sk8boarder Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 ja uz je presel kdykoli poradim dystak piste na uzivatel panel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Severe Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 ja uz je presel kdykoli poradim dystak piste na uzivatel panel. No mohl by jsi... Jsem na zahradě kde mám 4 vrátka.. v jednich je ten kluk s tou koblihou atd.. atd.. no a v jedněch jsou mimozemštani.. Jsem tam s Houmrem a Bartem a absolut už nevím co dál. Všechno jsem vymlátil a s bártem sebral všechny ty kraviny.. u Houmra jsem nenašel pouze jednen ten Duff ( tu zátku ). A už nevím co a kam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 právě píšu nesmíš mít m33 ale to sonyblablabla.nevím jestli to tak mas ale ja kdyz v menu zmáčknu home tak si to mužu přenastavit.jinak musis do recovery ale dš si nastavim to druhy tak musim mit umd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Severe Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 ale dš si nastavim to druhy tak musim mit umd? Take nemam UMD a jedeto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Leden 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2008 jo me už to de taky ale musel sem nastavit ešte jednu vec v reconvery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Zasekl jsem se tam, kde pada nejake jidlo a Homer ho zere a muzu se tam vlastne premenit na kouli a rezat ty ostatni burty. Co v tom kole mam delat? THX :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Zasekl jsem se tam, kde pada nejake jidlo a Homer ho zere a muzu se tam vlastne premenit na kouli a rezat ty ostatni burty. Co v tom kole mam delat? THX :psp: To je nějaka treti mise ne?Začina to jak je tam ten start a zavodis tam?Nemuzu si vybavit co to bylo:idea::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Severe Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Zasekl jsem se tam, kde pada nejake jidlo a Homer ho zere a muzu se tam vlastne premenit na kouli a rezat ty ostatni burty. Co v tom kole mam delat? THX :psp: Mysíš ten závod ( běží ti tam čas ? ) .. Pokud je to ono tak se dostat jen na konec v určeném čase :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Jojo díky moc to je ono :arrow: jsem myslel jestli toho právě nemám co nejvíc sežrat :-D. Takže díky AlexXxi a Severe ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Lol a jak je ta trať dlouhá??? Já jsem doběhl někam k Eiffelovce > tam sem pakou otevrel dvere, ktere zamkl skolnik a nevim kam dal :-O. Jaak je to jeste dlouhi a co tam mam udelat? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Lol a jak je ta trať dlouhá??? Já jsem doběhl někam k Eiffelovce > tam sem pakou otevrel dvere, ktere zamkl skolnik a nevim kam dal :-O. Jaak je to jeste dlouhi a co tam mam udelat? :) Máš tam ten kruh s těma šutrama.Tak je zhod Homerem.Pak skoč Homerem na ty dudy smerem dolů a ony se zapnou.Pak si ho viměn na Bárta a jak ty dudi foukaj tak naně vylet a kamsi stama mas doletěd.:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Sry spatne - prosim o delete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Oka diky moc :). Jo a mam jeste jeden dotaz jsem ve 4kole, poskladal jsem na sebe ty parezy a snazim se je s bartem preskakat a nejde to. Nvs co s tim? A kolik tato hra ma levelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMaty Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Já se zase zasekl v kole,kde se ma s Marge zničit ten bilboard...A nevim co s tím,držím R a kolečko a pořád nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Já se zase zasekl v kole,kde se ma s Marge zničit ten bilboard...A nevim co s tím,držím R a kolečko a pořád nic... Musíš dát R+kolečko;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMaty Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 No jo,to vím taky,aji vidím jak je nahoře jakoby zdraví toho plakátu,ale neubývá vůbec...Jak dlouho ho ám mačkat?Mačkal jsem to asi 10minut dokola a nic... EDIT:Tak už jsem na to přišel,stačilo megafonem zařvat na NEDA F. A on to zničil... Ale teď jsem se zasekl v kole,jak po městě běhá MEga chlapík s koblihou na hlavě nebo v ruce a všechno ničí...Co tam mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 S bartem mu zezadu otevri dvirka a pak tam vyskoc a pretrhni draty. To udelej 3x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 prosim,zasekl jsem se v kole s mimozemstany,jak tam jsou ty praskliny v zemi,dosel jsem az ke dvoum dverim na takovim ostruvku a nevim ak dál???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny03 Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Stoupni Bartem a Homerem pred dvere a otevrou se Jinak hra dohrana jednim dechem a je super,pomerne jednoducha ale parodujici i sama sebe,vazne jsme se zasmal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumak2233 Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Čus, hele mám takovej problém. Hraju hraju pak vypnu PSP druhej den zapnu chci si pustit Simpsny ale co se mi nestalo najednou na mě vyskočilo chybné hlášení ,, The game could be not started" (800200D9) Zkusil jsem hru vymazat nahrát ji tam znova ale pořád to samý mám CF 3.71 M33-4. Díky za pomoc chlapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Stoupni Bartem a Homerem pred dvere a otevrou seJinak hra dohrana jednim dechem a je super,pomerne jednoducha ale parodujici i sama sebe,vazne jsme se zasmal. diky moc....uz to smažim:wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 já se zasekl v misi bartman begin:D nevim co mam delat vtom muzeu jak je ten vesmir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 já se zasekl v misi bartman begin:D nevim co mam delat vtom muzeu jak je ten vesmir mam ten samej problem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 nicco a conny prectete si prvni starnku tohodle topicu(dexter se pta a conter odpovida):roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 musite skočit na takovou tyč přeskakat k tomu talíři zbit toho typka a jjit do dveří a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.