Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Odesláno

Zdravím, mám problém, když hraji, tak odezva ovládače s PS je zhruba o 0,5s zpožděná, takže celkem dost zásadní problém, protože chcete nahrát a mezi tím Vám protihráč dávno balón sebere ... setkal jste se s tímhle problémem někdo? Jinak wifi 100%, konzole připojená přes HDMI, TV Samsung LED, při Fifa 13 jsem problém neregistroval. Díky za rady.

Odesláno
Zdravím, mám problém, když hraji, tak odezva ovládače s PS je zhruba o 0,5s zpožděná, takže celkem dost zásadní problém, protože chcete nahrát a mezi tím Vám protihráč dávno balón sebere ... setkal jste se s tímhle problémem někdo? Jinak wifi 100%, konzole připojená přes HDMI, TV Samsung LED, při Fifa 13 jsem problém neregistroval. Díky za rady.

Přes wifi mi to dělalo taky (ikdyž byl signál 100%), přes kabel je to v pohodě...

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Odesláno (upraveno)

Zdravím, chtěl bych se tady zeptat všech jaké mají zkušenosti při hraní FUT s odpojováním. Já jsem z toho letos zoufalý. V průměru tak každý šestý až sedmý zápas se odpojím, vyhodí mně to do hlavního menu a sníží DNF. A to vždy poskončení zápasu, z devadesáti procent když zvítězím. Častými bonbonky jsou odpojení, jako nedávno. Hraji online turnaj za 10 000 a premiový zlatý balíček. Na čtvrtý pokus se dostanu do finále, tam v85. minutě vyrovnám a na penalty vyhraji... šílená radost...a v tom se odpojím do menu FIFA 14, sníží mi to DNF a započítá prohru (můj soupeř se asi posere blahem a já bych chtěl roztřískat gamepad. A takhle je to dost často.Připadne mi, jakoby se soupeř odpojil, ale hra to hodila na mně. Změnil jsem si dokonce i heslo na originu, je to asi blbost, ale ono to fakt vypadalo jakoby se někdo díval jak hraji a v tu správnou chvíli mě típnul(vím, je to hovadina, asi mi už z toho hrabe). Na help lince mi nějaká koza vykládá jak je jí to líto, jak také miluje tuto hru a začne mi radit jak odstranit případné chyby ,samo že jen u mně. Smazání aktualizací, router, připojení přes kabel apod. Tak jí odpovím, že ty problémy nemám poprvé a tudíš vše jsem už udělal a marně. Navíc jsem si dal PS3 do DMZ, taky nepomohlo. Navíc takové problémy jsem u FIFY 12 a 13 neměl ( občas se to odpojilo, ale ne tolik) a providera, připojení vše zůstalo stejné, net rozhodně pomalý nemám.. Jsem už na ty jejich servery tak nasraný, že jsem jim na HELP napsal, že kdybych nebyl Fifák a hra se mi tak nelíbíla, tak jdu okamžitě ke konkurenci. Hrál jsem totiž jeden rok PES a problémy takového rázu tam nebyli. Asi se pak urazili:ziped: a už 2 měsíce můj problém neřeší. Fakt už jsem zoufalý a otrávený, plné DNF se u mně moc neohřeje. Nebýt těch odpojení tak nejsem v sezonách ve třetí, občas druhé divizi, ale v první. Napište mi teda, prosím, jaké máte zkušenosti vy všichni, co hrajete online, abych fakt věděl, jestli nejsem jedinej, nějak prašivej.:blejt: Dík, za názory.

Upraveno uživatelem jirasko
  • 1 month later...
  • 5 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu