pejtrix Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 prvni lavici najdes az diky jednomu NPCku.... tu pracovni lavici ma ve svym ukrytu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 (upraveno) prvni lavici najdes az diky jednomu NPCku.... tu pracovni lavici ma ve svym ukrytu Ale kdepák, první stul najdeš ještě když vstoupíš do muzea, hnedka v té garáži!! Jinak bych si sVáma taky zahrál mám nick MrJelly77 . Hodně využívám léčitel na stupnici 3 a zběratel.. takto se dá i sebrat 6000 dílů, ale je to o náhodě a spolupráci.. 100% populace není těžká, je lepší si nechat ty nejlehčí na konec! Nejvíc co jsem měl populace je 135 lidí, nejde mě na rozum že v tabulce mají 512! Používám i dýmovnici v případě když někoho sestřelí a jdu ho oživit, pak hodím dýmovnici a v kouři už se člově ztratí, teda pokud tam nenaběhne nějakej šílenec.. Nesnáším když kolem vás proběhnou spoluhráči a je jim fuk že jste na kolenou.. jde o spolupráci a pak je ta hra mnohem zábavnější.. Jinak ještě je nejlépe si co nejdřív koupit ochraný oblek, nastražovat pasti šikovně do cesty a molotov si nechávat na více nepřátel.. Upraveno Červenec 4, 2013 uživatelem meidevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 (upraveno) a jo tvl :D mas pravdu na ten jsem uplne zapomnel nvm proc se mi prvni vybavil tenhle u toho NPCka :) EDIT: tak uz asi vim proc se mi to plete tam vlastne clovek poprvy najde naradi :D Upraveno Červenec 5, 2013 uživatelem pejtrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Ty lidi s klanem nad 500 to dělali tak, že se navzájem sráželi a oživovali a tím si nahonili suroviny. Legitimně to nejde dát. Já osobně jsem měl v klanu 157 lidí a to už se člověk hodně zapotí, aby mu lidi neumírali. Podle mě je maximální legitimní klan tak někde kolem 200, možná 250. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 tak za tohle bych dal ban, to se pak nedivím že to jde tak lehce. Hnus!! http://www.youtube.com/watch?v=Fn0I04cs7ZQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 What?!!!!!! Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 Dobrej zm.d, za to bych nedával ban, ale rovnou zavíral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 MP nehraji, ale tohle ho baví?! Nechápu... tak za tohle bych dal ban, to se pak nedivím že to jde tak lehce. Hnus!! http://www.youtube.com/watch?v=Fn0I04cs7ZQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2013 treba ma misto obliceje prdel,tak mu nic nezbyva nez online si honit rank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 Ahoj vidim plnou hracu The last of US, nechce se mi to cele procitat, potrebuji jen poradit. Co je to za tu skrytou trofej a jak ji mohu ziskat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 Podívej se třeba na konzolistu.... Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distephano Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 diky uz to mam, netusil jsem ze takova super stranka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 doporocuji taky ps3trophies.org Kde se casto dozvis s predstihem jaky trophy te cekaji a guide na ne http://www.ps3trophies.org/game/the-last-of-us/guide/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 doporocuji taky ps3trophies.org Kde se casto dozvis s predstihem jaky trophy te cekaji a guide na ne http://www.ps3trophies.org/game/the-last-of-us/guide/ jj, tam jsem už pár let registrovanej a lepší web na internetu fakt nenajdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 Otazka) mam last of us ale bohuzel nemam originalni ps ovladac a zajimalo by me jestli se neda vypnout to treseni ovladacem pro nabiti baterky nemohu se dostat dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 (upraveno) Na 99% určitě nedá... (zdroj: používal jsem pár neoriginálních ovladačů ze začátku, ale vzdal jsem to) Upraveno Červenec 18, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2013 takhle to dopada kdyz chce nekdo usetrit tam kde se nema :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Tak to je vskutku zajímavý problém. To je skoro lepší než ten online pass, tímhle Sony ještě podpoří prodej originálních ovladačů:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 tak ony neoriginální ovladače jsou dobré jen někde, například právě díky absenci sixaxisu v Logitech ovladači nemůžu hýbat s tělem panáčka v LBP1,2, což je naštěstí nepodstatné, rovněž si přeci nemůže nikdo stěžovat na to, že díky tomu, že nemá ofiko ovladač se nemůže dostat dál v TLOU, je to ale sakra kuriózní banalita. Dneska se jinak ovladač dá pořídit za pár stovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Mam neoriginalni ovladac kvuli pohodli :) vlastnim 2x speedlink xeox coz je kopie ovladace na xboxu :) ten pskovej je moc prtavej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 konecne jsem tenhle masterpiece dojel na platinu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 (upraveno) Uz aby tu byl druhej dil nejlepe o tyden pozdeji nasledovany tretim:)) moje nejoblibenejsi hra na vsech platformach. Jinak nevi sw uz neco o tech dlc o cem budou ? Upraveno Červenec 19, 2013 uživatelem Fugu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 nope zatim co se jediny vi je to ze budou celkem 3 a to 2 MP a 1 SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Skoda ze to neni v opacnem pomeru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorx Odesláno Červenec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2013 Dobrý den mám takový problém. mám strašně málo fps. když sem ve venkovnich lokacích tak fps neuvěřitelně padaji dolu že se to skoro neda ani hrát. a přitom ta grafika je taková kostrbata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.