headhot Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Odesláno Září 10, 2013 samo že trofeje nejsou tak důležitý, jen mě překvapilo že mi to za 28minut hraní ukazovalo completion 9%... proto sem se ptal, dost mě to zarazilo.. O:-) ty voe neverim vlastnim ocim:D jsi pekny troll. Takze delku hry srovnavas podle 28 minut:D hustak Citovat
sovel Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Odesláno Září 10, 2013 jasan, na podruhý už jedeš jak namazanej blesk, popravdě, nevím zda zkusím přeživší(v současné době jsem už lenivej se nervovat u her :D) ... každopádně hru mám v plánu odvalit ještě několikrát ... Citovat
Pit-Bull Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Odesláno Září 10, 2013 nj... ono do zhruba 35% hry to utika rychle, ale kolem ty poloviny hry se to dost zpomali... to delas 10% treba 90minut.. konec zas utika rychleji (nebo se tak tesis na konec, ze ti to tak aspon prijde) Citovat
aaischa Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Odesláno Září 10, 2013 ty voe neverim vlastnim ocim:D jsi pekny troll. Takze delku hry srovnavas podle 28 minut:D hustak ale kuloví troll, spíš sem čekal že to utíká rovnoměrně O:-) Citovat
Pit-Bull Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Odesláno Září 10, 2013 nevim jak ty, ale me prislo, ze pred pulkou hry sem se zasekl (v procentech), ale tim lip ...aspon mi hra prisla jeste delsi Citovat
pilulkin Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Odesláno Září 10, 2013 Season Pass pořízeno. Čekám na DLCčka 8) Počkám na všechny DLCéčka, pak teprve pořídím season pass a znovu hru8) Citovat
patasus Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Odesláno Září 10, 2013 Měl jsem zpočátku taky pocit, že je to hra příliš krátká, ale po polovině jsem si už říkal, kde je ten konec a že bych byl raději, aby to utnuli. Připadalo mi to jako věčnost ji dokončit. Citovat
sovel Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Odesláno Září 10, 2013 jinak na DLC se také těším jak malej, mulťák jsem nezkoušel, takže defakto mě zajímá jen singl DLC, jinak se přiznám, že jsem měl SLOT, kterej jsem střelil jelikož chci mít doma krabicovku a nespokojím se s ničím menším než tímto: http://www.ebay.co.uk/itm/THE-LAST-OF-US-EXCLUSIVE-Limited-COLLECTORS-STEELBOOK-PS3-NEW-No-Game-/251334278114?pt=UK_VideoGames_Merchandise_RL&hash=item3a84b0bbe2 steel to jistí :) i když doufám, že najdu lepší cenu :D Citovat
pilulkin Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Odesláno Září 10, 2013 Tak bacha, aby ti pak s touhle edicí fungovalo DLC. Ta steelbook edice totiž vyšla tuším jen v USA. Citovat
pejtrix Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Odesláno Září 10, 2013 kdyz se tu mluvi o delce hry tak jsem to poprvy na hard dohral za 21 hodin na prezivsi pak uz asi za 16 clovek kdyz uz pak vi kde co a jak tak i pres tezsi obtiznost to dohraje rychleji ... uncharted clovek dohraje poprvy na hard za polovicni cas .... btw uz se nemuzu dockat pokracovani na ps4 to bude nirvana :D Citovat
aaischa Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Odesláno Září 12, 2013 tak pravda - někerý části sou i na easy neskutečně těžký.. fakt nechápu .. chut hodit to z okna, vojaci přežijou 3x headshot, co to je ? :/ zlatej uncharted, často vůbec člověk netuší kudy a kam má jít.. :( celkem pekelnost a zklamání Citovat
seth123 Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Odesláno Září 12, 2013 aaischa tak to je divný u mě byl na normál headshot vždy smrt ale narozdíl od takzvaných fps tady se hrdinovy klepou ruce jak prase, takže strefit se je dost těžky a jestli bloudíš problém je v tobě :) protože je to tunel sice obrovský ale furt tunel :) Citovat
aaischa Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Odesláno Září 12, 2013 moje kvalita hrani je dycky trosku podezrela to souhlasim :D v tom domku jak sem utikal s holkou :D sem je kostil dost tezce ( vyplej aim lock ) se zaplym uz to slo krasne :D pravda pravda tunelovka to je :) Citovat
pejtrix Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Odesláno Září 12, 2013 a ja si pak muzu u toho hrani rikat proc ani ten hard neni uplne hard kdyz maj lidi problem na easy .... Citovat
TwiCe Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Odesláno Září 12, 2013 přežijou 3 headshoty, tady je spíš někdo pěknej noob a neumí se trefit :D dojeto na hard, je pravda že je sem tam něco těžšího najde, ale stále jsem si při hraní říkal že bych si ještě víc užil větší výzvu x) PS: a ztratit se v tunelu :ziped: , mlčím nechcu být už zlej :D Citovat
th0ca Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Odesláno Září 12, 2013 taktez dohrano na hard a jediny co mi vylozene sr*lo byla posledni cast v nemocnici, kterou sem delal asi na 10x. Kvuli nedostatku munice (zajimavy, ze celou hru me munice netrapila, az level pred koncem a nemocnice :D). Jinak cela hra pohoda, skoda ze uz nemam chut a naladu hrat znovu na survivor a pak survivor+ Ostatne presne jak pise pejtrix, sam kazdou hru rozehravam na nejtezsi ihned a kolikrat se mi dostane wtf pocit z ty "obtiznosti" pro batolata. Citovat
Chilli_Master Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Odesláno Září 12, 2013 Počkám na všechny DLCéčka, pak teprve pořídím season pass a znovu hru8) Tak vyjde to nastejno jestli teď nebo později ne? 8) Už mám teď přístup na všechna 3, takže až budou k dispozici, sosuju :party: Citovat
wepopo Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2013 Dobrý den prosim vás jak je to s tou obtížností ve hře ? já si myslel že když si dám novou hru + tak že ji začnu s vybavením a vylepšením jako sem měl na konci , ale vylepšení nemám ani zbraně jedu normální hru , navíc se mi smazali kapitoly .Ty moje vylepšení si odemknu pozdějc ? a nebo to budu muset zas všechno získat prohledáváním každýho kouta ? děkuji za odpověd Citovat
pilulkin Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2013 A jedeš to pořád na ten stejnej save jako předchozí hru? Zbraně samozřejmě budeš muset znovu posbírat cestou, ale všechny upgrady by ti měly zůstat. Citovat
wepopo Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2013 pořád stejnej save ale možná mam příčinu bratr si zahral prolog když sem tam nebyl a tak to mohlo joelova vylepšení smazat. jinak sem zjistil že všechny papíry a přívěšky mi zustaly. Citovat
pilulkin Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2013 Hrál jsem to v létě a vím, že s tím měli tenkrát lidi občas problém. Dost často to způsobil zakoupený season pass, který v sobě obsahuje i nějaký ty upgrady a udělalo to pak v nový hře zmatek. Předpokládám, že nejnovější patch máš nainstalovanej. No tak snad jedině zkusit začít novou hru plus znovu. Citovat
wepopo Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2013 (upraveno) no nic nepomohlo tak sem se naštval a dohrál to znova :) .Teď už to funguje jak má , i kapitoly jsou všechny. Ale artefakty mě štvou chybí mi 1 v misi kde lovím jelana a pak osvobozuju Ellie podle videí mám všechny ale trofej sem nedostal a ve statistikách mi 1 kus chybí , a dokonce když se podívám na kompletní seznam tak mi jich chybí 5 nebo 7 teď nevím nevíte jestli nějaké artefakty přibyly patchem ? Upraveno Prosinec 13, 2013 uživatelem wepopo nedokončení Citovat
pilulkin Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2013 A do batohu Ellie ses díval? Citovat
wepopo Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2013 jo jo koukal sem se a všechno sem si vyzvedl . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.