Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

shanim flashera - dam 3000 Kc


funes

Recommended Posts

Ja chapu ze kdyz mi nekdo provede flash ze to nebude se zarukou,ale co jsem se na internetu docetl jde to,ale ja tomu nerozumim proto to chci od nekoho zkuseneho.Mozna ze uz tu s tim ma nekdo zkusenost.Pak jsem se neco docetl o E3 flasheru.Tak nevim uvidim zda se mi nekdo ozve jsem ochoten to zaplatim za rychle jednani dam max 3500 uz jen pro to aby mel kluk radost a mohl hrat co ho napadne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkus sehnat PS3 už zrovna s cfw možná pro tebe nejjednodušší řešení ale levný to taky není :D .

BTW: sice to možná bude znít tvrdě ale nejlépe pro syna uděláš když mu koupíš třeba 1 hru za měsíc a třeba max do 500 Kč ať se pak sám snaží, třeba tady na fóru měnit hry(bacha na podvodníky) a aspoň se té hry bude vážit.

Příklad z mojí zkušeností. V loní jsem na store koupil assassin creed relevation, 1 slot jsem vymenil za BF3, BF3 jsem pak vymenil za rayman origins, mafii 2 a motorstorm RC, 2. slot jsem vyměnil za demons souls. Za pujčení raymana, mafie 2, a motorstorm RC mi byl pujčen nový Tomb Raider. Takže za asi 750 kč jsem si zahrál až až :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic proti, ale takhle se to nedela a nejspise to takhle ani neprodas. Zaloz si na bazaru tema prodam PS3....A do nej vepis vse co prodavas, jak je to stare(jestli je stale zaruka), funkcnost, duvod prodeje, priloz fotky a napis cenu, kterou si za to predstavujes. A takhle to hod i treba na nejake bazary a mas to prodane za par dni :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamos je elektrikar, umi dobre tyhle veci co se tyka elektroniky, klidne me prepajel zakladni desku u stareho pc a to se me smali nektery ze to prej nepojede, ze me to podela a pod.

Takze pokud by mel nejaky navod co kde a jak prepajet v konzoly, klidne to tady tem lidem udela a nemusi ani platit tisice.

Pokud konzole maji napr Firmware 4.41 a vyssi nejdou hry hrat zdarma ani z HDD? Ze treba byste tam stahli hry jako je Heavy Rain, Siren Blood Curse, Beyond: Two Souls, Silent Hill Downpour. Problem je ze novejsi hry chtej proste new FW. Takze ted prichazi ten problem ze proste ten downgrade je vec knicemu. Protoze i kdyz to stahnete na 3.55 tak novejsi hra nepojede. Tudiz nejdrive vyreste aby to slo i u new konzole z kramu, pak mu to klidne poslu a muze se to naucit co s tim.

a tohle asi nebude ideal navod pro vsechny konzole kdyz zalezi na FW a dokonce i na typu :(

http://www.youtube.com/watch?v=E4TaB-MUY1M

Jailbreak asi taky fakcit vsude nebude, takze zas vec asi knicemu u konzole s FW 4+

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu