pery Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 Zdravím, zákládám na youtube nový pořad CONSOLE PLAYERS a sháním spolumoderátora (PRAHA), který by to bral vážně a ne jen jako chvilkovou zábavu. Díky předem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 A je to anglicky ? Protože podle názvu ano...:bash::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery Odesláno Duben 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Ne pořad bude normálně v češtině tady jsou prozatimní verze intra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 A proč se to jmenuje anglicky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery Odesláno Duben 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 to je to samí jako proč se RE PLAY nejmenuje opakování zní to líp možná, že se ještě pořad přejmenuje je to zatím ve fázi vymýšlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Ubisoft uvádí ... vy jste Ubisoft ?? To bych být váma sakra rychle oddělal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery Odesláno Duben 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 je to zatím pracovní verze vše bude upravovat do finální kde už to nebude tady jde o teď o to který je lepší atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Oba jsou hrozné a zbytečně dlouhé, to chceš diváka odradit už v úvodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugmen Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Je pravda že jsou zbytečně dlouhé, 30-40s bohatě stačí. A určitě tam nedávej hudbu z toho druhého intra a nic tomu podobné,je moc utahaná.Ale nemusíš se tím řídit, je to pouze můj názor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 to prvni je urcite lepsi, zkratil bych to tak na tech 40 s a nedaval bych tam ty gameplaye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Je to zcela jen můj názor, ale příjde mi že to intro není "Dokončené" Ta hudba na konci je v té dá se říct dobré části a to video taky jen tak z ničeho nic skončí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Tady můžeš čekat hodně kritiky ale sám za sebe musím říct že prostě jsi sestřihal nebo někdo z tvého týmu pár videí z různých channelů nechal jsi tam jejich watermarky ještě, no nebudu to nějak komentovat, ale hodně štěstí, tvoříte komunitu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Nevíte v čem se tvoří ty Cut scény jak mají v Re-playi ? :O celkem by mě to zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Takže určitě - hudbu z 1. intra, zkrátit a dodělat nějaké efekty a něco co souvisí s vašim pořadem Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Nevíte v čem se tvoří ty Cut scény jak mají v Re-playi ? :O celkem by mě to zajímalo nevím co přesně myslíš, nesleduji ale odhaduji: Adobe Premiere Pro na obyč střih a hlavně Adobe After Efects a pekný grafický kabátek ale to už je jinej level to pořádně ovládnout, spousta pluginů a možností s efekty ale výsledek je supr. [h=3][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Duben 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2013 Sovel díky moc za upřesnění :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery Odesláno Duben 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2013 Díky za kritiku pokud by někdo chtěl spolupracovat, dejte vědet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Duben 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2013 pery já ti nabízel spolupráci, odmítl jsi jen kvůli mému věku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Duben 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2013 Jak si to moderavani predstavujes? Jak casto, kde atd? Me to prijde zajimavy a urcite drzim palce kazdymu, kdo se rozhodne nesedet, nekritizovat a zacne neco delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery Odesláno Duben 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2013 pery já ti nabízel spolupráci, odmítl jsi jen kvůli mému věku ... já jsem tě ještě neodmítl nepřišla mi ani nabídka od tebe klidně se mužeme sejít a brobrat to ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Duben 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2013 Psal jsem ti včera SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery Odesláno Duben 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2013 Jak si to moderavani predstavujes? Jak casto, kde atd? Me to prijde zajimavy a urcite drzim palce kazdymu, kdo se rozhodne nesedet, nekritizovat a zacne neco delat. Tak bylo by to jednou týdně předtočený díl. Byli by v něm ukázaný nové, staré hry na konzole, občas nějaký ten host pokud se to povede a pak bych rád dělal live Lets playe přes Twitch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2013 Jo a hele, máš vůbec v tom komentování nějakou praxi ? Ono to nejde jen tak něco říkat třeba 20 min a smysluplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery Odesláno Duben 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2013 Psal jsem ti včera SZ. Moje chybka napravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Duben 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2013 Chtěl jsem ukázat můj " Kanál " ale radši ne.. moc bych se ztrapnil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.