Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Aku flash kartu pre 3DS? (Na NDS hry.)


Pr3dator

Otázka

Zdravim,

chcel by som sa poradit, aku kupit flash kartu. Dost som googlil a cital a teda nejaky zaklad uz mam. Z toho co som nasiel, som pochopil, ze jednoznacne najlepsia je SuperCard DSTWO, ktora je zaroven jednoznacne najdrahsia. Prave preto by som sa chcel poradit, ci existuje aj nejaka lacnejsia pouzitelna alternativa. Podla toho co som cital, som zistil, ze 2. najlepsia alternativa je R4i GOLD Revolution. Ta je podstatne lacnejsia a funkcie, ktore oproti DSTWO nema, by som ozelel (GBA,...). Moja otazka ale je, ci bude fungovat bez problemov a ci na tuto kartu vychadzaju updaty pravidelne a rychlo, alebo aku inu kartu odporucate? Dalej sa chcem opytat, ci mate skusenosti s obchodom http://nds-card.com/ (http://nds-card.com/ProShow.asp?ProID=149 a http://nds-card.com/ProShow.asp?ProID=135) a ci z neho mozem bezproblemov objednat, pripadne aky obchod doporucujete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

To je vo tom, co od karty čekáš. Já to kdysi řešila taky a DSTWO mi přišla jako dost drahá. Vcelku sou dneska 2 alternativy, noo, řekněme 3 :-)

1. R4i DualCore - levná a funkční, snadno upgrejdovatelná

2. R4i SDHC Red - především pro majitele Nintanda 3DS

3. R4i Gold - do tý bych nešla, dloho trvaj upgrejdy a oproti 1. a 2. nemá nic navíc

Já mám DualCore a podle mýho je to karta, na kterou sou upgrejdy do 14 dnů od vyjití nové verze pro Nintedo. Vloni na konci roku byl upgrejd do týdne, na červenou asi za 3 měsíce a na goldku.. škoda mluvit. Tyhle karty můžeš koupit třeba na aukro za 3-4 stovky a pokud si dáváš pozor na upgrejdy, vystačí ty hodně a hodně dlouho... já ji mám už 2 roky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu