TomasP. Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2014 Ahoj chtěl jsem se zeptat mam ps3 12gb,bude mi to na samotnou hru stačit?Nebudu připojeni k netu ani nebudu stahovat přidavne balíčky do hry,ale četl jsem,že hra se během hrani stale instaluje kolik je tak cca ta plna instalace?děkuji za info... Citovat
ozzy2 Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2014 Ano, hra se instaluje a zabírá hodně místa. Paměť 12GB na to nestačí. Sám mám tu samou konzoli a GT6. Právě dnes jsem kvůli tomu objednal 500GB HDD. Citovat
Squixx Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2014 Každej větší patch je cca 2,5Gb.. Citovat
misak_84 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Odesláno Září 18, 2014 Zdravím, může mi prosím někdo poradit. Spustil jsem instalaci na úplně nové ps3. Nejdříve se mi stahla nová verze hry/patch, což trvalo přes 2 hodiny, to proběhlo v pořádku, dále jsem spustil hru a při úvodní obrazovce ve hře, kde jsou na pozadí informace o výrobci, se začala istalovat další záplata, která se mi istaluje do cca poloviny a pak vyskočí chyba instalace viz. obrázek. Neví někdo co stím? Děkuji Citovat
Dawe009 Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Odesláno Září 20, 2014 Ahoj taky se mi to dneska stalo :-( tak jestli si stím někdo ví rady taky bych to rád věděl :) Citovat
TomasP. Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2014 Jak máte nastaveni obrazu je tam normal,problikání a zaostřeni..Je v tom nějaky rozdíl,nebo nechat klasika na normál..? Citovat
Teigi Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2014 můžu se zeptat jak je to se splitscreenem u GT6? já co mám GT5 tak tam si musim pridavat auta do oblíbených s jakými chci jezdit, protoze v tom arcade only moc výběr neni.. je to u GT6 taky nutný? a ještě dotaz já mám GT5 jen kvůli splitscreenu, kariéru nejezdim a jelikoz jsem chtel mit vsechny auta hned (a ne projizdet karieru, abych je dostaval) tak jsem je otevrel v save editoru, jde to pripadne u GT6 taky? díky moc za odpoved! Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 10, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2014 Ano je i není to nutné. Bohužel auta k ,,vypůjčení" v GT6 jsou taky docela ochuzená. Citovat
holub Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2014 (upraveno) V GRID Autosport je jízdní model tak na půl arkáda/simulátor. Ale daleko zábavnější a záživnější než v GT, aspoň teda pro mě.:) Ty se na to koukáš moc úzce,skutečné závody přece také nejsou o bouračkách,všichni jezdí dokonale,ale vyhrát muže jen jeden,hraje tam hodně aspektů jako dokonalá technika projetí zatáčky,moment a síla brždění atd.Pro tuto hru jsou bouračky v podstatě bezpředmětné,byli by tam pouze na efekt. GT je dělané pro fandy aut,to je i vidět že je tam nahoníno co nejvíc značek,aby se nad tím mohl člověk u televize rozjímat,je to simulátor v rozumné míře, to by pak bavilo jen malou část lidí potit se dlouhou dobu bez úspěchu s jednou tratí.Modelu destrukce se asi z licenčních důvodů některých automobilek asi nikdy nedočkáme,takto nějak to vysvětlovali u GT5. Tekken ti to vysvětluje dobře.Zkus GTR pokud chceš vědět co je dřina a nervy. Jo a GT6 taky nemám,mám GT5 se všemi doplńky a pořád si s ním vystačím. Upraveno Prosinec 16, 2014 uživatelem holub Citovat
TomasP. Odesláno Prosinec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2014 Ahoj mám problem při on-line Rychly závod.. Vyhledávání dokončeno.Vyčkejte prosím na ostatní hráče... A nic se neděje.Někdy se mi podaři do závodu skočit.. Kde je zakopany pes? diky moc... Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 24, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2014 Pravděpodobně chyba serverů. Podle mě není rychlý závod tak dobře vychytaný jako klasický online přes lobby. Citovat
rcman Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2014 Ahoj, jak často se vám seká GT6? Mě se to celkem často sekne v rychlém závodě když chci po dokončení nebo nabourání dát opakovat, tak tam zůstane vyset obraz bez veškerých info na obraze a na nic to nereaguje. Jedině tvrdý restart na PS3. Mám stím ještě někdo problémy? Citovat
Touchwood1468627854 Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2015 Zdarec. Hrává to ještě někdo koho bych si mohl přidat? Citovat
barca68 Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2015 Ahoj akorát to instaluji to je neskutečné jak to trvá klidně si mě přídej aurelio2038 Citovat
Psychos Odesláno Únor 5, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2016 jestli nekdo hrajete jeste tak si me pridejte......psn : Psychosound Citovat
keko21 Odesláno Březen 1, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2016 Ja som zacal hrat online ,dame niekedy zavod? :psp: Citovat
SpeeGo Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2016 Zdravím, chci začít hrát GT 6 a hlavně online. Proto se chci optat, zda je možné koupit už hranou hru nebo je potřeba pro online hraní úplně novou, kde využiji nějaký klíč/kód právě jen pro mě a mé hraní. Díky Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Květen 11, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 11, 2016 U GT nikdy nic takového nebylo. Koupíš a hraješ Citovat
cvoklrttghfruz Odesláno Prosinec 29, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2016 Zdar lidi... sem trochu lama ač se ps3 tváří blbuvzdorně neni... na pc sem si vždycky dokázal poradit nevermind Mam aniversary edition... při instalování aktualizací přiběhl pětiletej synovec a natvrdku to vypnul. Hru už sem samo nepustil... poškozený data. Takže sem formatoval disk a tovarni nastaveni systemu. Pripojil se k PSN a update systemu... vlozil gt6... 21 aktualizaci... tak sem ani nekoumal co to dela, dobehlo to a tvarilo se to ok. Pak uz se pustil interface hry a dalsi aktualizace... nejdriv stahovani a pak instalace... pri instalaci se vyskytla chyba a proste to nijak nejde Zkousel sem to trikrat pokazdy se stejnym vysledkem a uz mi cukalo ze ten srot poleti z okna... muzete nekdo poradit jak to sakra rozbehnu? BTW. a to teprv doufam ze se nejak dostanu k bonusovymu obsahu co byl s anniversary ed.... a tu sbirku co sem mel vyjezdenou s tim asi pocitat uz nemuzu, co? Citovat
xaverius Odesláno Leden 12, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2017 V 29. 12. 2016 at 19:46, cvoklrttghfruz napsal: Zdar lidi... sem trochu lama ač se ps3 tváří blbuvzdorně neni... na pc sem si vždycky dokázal poradit nevermind Mam aniversary edition... při instalování aktualizací přiběhl pětiletej synovec a natvrdku to vypnul. Hru už sem samo nepustil... poškozený data. Takže sem formatoval disk a tovarni nastaveni systemu. Pripojil se k PSN a update systemu... vlozil gt6... 21 aktualizaci... tak sem ani nekoumal co to dela, dobehlo to a tvarilo se to ok. Pak uz se pustil interface hry a dalsi aktualizace... nejdriv stahovani a pak instalace... pri instalaci se vyskytla chyba a proste to nijak nejde Zkousel sem to trikrat pokazdy se stejnym vysledkem a uz mi cukalo ze ten srot poleti z okna... muzete nekdo poradit jak to sakra rozbehnu? BTW. a to teprv doufam ze se nejak dostanu k bonusovymu obsahu co byl s anniversary ed.... a tu sbirku co sem mel vyjezdenou s tim asi pocitat uz nemuzu, co? Zdar,mam stejny problem, jelikoz mi odesel hdd a kupoval sem novej, tak ted se mi nedari vsech 21 aktualizaci nainstalovat. Prakticky je stahnu, nainstaluju a po spusteni hry, kdy se rozebehne dalsi aktualizace to vyplivne chybu. Googlil sem a nasel nejake navody, ktere mi ovsem byli k nicemu. Tato chyba vyzadovala, presne receno, instalaci balicku po balicku pekne ruco z xmb menu. Ackoli sem to zkousel, bylo to opet nerealne, po instalaci prvniho balicku a opetovneho spusteni aktualizace, se mi opet objevil pocet balicku 21... V soucasnosti hru hraju na verzi 1.0 bez prihlaseni a taky to jde,ale stve me, ze tak prichazim o spoustu veci ve hre samotne. Kazdopadne kdyby ste si nekdo vedel rady jak aktualizovat GT6 ver. 1,0 na GT6 ver. 1,21 - dejte vedet,diky... Citovat
tvity Odesláno Říjen 8, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2017 V 12. 1. 2017 at 21:58, xaverius napsal: Zdar,mam stejny problem, jelikoz mi odesel hdd a kupoval sem novej, tak ted se mi nedari vsech 21 aktualizaci nainstalovat. Prakticky je stahnu, nainstaluju a po spusteni hry, kdy se rozebehne dalsi aktualizace to vyplivne chybu. Googlil sem a nasel nejake navody, ktere mi ovsem byli k nicemu. Tato chyba vyzadovala, presne receno, instalaci balicku po balicku pekne ruco z xmb menu. Ackoli sem to zkousel, bylo to opet nerealne, po instalaci prvniho balicku a opetovneho spusteni aktualizace, se mi opet objevil pocet balicku 21... V soucasnosti hru hraju na verzi 1.0 bez prihlaseni a taky to jde,ale stve me, ze tak prichazim o spoustu veci ve hre samotne. Kazdopadne kdyby ste si nekdo vedel rady jak aktualizovat GT6 ver. 1,0 na GT6 ver. 1,21 - dejte vedet,diky... Povedlo se už někomu přijít na to proč aktualizace končí errorem? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.