Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox s RGH a externí disk .

sirosik

Otázka

Zdárek mám dotaz , dnes jsem si koupil externí disk o hodnotě 1TB . A četl jsem že musí být naformátován na FAT32 . Ale to je jen nějakých 30GB . Taky jsem četl že u RGH lze měnit velikost svazku jak člověk chce . Tak teď vůbec nevím zda li jsem udělal chytrou koupi s externím Terabajtovým hadrem. Já v PC náformátoval max 30GB víc mi nejde , pojedemi teda v tom xboxu s úpravou RGH celý 1TB ? Nebo to zkousne jen těch 16GB jak tu někdo psal ? CO mám teda udělat abych měl plnou velikost ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

zdravím, koupil jsem si externí HDD 2TB naformátoval jej na FAT 32 nastavil jej jako primární disk a když nahraju na něj hry a připojím k xboxu, tak je sice RGH najde, ale při spuštění hry mi vždy ukáže chybovou hlášku. Nelze spustit navštivte web xbox.com či tak něco. Nějaká rada by se našla?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu