Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 325
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)
prvni lavici najdes az diky jednomu NPCku.... tu pracovni lavici ma ve svym ukrytu

Ale kdepák, první stul najdeš ještě když vstoupíš do muzea, hnedka v té garáži!! Jinak bych si sVáma taky zahrál mám nick MrJelly77 . Hodně využívám léčitel na stupnici 3 a zběratel.. takto se dá i sebrat 6000 dílů, ale je to o náhodě a spolupráci.. 100% populace není těžká, je lepší si nechat ty nejlehčí na konec! Nejvíc co jsem měl populace je 135 lidí, nejde mě na rozum že v tabulce mají 512! Používám i dýmovnici v případě když někoho sestřelí a jdu ho oživit, pak hodím dýmovnici a v kouři už se člově ztratí, teda pokud tam nenaběhne nějakej šílenec.. Nesnáším když kolem vás proběhnou spoluhráči a je jim fuk že jste na kolenou.. jde o spolupráci a pak je ta hra mnohem zábavnější.. Jinak ještě je nejlépe si co nejdřív koupit ochraný oblek, nastražovat pasti šikovně do cesty a molotov si nechávat na více nepřátel..

Upraveno uživatelem meidevil
  • 2 weeks later...
Odesláno

tak ony neoriginální ovladače jsou dobré jen někde, například právě díky absenci sixaxisu v Logitech ovladači nemůžu hýbat s tělem panáčka v LBP1,2, což je naštěstí nepodstatné, rovněž si přeci nemůže nikdo stěžovat na to, že díky tomu, že nemá ofiko ovladač se nemůže dostat dál v TLOU, je to ale sakra kuriózní banalita. Dneska se jinak ovladač dá pořídit za pár stovek.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu