koreko Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 :D Bohužel :D Jak jsem s ním házel o zem, tak se docela dost poškrábal :D A co ten zapalovač na ty Chipy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Pomáhat k trestnému činu a ke špatnostem,to vám taky na foru jde,lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Hmm tohle není trestný čin, ani špatnost.. Pokud si myslíš, že chci kradnout nějakou druhou osobu, tak se radši zase vrať do pozadí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 co já vim třeba jen nějaký problémy za upload a hrozící zabavení pc... nevíme víc.. zeptal se.. poradili sme... nejde tu o žádný zdraví ani život.. :) jen prostě snad kolektiv c-f drží pospolu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Jojo, jsme lidi, tak si musíme pomáhat :D Krytizovat dokáže každý, ale pomoct jen málokdo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 mně by hodně zajímal duvod už to vykrucováni a vyhybaní se odpovědí mi přijde podezdřele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Hm, rozhodně nechi někoho okrást, že bych mu prodal nefunkční disc. Jenom je to dostna dlouho to vysvětlovat a osvětlovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Vše se dá vysvětlit jednou větou,to jen ty nechceš,abysme nevěděli,co chystáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 (upraveno) Kruta by to tady měl zase zamkout, jako jeho minulý super topic. Stejně ho Vaše názory a rady příliš nezajímají, má svoje magnety a to mu stačí :ziped: A pravdu se stejně nikdy nedozvíme, protože to je velmi těžké na vysvětlení a my bychom to stejně nepochopili, jelikož jsme příliš průměrní. Upraveno Duben 20, 2013 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Jednou větou.. Musím udělat to, co popisuju nahoře, abych si na sebe nepoštval jednu osobu :D Stačí ? Assasine, bež si lítat po střechách, a neotravuj.. Vyskoušel jsem skoro všechno tak táhni ! už mě docela štveš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 má svoje magnety a to mu stačí :ziped: :thx: +1 kruto zamkni to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 (upraveno) jak dopadlo znehodnocení :) ? edit: myslim to upřímně... jestli už máš hotovo .. a klid.. jen mě to zajímalo čistě z technickýho hlediska.. Upraveno Duben 20, 2013 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Utlačování.. Nemám slov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Koupil jsem si před pár lety notebooku, který je už starý jdu ho utopit.. Co se asi stane ?? Ty si vůbec nevážíš věcí.. Ten harddisk ti sloužil určitě hodně let a ty se mu takhle chceš odvděčit, že ho někde rozbiješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 já nevim, tak prostě má k tomu důvod.. když má člověk problém taky občas jedná tak jak by jinak v normálnim rozpoložení nejednal.. sme nějakej kolektiv lidičky ne.. :) v týhle době všichni strašně kritizujou ale něco udělat, pomoct nebo změnit aspon svůj vlastní život a jen nekecat u piva je vzácností :( ... nechci hájit ani někomu nadržovat ale tak sme tu přece všichni spíš v dobrym vůči sobě ne ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 radši si běžte všichni dát to pivo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Väčšina ľudí je tu a číta fórum, aby pomáhali, ale pochop, že nikto nechce radiť, pokiaľ nevie, či to dotyčný nechce zneužiť. To že odmieta napísať, načo to potrebuje, este posilňuje myšlienku, že úmysel asi nebude čistý. A zneužitie nemusí byť len to, že by niekomu chcel predať poškodený HDD. CiD: Je 4/20 takže nie len pivo ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 Hm, už jsem napsal , k čemu to chci, a Cojoote, ten hard-disc mi nesloužil, spíš mi jen dělal starosti.. Prostě te hadr se mi dostal nedopatřením do ruky, a chci ho zničit, aby ho ta drůhá osoba nemohla zneužit.. Takže pánové, nechci dělat škody, spíš chci pomoct kamarádovy... aaischa je jediný, který to chápe ;) Tomu patří velký dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.