Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
To néé :D Já spíš myslel někde na povrchu, dovnitř jsem se už zkoušel dostat, ale nenašel jsem na to žehličku ( takový ten hvězdicový ) ... Ten magmat by to neodrovnal ? Když to rozmontuju, tak poruším kyslík co v tom je ne ? PS:smrdí mi chuj :D

Zamiř k nejbližším vietnamcům a za nějakých 50 korun budou mít celý pack snad všech druhů šroubováků :D taky to mám

Upraveno uživatelem pitris97
Odesláno

magnet nepomaha .. vyzkouseno na starych hdd silnej magnet polozen i na plotnu a nic ... stejne citelnej ... i po rozebrani a slozeni .. dlouhodobe by asi neprezil ale i troska prachu ho nekrachne.. kdyz znicis zakladovku tak zachrany stanice maj jiny zakladovky ze stejnejch modelu cili musis nějak zprasit plotnu .. fakt sroubovacky a poskrabat ji nebo idealne kladivo a rozlomit .. slozit.. bude vypadat jak novej .. neokousat sroubky! a pozor na pečeti.. no co omylem ti nekde spad tak se uvnitr zlomila plotna narazem nebo tak..

Odesláno

jestli ti de o průser.. namočení ani poškození čtecí hlavy nepomůže, vyndaj plotnu daj do jinýho uplně stejnýho modelu a přečtou .. takhle to dělá každá druhá firma na záchranu dat.. pokud fyzicky nezničíš plotnu ... a to zlomení plotny se stát může je křehká ... ne moc ale rozpadne se na kusy celkem při lehkym hození na zem ..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu