nero34 Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 Ahoj, mám flash LT+ v3.0 a dashboard 2.0.15574.0. Při vložení páleného Injustice Gods Among Us mě to nepustí dál bez updatu. Můžu ho provést přímo z tohoto dvd se hrou? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 (upraveno) Lepší to máš ho provést z flashky, je to bezpečnější. Stáhni si z MS stránek poslední systemupdate 16203, dej složku $systemupdate na flashku naformátovanou na FAT32 a aktualizace si ti nabídne.Potvrď a nainstaluj. Hra pak už nic chtít nebude. Než se zeptáš - ne, flash se ti nesmaže. Upraveno Duben 27, 2013 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nero34
Ahoj, mám flash LT+ v3.0 a dashboard 2.0.15574.0. Při vložení páleného Injustice Gods Among Us mě to nepustí dál bez updatu. Můžu ho provést přímo z tohoto dvd se hrou?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.