james.statue Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 zasekl sem sev tý misi jak je bart s homerem na lodi, tam jak se má skočit na lodi do druhyho patra jakoby a vůbec to neide.. poradí někdy díkys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Me Simpsons nejdou vubec spustit.. mam fw 3.60 M33 .. hra ukazuje loading kter e divne blika.. a pak se ukaze ukladaci tabulka tak na vterinu a hra skoci do cerne obrazovky a nehne se to.. musim restartovat PSP bude to tim, ze simpsi jedou pouze od 3.80 , a níz ne... takze supity upgrade, a pojedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 zajimavy mam 3.52 a jede uplne v poho:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DcDusa Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 zajimavy mam 3.52 a jede uplne v poho:P Jo simsnovi jdou uz od FW 3.52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Zasekla sem se na začátku 4. kola. Co se přesně s tou rukou má dělat? Bagr zvedne lopatu a co dál? Bartem sem na něj skočila a přelítnu na strom, kde hned spadnu. Je to kolo, kde se poprvé objevuje Lisa. Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 tag už sem na to přišla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4A8georgeCZ Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Já bych potřeboval sem se zasek na začátku v tom závodu u toho Mostu:( za skotskem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planicka.Vaclav Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Zasekl jsem se v tom kanále můžete mi poradit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 pls poradte kamos se zasek utoho zavodu s houmrem muze te dat navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 zasek jsem se na zacatku v tom muzeu dinosaurů jak tam pomoci ty sopky vyleti nahoru preskace ty ptaky pak spadne na strom do neceho streli a pak nevim co dal.. pls o rodu .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 hodte sem nekdo link na stahnuti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.