Chilli_Master Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2014 (upraveno) Teď jsem dohrál. Hodně dobré. Kdysi jsem kupoval Season Pass za plus mínus 550Kč, takže výhodná cena za všechna 3 DLCčka. Upraveno Únor 15, 2014 uživatelem Chilli_Master Citovat
patasus Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2014 Za 500,- je Season Pass, takže je to určitě dobrá cesta jak na něj lidi nalákat. Komu se cena nelíbí, ať nekupuje a počká na slevy - lepší hru včetně DLC jsem ale dlouho nehrál. Btw. takový CoD má ceny retail několik let po vydání (a díly jsou v podstatě pořád na to samé brdo, btw. hrával jsem občas na PC), Last Of Us je už na polovině retail. Přitom Naughty Dogs se alespoň snaží vydávat originální a kvalitní hry, narozdíl od některých ostatních vývojářů. Samozřejmě, že se ND může lehce změnit v takový EA nebo Ubisoft, ale snad se tomu v brzké době nestane. Citovat
Rowan Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2014 Já kupoval je tlou v preorder a potom znova na vánoce za 900 včetně seasson pasu, takže nějakých 450 komplet hra + mraky dalsich věci i s dlc :) Citovat
pilulkin Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2014 Tak ta cena samotného DLC je podle mě naprosto úmyslně nastavená takhle nesmyslně vysoko (podobně jako u Burial at Sea u Bioshock Infinite), aby si lidi radši koupili season pass a ještě měli dobrý pocit, kolik ušetřili). Tyhle DLC prostě nejsou určený pro samostatný prodej. Citovat
patasus Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2014 Určitě to tak bude, ale season pass se u téhle hry zatím vyplatil na 100% (pro toho komu se líbil jak SP tak MP v původní hře). Ale u takového Ubisoftu, který vydá DLC k AC4 jako samostatnou hru, je ta ziskuchtivost cítit trochu více. Ale zase nechci porovnávat, asi by se hry ani porovnávat neměly (co se týče ceny, kvality). Stejně je to o tom, jak ten či onen produkt dokáže firma prodat. I kdyby to byla to zatracená tužka :D Citovat
mike75 Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2014 Dohral jsem hru na normal a ted ji hraju na normal ´plus. Všechny upgrady mi zustali ale bude to i takhle když prejdu na Hard ? dik Citovat
Rowan Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2014 Zůstane, prošel jsem to už i na survival a ma 100% z dlc ale konec bylo peklo :D Citovat
Ronaldok Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2014 (upraveno) Ten DLC musi se koupit na stejnem uctu jako hru? Nebo je to jedno. Upraveno Únor 18, 2014 uživatelem Ronaldok Citovat
pilulkin Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2014 (upraveno) Podle mě jet to jedno a DLC můžeš mít klidně na jiném účtu. Jen to musí být účty se stejným regionem, tj. CZ+CZ, US+US, ne CZ+US, jinak by hra a DLC nemusely být vzájemně kompatibilní. Upraveno Únor 22, 2014 uživatelem kjuler Citovat
phoenix933 Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2014 Přesně tak, hru i DLC jsem koupil a stahl na dvou různých účtech a na třetím hraju ;-) Citovat
Lord1382 Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2014 (upraveno) Tak Left Behind dohráno, jak jinak než na jeden zátah :) A musím říct, že paráda. Zatím jsem to dohrál jenom na normal a ve srovnání se survivor v původní hře je to procházka růžovým sadem :D Určitě si to zopakuju i na ten survivor. V podstatě příběh nepřínáší žáden zvrat, což jsem ani nečekal, ale na těch několik málo hodin mě to vcuclo pěkně. Co bych snad jedině vytknul, že cena je trochu vyšší... Upraveno Únor 22, 2014 uživatelem Lord1382 Citovat
mikas_cze Odesláno Březen 31, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2014 (upraveno) Prodám: The Last Of Us (CZ titulky). Prodáno...... Upraveno Duben 3, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat
sniperluko Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2014 čauko zas otravujem ale toto je važne surny problem neviete niekto prečo mi pomaly načitava mapu na The last of Us cd neni ani poškrabane (žiadna ryha) a mapa sa pomali načitava, loading trva dlho a postavičky sa zasekavaju a zvuk sem tam hlavne dialogi nefunguju neviete čim to je? Citovat
Manoust Odesláno Červen 21, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 21, 2014 zkus smazat game data utility te hry Citovat
Dlaha Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2014 Nezkoušeli jste někdo kupovat kód k Left Behind DLC z Amazonu.com, GameStopu nebo podobně? Je to tam levnější, ale bojím se, aby mi to šlo redeemnout na evropském účtu. Ke koupi člověk musí mít nastavenou US adresu. Hru mám na fyzickém BluRay disku koupenou v ČR. Nerad obnovuji měsíc staré vlákno, ale možná raději to, než zakládat nové. Citovat
onefootman Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2014 Jupííííí..... tak už je to doma :cheesygrin: Citovat
Chilli_Master Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2014 Nice! To je ta bundle? Citovat
onefootman Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2014 Ne,to jenom polep... Ale vypada to pěkně.... koukni sem : http://www.ps4blog.cz/content/e-shop Citovat
pilulkin Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2014 Nezkoušeli jste někdo kupovat kód k Left Behind DLC z Amazonu.com, GameStopu nebo podobně? Je to tam levnější, ale bojím se, aby mi to šlo redeemnout na evropském účtu.Ke koupi člověk musí mít nastavenou US adresu. Hru mám na fyzickém BluRay disku koupenou v ČR. Nerad obnovuji měsíc staré vlákno, ale možná raději to, než zakládat nové. Na EU účtu ten kód nenačteš. Musel bys ho načíst přes US účet, ale s pravděpodobností limitně se blížící k jistotě ti to DLC pak nebude fungovat s EU verzí hry. Citovat
pilulkin Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2014 co vy na to [ATTACH=CONFIG]25653[/ATTACH] Není to špatný, ale zatím u mě stejně pořád vede ten hnědej přebal z PS3 verze hry. Citovat
headhot Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2014 hnedy prebal, ted opravdu nevim,co myslis. Nejake foto ci link. Jinak toto je steelbook s artworkem na sobe, stal vice nez hra samotna. Citovat
pilulkin Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2014 Chápu, že je to steelbook s kusem umění, za kterýho si vy sběratelé cvrnkáte;), ale mně se pořád nejvíc líbí ten obyčejnej přebal na PS3 verzi hry. Citovat
headhot Odesláno Červenec 30, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2014 jo ty myslim,ten obyc obal, aha:D No jeste jsou z ruznych edic jine. On si clovek ani nemusi moc cvrkat do kalhot. Vyhoda toho steelbooku je,ze uz ted ma cenu 3x her TLOU Remastered a doufam,ze bude jeste vetsi, kdyz hra se tu bude prodavat za par korun. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.