Alister15 Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 čaute lidi, mám na xku nějaký plugin a v nastvení mám že když zmáčknu dvě zvolené tlačítka vytvoří to screenshot ve hře, ano v hře když je zmáčknu vyzkočí mi screenshot succesful, ale ani za boha nwm zda se uloží nebo ne, v HDD xka nemůžu najít ty screeny, a když udělám screen ve freestylu (pouze pomocí levýho triggeru) tak mi to píše něco jínýho a screen jsem našel ... nevíte kde jsou ty screeny ze hry? Popř. odkázat mě na jiný plugin na screenovaní ve hře. Díky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 Hdd1/freestyle/data/screenshot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 Můžeš mi napsat co ej to za plugin co máš v xku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Pokud se nepletu, tak je to soucast FSD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 JJ soucast FDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Duben 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 Hdd1/freestyle/data/screenshot Ano tuhle cestu už jsem zkoušel sice tam mám Freestyle dash 3 ale to nic nemění, složka screenshot tam je, ale jedinné creeny které tam najdu jsou "nedělané ve hře" , ty herní screeny tam prostě nejsou. Nějakej jinej easy plugin na screenovaní ze hry? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Screenshot ve hře jde samozřejmě taky stačí podržet ve hře spuštěné z FSD kombinaci back+start. Napíše to "screenshot successful" a obrázek najdeš ho pak v plugins/userdata/id hry/screenshots. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Duben 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2013 Díky moc !!! O to screenovaní vím, ale nevěděl jsem cestu k těm screenům. Díky! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.