Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 325
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Hru jsem dohrál a musím říci, že ta hra je dobrá a rozhodně nadprůměrná, ale že by to byla nejlepší hrá téhle generace konzolí, tak to určitě ne (a vůbec u mně neplatí, že bych nemohl normálně sledovat filmy). Např. ten nový Deus Ex bych považoval za nejlepší hru téhle generace (alespoň z toho, co jsem hrál).

Příběh mi přišel celkem "běžný", charaktery dobře napsané, soundtrack byl dobrý. Graficky velmi povedené a to samé platí o atmosféře hry. Kdybych tomu měl dát nějakou známku, tak to bude 9/10.

Odesláno (upraveno)

no tato hra byla spise velky filmovy epos, ktery hodne hral na city. V polovine hry,kdy joel odmital ellie byla tak kurevsky emotivni,ze jsem si rikal,kua proc mi na nich tolik zalezi a hlavne konec to byla jizda.

Tam si uz clovek pripadal jako otec,co jsi jde pro svoji dceru

. Ne casto se stava,ze ve hre mate nejake emoce. Naposled u mne to bylo u FFVII: Crisis Core na psp. Takze za mne super zazitek jako u kvalitniho filmu.

Upraveno uživatelem headhot

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu