romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 poslední radě moc prosím tě a jak udělám ten dočasný temporary (poslední radě moc nerozumím. Naistalovala jsem tam toto OFW 6.20 - je to z těch stránek co jsi posílal odkaz a teď nevím co dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 ty delas tohle.. 4) Složku "620PRO_Permanent" z RARu přesuňte do ms0:/PSP/GAME (ms0=vaše karta) 5) Spusťte Permanent Installer a řiďte se podle pokynů 6) U otázky zda chcete testnout vshmain a zamezit Bricku stiskněte X (Doporučeno). Pokuď se tak stane a program vás vrátil do XMB v pořádku a spustíte Permanent Patch znovu a tentokrát zmáčknete O při testu. ale nejdriv musis dat docasnej .. cili tohle : DOČASNĚ 1)Složku "PROUPDATE" a "FastRecovery" z RARu přesuňte do ms0:/PSP/GAME (ms0=vaše karta) 2)Spusťte program (instalátor) (PROUPDATE) 3)Stiskněte X a po nainstalování stikněte znovu X Hotovo, pokuď se vám CFW zruší spusťte FastRecovery které vás vrátí do menu XMB (Menu PSPéčka) se spuštěným CFW. Takto opakujte vždy když se vám vypne úplně PSP (Vypadnutí baterie, vybití atp.) PERMANENT CFW: a pak pokracovat viz vejš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 tak jsem dala tedy ty dvě složky do psp/game, spustila jsem instalátor PROUPDATE . ale psp se jakoby restartuuje a už nenaskočí obrazovka je stále černá a jen svítí zelená dioda tak co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 a po cca 5 minutech zhasne i ta a nic černočerná tma :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 netušim kde může bejt chyba.. kdyz dve rozdilny pspcka se ti nedarej, pak asi fakt jak je psáno vejš.. nechat tam 5.něco a hry patchovat viz odkaz na ps novinky... a budou tam chodit i ty co vyzadujou fw 6kovej.. kazdopadne nechapu nekolik 3004 pspcek sem takhle prehlal a mnoho lidi tady taky.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 taky to nechápu , ale už tam mám tu verzi 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 zkus to este stahnout odjinad ... (pripadne muzes vyzkouset 6.60... či jestli máš víc paměťovejch karet, vyzkoušej to i s jinou .. ) tuto: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 a cast navodu by te mela zajimat tahle: nstalace 6.20 PRO: Funkční na PSP - 1000 / 2000 / 3000 a PSPgo (modely 01g, 02g, 03g, 04g, 05g)! instalaci provádějte přímo z oficiálního fw. 6.20 rozbalte archiv 620PRO-C.fix3.rar zkopírujte PROUPDATE a FastRecovery do složky PSP/GAME/ spusťte 6.20 PRO-C Updater instalaci potvrďte tlačítkem X nyní máte 6.20 PRO-C Custom Firmware Po každém vypnutí, nebo tvrdém restartu PSP budete muset vždy znovu spustit 6.20 PRO-C pomocí 6.20 PRO-C FastRecovery Instalace 6.20 PRO Permanent: Funkční na PSP - 1000 / 2000 / 3000 a PSPgo (modely 01g, 02g, 03g, 04g, 05g)! ! POZOR, PROVÁDĚJTE POUZE NA VLASTNÍ RIZIKO ! instalaci lze nyní provést přímo z oficiálního fw. 6.20 rozbalte archiv 620PRO-C.fix3.rar zkopírujte 620PRO_Permanent, PROUPDATE do složky PSP/GAME/ spusťte 6.20 PRO-C Updater instalaci potvrďte tlačítkem X PSP se restartuje spusťte 6.20 PRO-C Permanent Patch tlačítkem X (Yes) potvrďte instalaci patche na ms0:/ nebo ef0:/ je uložen soubor vshorig.prx jako záloha souboru flash0:/VSH/modul/vshmain.prx (NEMAZAT!) nyní můžete tlačítkem X (Yes) spustit testovací mód, který ověří funkčnost na vašem PSP, nebo tlačítkem O (No) dokončit instalaci 620 PRO-C Permanent. Pokud jste zvolili test a vše je OK, musíte znovu spustit 6.20 PRO-C Permanent Patch, tentokráte však potvrďte instalaci patche tlačítkem X a následně tlačítkem O přeskočte testovací mód a dokončete instalaci nyní máte 6.20 PRO-C Custom Firmware pro vstup do Recovery Menu držte tlačítko R při zapnutí PSP pro spuťtění OFW 6.20 držte tlačítko SELECT při zapnutí PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 podle tohoto jsem to dělala, nevím ale jak mám znovu updatovat na 6,20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 neupdatuj znova na 6.20 jen stáhni soubory tam .. bude to z jinýho odkazu.. http://psp.novinky.org/files/620PRO-C.fix3.rar pripadne to updatni na 6.60 a zkus udelat docasnej na 6.60 viz navod vejs... vzdycky se to da zase zpatny ponizit na nizsi verzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 u toho psp co jsem měla ráno tak jsem to z té 6.60 chtěla vrátit na 6.20 a už mě to nešlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 Jedinou spojitost vidim memory stick, není problém vní? třeba fake? Jinak šance že obě psp nejdou.... To spíš vidim na chybu člověka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 přesně.. proto sem se ptal jestli neni po ruce jina pametovka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 Jestli chceš můžu ti to tam nahrát přes teamwiever už sem to dělal mnohokrát, kdyžtak napiš zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 no asi to bude teda stím člověkem tedy mnou :( pamětovky jsem zkoušela dvě a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 teď nevím jestli to mám risknout na tu verzi 6.60 ale dělala jsem snad vše podle návod a nic prostě se to jako restartuje ale už nenaskočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 klidně at ti to kolega udělá přez teamviwer.. a uvidis jak to dopadne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 já už snad nevěřím ničemu teď už přemýšlím jestli to někde neposlat. A přitom co jsme měli to úplně první PSP (než se rozbilo ) tak tam se mě to podařilo hned bez problémů a tady prostě ani ťuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 pripoji se ti do pc.. abude ovladat tvou myš atd... :) ty klikat na pspčko .. atd .. pripadne jeslti si někde na trase Praha - Chomutov tak jezdívám pravidelně já.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romuse Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 jj ž se stalo pokračování snad zítra, a praha chomutov je od nás vzdálené :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.