valdoDK Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 No tak cawte chcel by som sa tu tak vseobecne spytat kedy ma vyjst uz spominana hra lebo pozeral som pred zalozenim topicu rozne stranky bolo pisane ze NAPISANE na strankach:1.11.07 6.2.08 v TRAILERY: 6.11.07 14.11.07 tieto datumy som videl ci uz napisane alebo vo videu a ked som sa chcel vazne presvedcit isiel som na normal EA stranku lenze tam sa mi to cele nejak nechcelo nacitat tak sa vas cem opytat kedy to ma teda vyjst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 na PSP vychází až v únoru 2008.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 No tak cawte chcel by som sa tu tak vseobecne spytat kedy ma vyjst uz spominana hra lebo pozeral som pred zalozenim topicu rozne stranky bolo pisane ze NAPISANE na strankach:1.11.07 6.2.08 v TRAILERY: 6.11.07 14.11.07 tieto datumy som videl ci uz napisane alebo vo videu a ked som sa chcel vazne presvedcit isiel som na normal EA stranku lenze tam sa mi to cele nejak nechcelo nacitat tak sa vas cem opytat kedy to ma teda vyjst? No neska na ébaji sem vydel ze vyjde 11.14.2007 (mam i screen) tak nevim :D:D:D Ne uz sem ji vydel na warforu na stazeni ;) 14.11 vysla v USA ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Listopad 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 presne sice pisu v UNORU 2008 ale na hlavnej stranke tiez bolo vo videach aj na original traileroch ze 14.11 takze neviem nevim ci v UNORU alebo teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Az v Unoru ;)...holt si chvilku pockame...14.11 vysla zrejme na ostatni konzole ;) (zrejme s psp bude nejaky problem ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Listopad 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 booze aj s PSP vsetko vychadza neskoro ja to kaslem asi bude naj si kupit PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 ja chci videt jak to bude vypadat......chtelo by to nakej grafickej boom......neco jako BLACK na PS2:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 viděj jsem v únoru, ale aji za měsíc tak nwm :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 no sem videl 23-11-2007 ale urcite to vyjde v unoru přistiho roku :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Tak aby bylo jasno NA PSP VYJDE V ÚNORU 2008!!! NA PC a zdrejme na ostatni konzole (toa el nevim jiste) vysla 14.11.2007 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 vy hrajete nfs na psp? podle me ty verze pro psp (treba nfs carbon own the city) jsou desne nudny jedina racingovka co me na psp chytla bylo burnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 vy hrajete nfs na psp? podle me ty verze pro psp (treba nfs carbon own the city) jsou desne nudny jedina racingovka co me na psp chytla bylo burnout souhlasim, burnouty me docela chytli a jeste jsou dcla dobry juiced 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 JJ Juiced 2 , poradna kalba ... na Burnouty se chystam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Jo, burnouti ale legends, dominator nějak moc nemusim, legends mě chytlo na 1000% a nepustilo dokud jsem je nedohrál na 100%, vpřed mě hnalo pomyšlení že budu mít vždycky nějaký bomba auto...to bylo supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 na psp nevím ale na pc sem viděl že to má vyjít už tuto sobotu v 5 hodin ráno( 24.1107 ) mám v tom trochu guláš :-D když každej trvrdí něco jinýho.... pokusím se napsat na EA abych se dozvěděl víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 coze?dyt na pc uz to vyslo ne?ja uz to hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 coze?dyt na pc uz to vyslo ne?ja uz to hraju to bylo demo , nebo uz mas FULL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
50Cent Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 zdar ja uz to take hraji na PC a myslim tim FULL.......je to docela kalba :bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 zdar ja uz to take hraji na PC a myslim tim FULL.......je to docela kalba :bash::bash::bash: jo ja to taky parimale jen DEMO . nevim myslim si ze jeste neni full na pc nebo jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wacice Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Tak na verzi na PSP jsem zvedavej. Pařím to na PS2, protože moje PC to už nerozdejchává :) Ale i na to PS2 je to docela pěkný. Když to vezmu jako v konkurenci jiných NFS 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 jo n aPC uz vyslo full,pohledej po torrentech,nebo warez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 NFS pro street je pro mě dost velkým zklamáním. Graficky je na tom sice dobře, ale ovladatelnost vozu je na tom dost špatně. Moje hodnocení je 4/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 NFS pro street je pro mě dost velkým zklamáním. Graficky je na tom sice dobře, ale ovladatelnost vozu je na tom dost špatně.Moje hodnocení je 4/10 take to je naschval ;) predstav si zeby si ty isiel na svojom aute rychlostou 200 km/h jak by ti bocilo a co by robilo v zatackach :dozey: hra.... 9/10 na PC... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.