KapaCZ Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 Smyslem trofejí je motivace danou hru hrát :) Například v The Last of Us je to teoreticky jedno, jelikož zde tě nutí hrát kvalita hry, ale né všechny sou tak kvalitní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 motivace hru hrát je v příběhu, gameplay, ............. jo, chápu, je to jistá forma challange, poměřování si ptáků, kdo má více trofejí, apod. pro mě byla vždycky výzva v obtížnosti hry, popř., že mi jisté nadstandartní akce odemknou ukrytý obsah jako u LAST of US nebo Uncharted, že se odemknout artworky za nasbírané prachy (body), popř. sesbírání a kombinace předmětů, tak jako v Diablo II/III a odemknutí skrytého levelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 No tak ja obtížnost hard otevřenou nemam... pouze easy a normal... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 To jsi ze začátku neměl otevřeno EASY NORMAL a HARD? to by byl zajímavý glitch :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 Dávám si repete na hard, a musim uznat že je to úplně někde jinde než normal. Málo nábojů, málo surovin, málo součástek, nepřátelé jsou bystřejší, když dojde na pěsti tak mi ubyde polovina života. Někdy když bych potřeboval hodně munice, tak mám třeba jenom 3 šípy a 7 nábojů do revolveru a ani si nemůžu vyrobit lékarničku. Někdy když už je to se mnou zlé, tak mi Ellie dá lékarničku nebo munici. Ale dávám to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 tak to ja na hard hraju hned od zacatku a to jeste s vypnutym naslouchanim pro videni nepratel pres zed uz se tesim na prezivsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 No ja jsem opravdu hard otevreny nemel... tak jsem hral na normal a doufal,že se mi hard otevře po dohrani,ale nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2013 smaž game data ale ne save :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 No ja uz jsem to rozehral znovu,tak uvidim až to dohraju..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 Ahoj. Hra je to super. Nahrával jsem jako magor celou hru i s mými faily, tak sem možná dám nějaký sestřih. Doufám, že udělaj remake na ps4. Na ps3 rozhodně nejhezčí a nejlepší hra svého žánru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SURESH Odesláno Červen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2013 (upraveno) Pamatuju hry co se daly hrát cca týden a déle ...no jo starý časy :( A co tahle za trofeje třebas dát hru zdarma i novinku!!! to by potěšilo více než jen že jsi ve virtuální realitě fak dobrej,co píďo :idea: Upraveno Červen 22, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 jak se vám zdá MP? nevím, jtl do něj jít a plýtvat OP, místo toho, abych hru pak prodal za cenu s OP? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 Mulťák je skvělej, ale každýmu se líbí něco jinýho tak se podívej na YT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 tak dohrano na hard a cas 21h15min takze parada :) a hned i na poprvy nalezeny vsechny komiksy a vojenske brozury u zbytku se musim vic snazit :D a dneska jsem si dal poprvy MP a musim rict ze me dost chytl je to neco novyho neokoukanyho kdyztak si me pridejte pejtrix_cz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Pokud to někoho zajímá, tak pro obtížnostní trofeje stačí dohrát singl jen dvakrát. První dohrání na jakoukoliv obtížnost odemkne survival a novou hru plus. Spustíte novou hru plus (jedno jakou obtížnost), projdete prolog, vyskočíte do hlavního menu, přejdete na Kapitoly a vyberete znovu prolog. Teď tu přibila možnost hrát na jakoukoliv obtížnost, takže vyberete survival a hrajete. Po dohrání na survival plus vyskočí i všechny ostatní obtížnostní trofeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 to je fajn ale pokud se nepletu tak kdo chce platinu tak ten singl stejne musi dohrat 3x kvuli vylepseni zbrani/joela na max .... pokud teda v tom figlu survival + uz nemas neco vylepsenyho z toho predeslyho prubehu ptz na jedno projeti to vymaxovat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Ten Survival mod je asi maso co?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 survival mode je easy,problem nastava hlavne u ellie vs spoiler boss. Tam je problem,ze "boss" je hodne rychly a kazda chyba se tresta smrti a to nemluvim ani o nemocni na konci. Nechci uvadet nejake spoilery,kazdy kdo to dodelal vi o co se jedna a kdo ne,tak jedine pm. Spoiler zde radsi ne. btw. v pulce jsem byl plny slz a na konci proste jenom revenge mode a konec. Zajimavy pomer citu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 jsou u toho bosse checkpointy jako u nižších obtížností nebo ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 survival mode je easy,problem nastava hlavne u ellie vs spoiler boss. Tam je problem,ze "boss" je hodne rychly a kazda chyba se tresta smrti a to nemluvim ani o nemocni na konci. Nechci uvadet nejake spoilery,kazdy kdo to dodelal vi o co se jedna a kdo ne,tak jedine pm. Spoiler zde radsi ne.btw. v pulce jsem byl plny slz a na konci proste jenom revenge mode a konec. Zajimavy pomer citu atd. boss mi spíš přišel těžký, protože až po první smrti jsem si uvědomil že to není cutscena. Nemocnici mi ani nepřipomínej, jak blbec šetřím náboje, lekárničku, bomby a on to byl konec :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 to je fajn ale pokud se nepletu tak kdo chce platinu tak ten singl stejne musi dohrat 3x kvuli vylepseni zbrani/joela na max .... pokud teda v tom figlu survival + uz nemas neco vylepsenyho z toho predeslyho prubehu ptz na jedno projeti to vymaxovat nejde Do nové hry plus se ti přenese vylepšení z tvé předchozí hry, tj. vylepšení zbraní i schopností. Teoreticky jde oboje vymaxovat na ty dvě dohrání, ale samozřejmě záleží, kolik toho posbíráš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 problem u bosse je to,ze poprve si nevezmete flasku ci cihlu a je problem, na survival mi prisel rychly. Ale bohuzel jsem hru na survi nedal zatim,slot prodal a resil hovinka. Ted mam doma bd verzi. Takze snad to dokoncim.Problem je v tom,ze jsem nehral z youtube,takze nemam ty skryte kravina, od kazde chybi 1 ks. Snad najdu cas,co jsem prehlidl. Ono scena,kdy vas prepadnou v pittsburgu bylo tak hype,ze jsem sral na hledani a resil jen zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Dohráno na hard za 14 hodin 6 minut a pochytal jsem všechny komiksy :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Do nové hry plus se ti přenese vylepšení z tvé předchozí hry, tj. vylepšení zbraní i schopností. Teoreticky jde oboje vymaxovat na ty dvě dohrání, ale samozřejmě záleží, kolik toho posbíráš. tu game+ chapu ale prave jestli to bude fungovat u toho figle to vylepsovani kdyz jakoby nemas dohrany ten zakladni survival . . . . sice jsem to zatim hral jen na hard ale u bosse jsem ani jednou nepouzil flasku nebo cihlu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 jj, funguje to normálně. Jen jsem četl, že lidem, který si koupili season pass, to přenášení upgradů do nový hry plus blbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.