkaz zadal

Jinak k cenně, souhlasím že stím co se ve hře změnilo ( čti nezměnilo ) cena rozhodně neodpovídá :D Když jsem četl od vývojářů co všechno udělali tak půlka těch věcí funguje špatně :) ... Už jen tím jak se dmuli píchou ohledně vychytanýho multiplayeru .. přesně tydle spoždění s kterým se potýká hra i dnes, dělala i stará verze hry .. na to že je přepsanej celej multiplayer kód je to docela zvláštní ne? :) A to že má hra tyto porodní bolesti při 8000 hráčích online to radši nebudu ani komentovat :D

Jinak koupili jsme hru ve 4, tudíž cena 350 na jednoho .. za hubičku :)

Tím vším nechci od koupě odrazovat, funkce workshopu bude časem skvělá (sám dělám mapu, uvidíme jak se ujme ), ale každopádně bych počkal :)

Upraveno uživatelem TwiCe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu