Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
ja uz je presel kdykoli poradim dystak piste na uzivatel panel.

No mohl by jsi... Jsem na zahradě kde mám 4 vrátka.. v jednich je ten kluk s tou koblihou atd.. atd.. no a v jedněch jsou mimozemštani.. Jsem tam s Houmrem a Bartem a absolut už nevím co dál. Všechno jsem vymlátil a s bártem sebral všechny ty kraviny.. u Houmra jsem nenašel pouze jednen ten Duff ( tu zátku ). A už nevím co a kam :(

Odesláno
Lol a jak je ta trať dlouhá??? Já jsem doběhl někam k Eiffelovce > tam sem pakou otevrel dvere, ktere zamkl skolnik a nevim kam dal :-O. Jaak je to jeste dlouhi a co tam mam udelat? :)

Máš tam ten kruh s těma šutrama.Tak je zhod Homerem.Pak skoč Homerem na ty dudy smerem dolů a ony se zapnou.Pak si ho viměn na Bárta a jak ty dudi foukaj tak naně vylet a kamsi stama mas doletěd.:thumbup:

• 2 weeks later...
Odesláno

No jo,to vím taky,aji vidím jak je nahoře jakoby zdraví toho plakátu,ale neubývá vůbec...Jak dlouho ho ám mačkat?Mačkal jsem to asi 10minut dokola a nic...

EDIT:Tak už jsem na to přišel,stačilo megafonem zařvat na NEDA F. A on to zničil...

Ale teď jsem se zasekl v kole,jak po městě běhá MEga chlapík s koblihou na hlavě nebo v ruce a všechno ničí...Co tam mám dělat?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu