Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fifa 14


tekken90

Recommended Posts

  • 4 months later...
  • Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

hoj, bych měl otázku, co se stane s hráči, penězi apod. věcmi ve FUT ve fifě 13, když pak budu hrát fifu 14? převede se to nějak nebo se to smaže a člověk začne od nuly??

a jak to vypadá s GL? někde s epíš, že jo (http://www.fifplay.com/fifa14-leagues/), někde že ne, ví se to??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě přijde hra mnohem pomalejší než ve 13, možná i nejpomaleji plyne ze všech ročníků Fify (to se mi líbí,kvůli kombinaci ve středu hřiště atd.),střely mi na rozdíl od mikase přijdou těžší, míč neletí už tak přímo, ale obloukem a chytají i falše (to se mi také víc líbí,přijde mi to víc reálné). Přišlo mi, že při stejném nastavení síly střely(oproti fifě 13) se míč jen tak šoural. Můj názor - hra je reálnější než ve 13, líbí se mi. Jsem zvědavej, co na demo říkají ostatní hráči. Každému to asi sedne jinak...

PS:Jen nevím jestli ta rychlost nebude na škodu při online hraní. Při té rychlosti běhání hráčů půjde asi docela dobře takticky zdržovat hru když budete ve vedení...A může to být nuda.

Upraveno uživatelem jirasko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně tak mi se taky líbí o hodně víc jak 13 zase je to o kus realnější a i zpracování míče už nejde tak jak šlo že to padlo vždycky přesně na nohu sice to říkali už i ve 13 ale až ted je to pořádně vidět balon do uličky je ted mnohom težší zpracovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Míč má sice nyní reálnější pohyb, ale přijde mi jako kdyby na té trávě více plaval než se kutálel.

AI je tedy mnohem lepší, ať už při defenzivní činnosti, tak i při podpoře v útoku. Už je konečně komu přihrát když se jde do brejku.

Pomalejší hra je určitě, ale co vim tak ve všech předešlých dílech bylo možné si nastavit rychlost ze tří možností: pomalé/normální/rychlé. Standartně je to vždy nastaveno na normal.

Každopádně s koupí asi ještě počkám až bude doma PS4 a vyzkouším si demo na novém enginu.

Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano rychlost šla nastavit,ale já hraji jenom online a tam to bylo nastaveno pro všechny standartně na normal. Já si taky počkám na PS4 a nový engin.

Další moje dojmy: Jak říkal Samopall je těžší míč zpracovat-vzhledem k té změně trajektorie letu míče, se mi zdá, že letí pomaleji a to nejen při střelbě, ale i při centrech - vhazování mi přijde svižnější, rychlejší. Taky jakoby do fify implatovali pohyb + setrvačnost z nhl (při bruslení), jakoby nešlo zastavit na pětníku. Nejvíc je to vidět při dobíhání míče u postranní čáry. Míč který bych ve 13 zastavil tak tady se při zastavení, setrvačností ze sprintu dostanu často do zámezí ikdyž použiji tlačítko pro regulaci rychlosti.

Upraveno uživatelem jirasko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

[h=5]prosím o pomoc... fifu 13 jsem hrál na xbox, hrál jsem fut, teď již mám však PS3. je nějaká možnost, abych mohl využívat fut app ještě předstím než spustím hru na ps3? aplikaci používám, ale vztahuje se to na účet na XBOX live a já to chci mít pro PS3...díky za radu a odpověď[/h]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem se díval na origin, tam mám účet jak na xbox, tak ps3. Vybrat nejde. u profilu na EA, jsem zadala prioritu profilu na Ps3. nicméně, nic se nemění.

hrál jsem fut na Xboxu, pak jsme změnil konzoli a hrál jsem fut i na ps3. Když jsem včera začal s web app, po několik transferech jsem zjistil, že se to týká účtu na xbox. v tý aplikace jde přepnout na účet u ps3, ale když to udělám, tak mě to nepustí, protože jsme nezadal bezpečnostní optázku. Co s tím.. nechci čekat do doby než mi přijde hra, takhle mi utíkají prachy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neví někdo jak je to s nákupem této hry z USA store? Že tam nebude CZ vím, ale vím, že u FIFA 11 šlo následně ve FIFA STORE stáhnout chybějící jazyky pokud jste měli hru z jiného regionu, tak jsem se chtěl jen zeptat jestli to půjde i u FIFA 14. Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu