Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation 2 - provoz, koupe


Recommended Posts

Zdravim, chtel bych se zeptat jelikoz jsem uplny amater co se Playstation tyka, chtel bych dceram koupit neco proti nude k tv a jsem rozhodnuty pro PS2, ktera je cenove dostupna a vyhodna. Jen bych potreboval poradit s par neznalostma, ktere mam.

- k cemu slouzi dodavana pametova karta (8MB, 16MB)?

- co je potreba mit v PS2 nahrano nebo upraveno aby fungovaly palene hry?

- funguji na PS2 hry urcene na PS1?

Predem moc diky, pripadne, kdyby mel nekdo nejakou zajimavou informaci tykajici se provozu a koupe, budu rad a vdecny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, paměťová karta slouží k ukládání pozic ve hře, aby jsi nemusel hrát každou hru znovu, čím větší velikost tím více pozic pro uložení na kartě je. Aby fungovaly pálené hry je několik možností jak je rozjet. Udělat si chip který se namontuje na základní desku a poté stačí hru jednoduše stáhnout z internetu a vypálit. Swapdisk, což je disk který vložíš do mechaniky a jak se zapne tak ho jenom vyměníš za pálenou hru. FreeMcBoot je trochu složitější ale je zdarma a dá se udělat na paměťovou kartu, díky kterému můžeš hrát vypálené hry které ale musíš opatchovat jedním programem před vypálením, funguje také mít jednu opatchovanou hru a vyměnit po startu dvd za nějakou jednoduše vypálenou. Já osobně mám FreeMcBoot, včera jsem si ho udělal a hraji hry z flashdisku. :) Říkal jsem si že udělám návod ale nevím zda to má ještě smysl dělat nějaký aktualizovaný zde, jeden starší tu je. Zda chceš hrát pálené hry tak nekupuj ale verzi konzole 9004 na kterou není chip ani FreeMcBoot. Zda máš ještě dotaz, neváhej se zeptat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, moc dekuju za reakci. Co se tyka palenych her rad bych zvolil variantu, ktera je vzhledem k uzivani snadnejsi pro uzivatele, coz vypada na ten chip, ale muzu se optat jak k nemu prijit a jak se pohybuji uvedene moznosti cenove?

A mimo tgo bych jeste poprosil o odpoved, zda lze na PS2 hrat hry urcene na PS1?

Diky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, takže chip nevím kde koupíš, možná ho někdo udělá zde na forum nebo na internetu přes inzeráty nebo na obchodech swapdisk zda ještě se dá sehnat. Swapdisk a chip jsou záležitost tak kolem tisícovky? Teoreticky, FreeMcBoot lze udělat za 150Kč zde na forum ho dělá například tady ten uživatel http://console-forum.net/tema/127712-provadim-fmcb-150kc-postovne , ps1 hry jdou hrát na ps2 ale co vím tak originální, když máš chip tak možná také vypálené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu