wencaCZE Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 (upraveno) Dlouho očekávaná hra vyjde s českými titulky http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=the-last-of-us-dojmy-z-hrani-174218 Oficiálně potvrzeno http://games.tiscali.cz/oznameni/postapokalypticke-the-last-of-us-u-nas-vyjde-i-s-ceskymi-titulky-62742 Upraveno Květen 3, 2013 uživatelem wencaCZE písmenko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 Super ! Moje nejočekávanější hra roku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 Super, sice ps3 nemám ale za pár let asi koupím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 ^ fakt? a chtěl bys tu moji? asi se jí zbavím ke hře: jupííí titulkyyyyyyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoeStepa Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 čeština v této hře? Super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 ^ fakt? a chtěl bys tu moji? asi se jí zbavímke hře: jupííí titulkyyyyyyyyyyyy Prej "chceš tu moji" a pak "jupí titulky" :DDD Na čem bys to pak hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 čus myslíte že bude demo?Nechtělo se mě kvuli tomu kupovat god of war. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 demo bude nejspíš až těsně v době vydání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SURESH Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Nebylo by na škodu dělat titulky na vícero her když už originálka stojí takové nekřesťanské peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 je to spíš o tom, jestli se to vyplatí distributorivi a jelikož patří Last of Us přímo Sony, tak se jim to vyplatí. Ještě kdyby přeložili Beyond a budu šťastný muž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Jaký tip hry vůbec Beyond je ? To je střílečka ? Viděl jsem jen video kde byla nějaká holka a měla nějaké nadlidské schopnosti nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Jaký tip hry vůbec Beyond je ? To je střílečka ? Viděl jsem jen video kde byla nějaká holka a měla nějaké nadlidské schopnosti nebo co Beyond: Adventura s akčními prvky (Hodně filmové pojetí) s důrazem na příběh.Je to od tvůrců Heavy Rain a už jen podle videí to bude emociální bomba :D ale bez CZ titulek si to asi moc neužiju ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Aha tak to jo, jsem zvědavej jak bude udělaný ten přechod mezi cutscenami a hrou, jestli tam bude třeba ten systém rozhodování jak v mass effect nebo walking dead.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Aha tak to jo, jsem zvědavej jak bude udělaný ten přechod mezi cutscenami a hrou, jestli tam bude třeba ten systém rozhodování jak v mass effect nebo walking dead.. To teda bude a mnohem promakanější ! Hra vypráví příběh té holky od jejich 8 let po teenagera až do její smrti , třeba 50 let (fakt nevím :D) a celý její život si děláš vlastní rozhodnutí , všechno tam bude na tobě ... a prý to má být hodně emotivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SURESH Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 (upraveno) No jestli bude Beyond podobná hra jako Heavy Rain která měla tak ubohej konec až jsem se málem :blejt: tak to ať tam jsou titulky CZ nebo EN tak je to uplně jedno takovou B hru znovu hrát nebudu. Upraveno Květen 16, 2013 uživatelem SURESH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Ubohej konec?....tato hra mala jeden z najlepsich koncov, co som doteraz hral za dlhe,dlhe roky hrania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SURESH Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 (upraveno) (SPOILER !!!)Nejlepší konec? to že vrahem je vlastně soukromý detektiv s rozdvojenou osobností(bývalý policajt) tak my vysvětli proč na jednu stranu dítě zachraňuje a na tu druhou no vraždí ? nebo ta scéna se střepama v elektrárně jak je tam asi tlouštík jeden dostal ? Upraveno Květen 17, 2013 uživatelem SURESH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 (SPOILER !!!)Nejlepší konec? to že vrahem je vlastně soukromý detektiv s rozdvojenou osobností(bývalý policajt) tak my vysvětli proč na jednu stranu dítě zachraňuje a na tu druhou no vraždí ? nebo ta scéna se střepama v elektrárně jak je tam asi tlouštík jeden dostal ? pokud nechapes rozdvojenou osobu, tak to je pak tezke:D Kdyby jsi tu dohral vickrat,tak by na tve otazky bylo odpovezeno. Jinak hra mela vice koncu. Nejlepe to hrat pri platina trophy guide,aby ti neuniklo nic, K last of us, nedival se nekdo kolik dni zbyva do dema na GOW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 17, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Tak dle informací vyjde TLOU(zkráceno :-) ) ve stejný den i na PSN jako digital. Spíš info pro ty kdo nechtějí placku, ale zase si říkám, že to bude předražený a navíc kdo bude tahat hru o velikosti tipuju tak 20gb :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Tak dle informací vyjde TLOU(zkráceno :-) ) ve stejný den i na PSN jako digital. Spíš info pro ty kdo nechtějí placku, ale zase si říkám, že to bude předražený a navíc kdo bude tahat hru o velikosti tipuju tak 20gb :-) Digi klidně a 20gb neni moc stahuju i daleko víc.... Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 17, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Tak jako já neříkám, že ne, ale přece jen tahle hra si zaslouží placku ne :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 tak nekdo ma rad pohodlnost a levny nakup a proto voli digi. ja osobne budu kupovat placku,je to hra must buy,takze se chci divat na krabicku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SURESH Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 když si to myslíš... já ti to neberu,prostě mi to nepřijde moc originální asi jsem od toho čekal víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 No ještě nevyšlo ani demo a pises o zklamání! Trošku klidek ne..... Jinak pochopitelně bude i placka jen ne v launchi....ale třeba za půl roku Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 problém digi verze je ten, že pokud si to svážete s účtem, tak už to neprodáte a navíc je to na PSN obvykle zbytečně předražené :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.