koreko Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 Ahoj. Mám doma starý hard disc, a potřebuju na něm něco ulomit, nebo tak, aby se do něho nešlo dostat- tím pádem by se na dobro stratily všechny data. Mám to přejet magnetem, a ulomit nějaký chip na té desce ze zadu ? Je to starý IDE disc. Omlouvám se, že zakládám furt nové topicy, ale létám z průseru do průseru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 Už zase ty? Stejně jak ti něco poradíme, tak na to ser** a máš svojí pravdu, která je nedotknutelná. Komu není rady, tomu není pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 Hmm tak o tom pochybuju, jelikož je to záležitost, která mě fakt tlačí, tak nemám čas se s někým hádat.. Je mi líto, že mě nedokážeš povhopit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 vzít kladivo a bušit? Nejak tve otazce nerozumim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Potřebuju tam něco ulomit, něco někde vyskratovat, aby vypadal jako nový, ale nešlo by se do něho dostat, a ani ty data z něho nějak přečíst.. třeba magnetem, nebo tak, já fakt nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 A proč, chceš ho prodat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Nene, nemám čas vám to tady vysvětlovat, ale určitě nechci s někým vy*ebat. To jsem si myslel, že se budete ptát.. Je to 20Gb Hard-disc :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Omg tak si ho rozeber pomoci sroubovaku a utrhni tam naky chip nebo kablik aby to nebylo videt... BTW: Pritelka chce videt historii v prohlizeci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 To néé :D Já spíš myslel někde na povrchu, dovnitř jsem se už zkoušel dostat, ale nenašel jsem na to šrubovák ( takový ten hvězdicový ) ... Ten magnet by to neodrovnal ? Když to rozmontuju, tak poruším vakuum co v tom je ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 vezmi si zapalovaca a z iskrou pobehaj po cipoch .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Jo? A to pak nebude vůbec poznat ? Ta jiskra je vyskratuje, bo co se s tím stane ? :D Půjde to ještě spravit ? A co ten magnet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 (upraveno) To néé :D Já spíš myslel někde na povrchu, dovnitř jsem se už zkoušel dostat, ale nenašel jsem na to žehličku ( takový ten hvězdicový ) ... Ten magmat by to neodrovnal ? Když to rozmontuju, tak poruším kyslík co v tom je ne ? PS:smrdí mi chuj :D Zamiř k nejbližším vietnamcům a za nějakých 50 korun budou mít celý pack snad všech druhů šroubováků :D taky to mám Upraveno Duben 18, 2013 uživatelem pitris97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Dobře, do města pojedu za pár dnů, tak se zeptám :D Ve městě nejsou zas tak velví větnamci.. :D Aco ten zapalovač a magnet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Co je? Někdo si ten hadr chce vzít a bojíš se že najde historii a videa ?? :D :D Sežeň PC, zapoj a vymaž :D Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Nene, nebudu to tady vysvětlovat :D Prostě chci, aby nefungoval, a nešlo to nějak zjistit, nebo opravit.. Je to úplná banalita, avšak docela důležitá :D Pokud víte, tak napište ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 zkus ponořit do vody :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Nebo mě napadlo dát to na chvíli vařit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 i z vody jdou data obnovit myslím... nebudou 100% ale něco se obnoví ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Ano jdou ale není to zas tak snadné.Pak už jedině zbýva mechanicky poškodit disk.např. takhle : :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 magnet nepomaha .. vyzkouseno na starych hdd silnej magnet polozen i na plotnu a nic ... stejne citelnej ... i po rozebrani a slozeni .. dlouhodobe by asi neprezil ale i troska prachu ho nekrachne.. kdyz znicis zakladovku tak zachrany stanice maj jiny zakladovky ze stejnejch modelu cili musis nějak zprasit plotnu .. fakt sroubovacky a poskrabat ji nebo idealne kladivo a rozlomit .. slozit.. bude vypadat jak novej .. neokousat sroubky! a pozor na pečeti.. no co omylem ti nekde spad tak se uvnitr zlomila plotna narazem nebo tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Osobně nechápu proč chceš ten HDD zničit Bych ho zformátoval pořádně a nezustalo by tam nic ničení HDD považuju za sprominutim tu největší pi*ovinu omlouvám se za slovník ale tohle nazvat slušně nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 No jo, ale pak se lehko přijde na to, že jsem ho zformátoval :D Tak ho zkusím namočit, a zajdu asi k ťamíkovi pro ty šroubováky :D Ještě mě napadlo, nešla by třeba poškodit ta pacička, co zapisuje a čte data ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 jestli ti de o průser.. namočení ani poškození čtecí hlavy nepomůže, vyndaj plotnu daj do jinýho uplně stejnýho modelu a přečtou .. takhle to dělá každá druhá firma na záchranu dat.. pokud fyzicky nezničíš plotnu ... a to zlomení plotny se stát může je křehká ... ne moc ale rozpadne se na kusy celkem při lehkym hození na zem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Oukej, mám tady jeden starý hard-disc, který jsem intelektuálně rozpáral kmbinačkama :D Jdu do zkusit :D Nene, hodil jsem to 3x z 2metrové výšky na zem, ale nic :D asi na to nemám ten správný Grif.. No, ve firmě zrovna nejsem, jsem ve škole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 nebo vyměň plotnu za tu z toho jinyho prumer by mel bejt stejnej, to bude nejlepší.. bude to působit jakoby odešel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.