Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Výdrž PS Vity


javak810i

Recommended Posts

Zdravím,

napadlo mě, že bychom mohli společně otestovat výdrž ba akumulátor PS Vity. Údaje od Sony jsou dost nejednoznačné (3-5h). Sice už bylo pár videí ze zahraničí, ale podle mě není nad to, když si to člověk otestuje sám. Navíc by to mohlo pomoci i případným novým zájemcům. Takže začnu já:

3D HRA - Oddworld: Stranger's Wrath

WIFI zapnuto, JAS 100%, Hlasitost 100%

Výdrž (od 100% do vypnutí Vity) - 3h 43min

stáří PS Vity - 7 měsíců

Podle mě by bylo fajn otestovat i nějaké ty méně náročné 2D PS Vita hry a ověřit, jestli by vydržela těch 5h. Pak by bylo zajímavé zkusit to i s PSP hrami, nebo třeba s přehráváním videa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...

Naopak, ja hraju posledni dobou uz jen na vite, bomba konzole - Guacamelee, Knytt underground, retrocity rampage, Stealth inc, ted nove Spelunky, chci dat i to machinarium, atd.. portable RAyman legens (a starsi origins - bomba!!!) A velka lavina her se blizi. Ja jsem nadsen.

Kazdopadne mam dve, schvalne je zmerim, jak vydrzi.

Upraveno uživatelem nekdoa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sledujete Gamescom? Na Vitu bylo zatím představeno obrovské kvantum her (cca 30). Jasně, většina z nich jsou menší a "indie" tituly, ale některé celkem stojí za to. Třeba Borderlands 2, Football Manager 2014, Minecraft, Helldivers, Hotline Miami 2, nebo třeba Velocity Ultra 2X. Nehledě na to, že do konce roku nás čeká ještě perfektní Killzone Mercenary, Tearaway, Batman a Worms... a to ještě nevíme, co představí na TGS (sázím na Gravity Rush 2) Každopádně nechci aby se to tu zvrtlo na diskusi o hrách, jen říkám, že Vita jich má celkem dost.

Každopádně když už jsem se zmínil o Killzone - bylo by zajímavé změřit výdrž Vity při hraní. Protože podle mě hraní takového MP u Killzone bude asi zatím největší ždímačka baterie, co Vita má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak díky za rady... na ty hry kouknu.. Machinarium je super.... me se zatim asi nejvíc líbí Dear or alive 5,ještě chci zkusit Everybodys golf a doufam že snad vyjde konečně ten Oddworld...

Na Killzone přes net se chystam dneska,tak schvalně zkusim změřit výdrž baterky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Tak jsem ze zajímavosti zkusil test výdrže při hraní Killzone Mercenary. Snažil jsem se vybrat graficky náročnou scénu - začátek 7. mise.

Takže:

- Jas na maximum (co dovolí hra, takže cca 80%)

- Hlasitost na maximum (přes reproduktory PS Vity)

- Wifi a Bluetooth zapnuté

Výdrž: 2 hodiny 55 minut. Skutečný žrout baterie ten Killzone :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 months later...

Ona hodně žere zaplá wifi a případně zapnuté automatické aktualizace Near/zprávy/email... Takhle se dokáže plně nabitá Vita vybít za dva dny i když je v režimu spánku. Každopádně jsem to myslel spíš pro porovnání, jak klesá výdrž z časem. S mojí rok a půl starou Vitou je ten rozdíl minimálně půl hodiny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu