mir4a Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Ahoj... mám od včerejška XBOX 360 a chtěl jsem se zeptat jestli jde nějak hrát plné hry z Flashky nebo pálené hry bez toho aniž bych dostal ban nebo zasahoval do XBOXU nebo to nějak rozbil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 jestli se dá udělat flash nebo RGH bez zásahu do xboxu ? To se fakt nedá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 to jako na to není žádnej program? to musím rozdělat Xko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 fakt není, veř mi.Všechno jsou to hardwarové úpravy kdy se konzole musí rozebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 aha a je to moc složité nebo to zvládnu? :D a ještě něco dá se s flashem hrát i XLIVE gold? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Nezvládneš a dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uWHrp1bjxHw ?wtf? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 jo a je na XBOX LIVE Zdarma nějaká hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 nebo jen dema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 To video mělo patřit do této diskuze ? No ukazuje jak funguje flashlá konzole. Neukazuje jak se ten flash udělal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 jojo :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Duben 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 a je na XBOX live teda nějaká hra zdarma nebo jen dema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 Netuším, nepoužívám mám RGH, snad poradí někdo další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mir4a
Ahoj... mám od včerejška XBOX 360 a chtěl jsem se zeptat jestli jde nějak hrát plné hry z Flashky nebo pálené hry bez toho aniž bych dostal ban nebo zasahoval do XBOXU nebo to nějak rozbil.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.