forlanek Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Už je venku :)V jakým vesmíru? že bych si tam pro něj zaletěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapky Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 :D Fyzicky jako placku ještě asi nejspíš nikde neseženeš, ale na net už to uniklo. Mělo by to chodit, ale nevím, nestahoval jsem, tohle si radši koupím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Tak jsem pěkně naštvaný, měl jsem dlouhou dobu předobjednanou Anniversary edici a nedostal jsem k tomu předobjednávkové DLC Precision Pack, takže mi chybí 5 vozidel abych to měl kompletní. Nechce se toho někdo zbavit? za rozumnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spayd Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Hm to nas*** já na něj čekám, dneska mi ho má pošta dovalit , ovšem já mám předobjednanou standart edici tak doufám že ktomu ten voucher bude v pořádku, jinak být tebou obrátil bych se na distributora a zeptal se ho kde je problém, je možné že ti ho zapoměli k tomu dát, jelikož co vím já tak DLC už měli dříve než samotné placky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Ptal jsem se na to a udajne sony nedavala tento pack k tem anniversary edicim ale pouze k tem obycejnym. Tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spayd Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 taky nevím spíš jestli stím zas tady u nás není nějakej bokovej prodej :) pač podle tohodle by to tam mělo být http://www.gran-turismo.com/cz/products/gt6/preorder/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 me jede GT 6 ve fullhd !!! na grafice to je poznat bych rek....je to mozny ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 I gt 5 jede ve full hd ;) no jinak já hrál do 2:30 (4:30 jsem sedel v autě a jel do prace) se švagrem jsme hltali každou animaci, chvilku jsem mel pocit ze tam stoji ps4, neuvěřitelně co dokážou udělat se starou konzoli, menu auta zavody fyzika no prostě pecka, a hlavně prakticky nulové načítání me totálně dostalo. Zapnes zavod- mavne vlajka- jedes :) opravdu super ;) a ještě edice kde jsou hned na začátku super auta 24 tusim , barvy kombinéza atd ;) a prototyp mercedesu :) Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spayd Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 (upraveno) Pošták dorazil, jde se testovat :roll: aha tak až za chvilku hnedka update 1,2 Gb taky dobrý Upraveno Prosinec 6, 2013 uživatelem spayd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Kdyby někdo měl ty podložky pod SPZ ktere se dostavali pri predobjednavce a nevyužil je tak se mi ozvěte odkoupim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 I ja koupim :) Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 A nemá to ta edice přímo v sobě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 To jsou funkční skutecne podložky pod SPZ na tvoje auto :) Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 i vcetne dabingu ??? ja to mam jen s titulkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Tak zatim co jsem odehral tak se vubec nemluvilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 k těm podložkám SPZ...jestli mi dojdou, nebudou se mi líbit a neudám je nikde u kámošů, tak se ozvu a budou k mání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Já je vezmu hned :D Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Píšu si tě jako potencionálního zájemce. :D Anniversary edice mi z xzone dorazí až v pondělí. Psali mejl, že budou odesílat až dnes, tak pak dám vědět. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Nehráli jste gt5? Hmmm....pokud si vzpomínám tak tam se mluvilo az v tech eventech vettel atd....provázel tím sampionatem Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Čau, neobjednával jste někdo GT6 z electroworldu za těch 999,- Jen by mě zajímalo, zda je to v češtině? Mají tam napsáno jazyk angličtina ale v dotazech k produktu píšou, že by to mělo být v češtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 To už bude gt6 dohrane :D Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KochCZ Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Verze na PSN obsahuje taky češtinu? Nikde jsem to nezjistil. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Mě by zajímalo jestli v tom Electrowordu dávají i těch 5 aut jako DLC, víte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Nee, není. Cituji z electroworldu: "Dobrý den, tento bonus je na předobjednávky několik měsíců předem. Aktuálně je tato hra již v běžném prodeji." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Ahoj chtěl jsem se zeptat jak je to s instalaci taky se na začatku hra zepta jestly chci nainstalovat a čekam cca 40min jak u 5? A kolik připadně hra zabere po instalaci jestly stači např 12gb jak ma superslim diky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.