nekdoa Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 tak pirati uz hrajou... ze bych jeste vybalil svoji CFW PS3? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 tak pirati uz hrajou... ze bych jeste vybalil svoji CFW PS3? ;) At hrajou....ja si radeji koupim colletorku abych podporil tyto nejlepsi vyvojare ze studia naughty dog! ;) Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2013 piráti jsou mi ukradení, všechno na PS3 jsem měl originál a nikdy mě netlačilo si počkat na vydání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanocri Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Tak kdo si z vas objednal sberatelskou edici jako ja? :-) Sice mi trochu je lito penez, ale TLOU si to prece jen zaslouzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Škoda, že se u nás neprodává tato edice. Chtěl bych hlavně tu folii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enclave Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Tu folii na case bych taky bral. Tak mi překvapivě přišla sms, ať si vyzvednu objednávku a TLOU už se hezky hřeje v mechanice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Ta folie je luxus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 hraju, super gamesa, souboje jsou parádní a ta atmosféra ... waw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 (upraveno) Tak jsem všude četl problémy s ukládáním hry ..hrajete pár hodin (2-5) a pak se vám hra neuloží a nejde načíst save a musíte od znova :( .Nvm mno zatim nemam možnost vyzkoušet tak doufám že to co nejdříve N.D. vyřeší. Kdyžtak někdo napište jak vám to běhá díkec. Jako pařit 5 hodin a pak ztratit save to by mě naštvalo :( Upraveno Červen 14, 2013 uživatelem DarkmatchCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wor3ch Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Jo problem s ulozenyma pozicema jsem uz poznal na vlastni kuzi... To ze se vam save bugnul poznate tak, ze kdyz date behem hry pauzu a je tam takovej ten napis "Automaticke ukladani, prosim pockejte" nebo tak nejak... pokud nezmizi behem chvile tak se to buglo a nejde odejit ze hry a hra se dal jiz neuklada. Po vypnuti hry se restartuje cela konzole a kdyz potom date nacist hru tak pokracujete od chvile kdy se to povedlo naposledy spravne ulozit, coz taky muze bejt pekne davno... Takze doporucuju po chvilich kontrolovat v Pause menu jestli se vam hra ulozila nebo jeste lepe delat si vlastni savy. Aby jste nehrali treba 2 hodiny v kuse jako ja a pak to nemuseli delat cely znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 taky se mi to stalo :/ nebudu to hrát do doby než vyjde patch a je klid.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 podle spousty ohlasů stačí hrát offline - to jest bez připojení na net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Škoda, že jsem to nevěděl dřív - 3 hodiny v pr....:blejt: Jako nechce se mi to hrát znova, ale nejsem jediný. http://www.latestnewsexplorer.com/the-last-of-us-autosave-bug-fixed/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 už je to opravený, Naughty Dog uvedli, že chyba byla na jejich serverech. Za jakou frakci budete hrát v MP? Lovci nebo Světlonoši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Mám dotaz , pokud si to půjčím od kámoše,půjde multiplayer,nebo to má nějaký onlkine pass ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Hrá má OP, ale to by si jistě zjistil sám (a hlavně rychleji) kdybys použil google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Přišli jste někdo na to jak se při plížení pohybovat rychleji ? Vím jak se pohybovat pomaleji čili opatrněji, ale jak to trošku urychlit ten pohyb to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 musis drzet L2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 (upraveno) Jo ale to zase vstane a sprintuje .... tady je to pěkně vidět, to co myslím Upraveno Červen 15, 2013 uživatelem Dunky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Takhle je v podřepu rychlejší jenom někdy, nemyslím, že na to má něco vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Kdyz bude v podrepu rychlejsi, tak by ho mohli slyset, nehlede na to, ze Joel ma pres 50 a neni to zadny Sam Fisher. Save problem jsem nezaznamenal, hraju ted u pritelkyne, nemame internet, takze jsem v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Zatim paráda odehráno 30% za 4 hod. a to prolejzám fakt všechno ..........No nic jedu dál nemohu se od té hry odtrhnout super mazec kdo che ať si mě přidá zahrajeme pak MP. PSN NICK:Pauli_CZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 DarkmatchCZE hele kde bereš ty procenta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Když hraješ dáš pauzu pak načíst pozici a u té uložené pozici se ti zobrazí % . Naughty Dog to má takhle u každé hry co jsem zatim hrál.Uncharted 1,2,3 a teď Last of US. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 ja mam 34% a mam 6 hodin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.