nabijecka Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 K xboxu jsem využíval flash disk, který jsem zde přeformátoval, abych na něm mohl mít hry apod. avšak xbox jsem již prodal a flashku bych potřeboval zformátovat zpět na FAT32/NTFS avšak pokud ten disk chci přes tento počítač zformátovat napíše to, že formátování nelze dokončit.... Uvítám jakoukoliv radu jak tento problém napravit, opravdu mi tím velmi pomůžete ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Nepíše Ti to že disk je chráněn proti zápisu? To se mi stalo taky s USBčkem a nevím co s tím?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Červen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 jj píše to furt nějaké hlášky, už jsem ztratil naději.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo666 Odesláno Červen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Nadeji urcite neztracej.Zkus prvne odstranit vsechny partition, ktere na tom flashdisku jsou. Das pravou mysi na "Tento pocitac", vyberes "spravovat", v sekci spravce disku smazes z flashky vsechny oddily (pozor at vyberes spravny disk). Pokud to nepujde pres GUI, muze jeste pouzit prikaz diskpart, ale to uz vyzaduje nejake vedomosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Červen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2013 Díky moc za odpověď, alespoň jsem se tentokráte dozvěděl, že formát disku je "RAW" který mi ovšem za každou cenu nejde naformátovat ať to zkouším jak to zkouším.... hledám už zase hodiny na internetu a zatím jsem teda na nějaké funkční řešení nenatrefil..... určitě uvítám jakýkoliv tip ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo666 Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 Zkus to tedy tím diskpartem. Spusť si CMD jako administrator. Zadávej příkazy mezi uvozovkami: Zadej „DiskPart“, Enter · Zadej příkaz „list disk“ , Enter najdi si číslo disku, který nejde naformátovat Poznámka: jen pro ilustraci použiju místo čísla disku písmeno X, ty musíš napsat místo X číslo disku, který budeš mazat · zadej „select disk X“, Enter · zadej „Detail disk“, Enter Tady zkontroluj, že máš vybraný správný disk · zadej „clean all“, Enter celý disk bude přepsán nulami. Bude to trvat poměrně dlouho · zadej EXIT, Enter (po dokončení Clean all) -teď by jsi měl být schopen vytvořit partition a naformátovat disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Červen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 Díky moc za radu, jenže já skončím u toho kroku select disk - má přiřazené písmeno G, tzn. napíšu "select disk G" avšak nic se poté neděje, nevím bohužel jak zjistit to číslo toho disku, v příloze zasílám ještě jak to s tím diskem vypadá v programu, který mi ho měl sformátovat, avšak opět bez úspěchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo666 Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 Cislo disku zjistis tim prikazem list disk, vylistuje vsechny dostupne disky a pomoci zobrazene velikosti zjistis, ktery je spravny. Tady jsem to zkusil na sve 1GB flashce, mrkni na obrazek. Vidim 3 disky, ten nejmensi je flashka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Červen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 Tak jsem se dostal ještě dále - díky moc, avšak při zadání clean all mi po chvíli vypíše následující chybu - viz. příloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo666 Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 Hmm, dal teda nevim. Porad je tam ta raw partition? Uz me nic nenapada, jedine zkusit zformatovat to z linuxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Červen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 no právě že tam pořád je ten raw formát, který se zde dostal z xboxu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo666 Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 Zkus ten disk jeste jednou preformatovat v Xboxu,. Ja to ted zkousel a raw format mi to neudela.Win 8 vidi plny FAT32 disk. Format ve Windows sel bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Červen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 Právě to je pro mě ten největší problém - xbox jsem prodal, takže se snažím najít někoho, kde bych tu flashku mohl naformátovat znovu, no uvidím jestli se mi povede někoho z okolí najít, možná že je to pro mě jediná naděje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo666 Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Zkus jeste gparted http://gparted.sourceforge.net/livecd.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Červen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 už jsem si ten balík s tím programem stáhnul v zipu, ale nějak nechápu co se kde pouští, protože tam nevidím žádný exe na spuštění toho programu? Jedině pak ten soubor syslinux, ale to spustí jen příkazovou řádku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo666 Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Stahni si to ISO, vypal CD, a nabootuj z neho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Červen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 hmm tak jsem ten obraz vypálil, avšak žádný pc mi to dvd nechce spustit jen to neustále načítá to bootovací dvd ale bez úspěchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.