Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
majkom: jedna věc je výkon, druhá věc je jestli se vývojáři budou chtít babrat s tím, aby hra vypadala na jedné či druhé konzoli jinak (lépe), myslím si že moc ne = naprostá většina her bude téměř totožná na obou konzolích! ;)

jak babrat - ta ista architektura, ziadne babranie, urobia to lepsie, xbox kde nebude stihat tam len vypnu detaily, ziadne babranie...

Odesláno

A shodou okolností je nejčastější výtka PC hráčů směrem k vývojářům právě odfláknutý port z konzolí, kde hra byla vylepšená opravdu minimálně (či vůbec) a ani zdaleka nevyužívá možnosti moderních PC. A to nejenom co se týká vzhledu, ale i třeba ovládání. Jsou porty, kde se téměř nedá použít ani myš. A ještě navrch často s velkým zpožděním.

Odesláno

Předělávka hry z konzole na PC byl vždycky tragická a hra téměř nikdy nevypadala lépe než na konzoli. Má to jednoduché opodstatnění, a to je velký zásah do prostředí hry, což znamená velké peníze. Na to už se vývojáři vykašlali, protože je to zbytečné. Záměr byl pouze aby si hru lidi mohli zahrát na PC.

V posledních letech byl vývoj pro konzole limitovaný zejména výkonem, a proto hry na konzolích vypadaly hůře než na PC. Oproti začátku xboxu bude dnes situace dle mého názoru pozvolně stejná, protože výkonově ani jedna z konzol už teď nestíhá nadupaným PC, nicméně je mnohem levnější a to je základní faktor.

Jak už tady psali nademnou, i když je možná PS4 o něco výkonnější, ve finále z hlediska stejné platformy se vývojáři nebudou chtít zabývat například rozdílným způsobem vykreslování, nebo zapínání či vypínání různých vyhlazovacích funkcí. Rozdíl může být pouze v hrách, které jsou exkluzivní pro PS4 a tím pádem mohou využít veškerý výkon. Problém je, že nebude s čím srovnávat, protože tyto hry nebudou na xboxu.

Obecně je také vidět to, že výkon stroje není přímo úměrný kvalitě grafiky, ale všechno záleží na použitém enginu hry, ten rozhoduje o hratelnosti a vzhledu hry.

No, necháme se asi překvapit jestli v hrách nastane nějaké výrazné zlepšení, nebo to zůstane v podstatě při starém.

Odesláno
Herní konzole byla představena převážně jako multimediální centrum- jako v dnešní dobe kdy novy tv dokáží to samý?

Kinect- ta blbost za 4k co me pres rok leží v šuplíku? mít ještě další? tak děkuji nechci, já chci tu dotykovou plochu na ovladači!

Já si chci hrát a né se starat o amíckýho šmíráka domácnosti,hnus fuj.

to ja taky, preto po xboxe360 prejdem na ps4:) microsoft ma presvecil:D

Odesláno

Taky půjdu po Xku do PS4 pravděpodobně. Kinect mi stejně jen leží před TV a kdybych chtěl multimediální centrum, tak si koupím třeba Smart TV, ale ne toto. Herní konzole má být jenom na hry. Ti debi*i by fakt neměli nikdy nic měnit, protože co změna to k horšímu. Prostě ať tam v MC už nevymýšlí koko*iny a uvědomí si, že třeba Herní konzole je na hry. Fakt ty peníze jim ovlivnily mozek. Určitě si myslí, že z toho ''multimedial. centra'' vytáhnou prachy, ale to se doufám mýlí

Odesláno

MS trochu zaspal dobu. Multimediální centra se už dávno integrují do TV, takže momentálně jsem v situaci, kdy už ho mám v síťovém HDD playeru, ve smart TV a teď bych to stejné měl mít ještě v hrací konzoli? Trošku přemultimediováno. Takže jestli svou marketingovou strategii chtějí postavit především na multimédiích, tak to mě nepřesvědčilo. Já si chtěl hlavně dobře zahrát a pokud možno s co nejmenšími omezeními. Na to se měli soustředit především, protože to se od hrací konzole očekává. Místo kravinek kolem měli směrovat všechen výkon a možnosti kozole na hru.

Odesláno (upraveno)
Tak není tak těžké koupit ze zahraničí, ne?

No já osobně ze zahraničí nakupovat elektroniku mam celkem strach...co se týče reklamací atd...

Edit : Hezký video od IGN co si od MS nepřeje na E3 :-) : http://www.ign.com/videos/2013/06/04/5-things-we-dont-want-at-this-years-e3-microsoft-conference

Upraveno uživatelem onefootman
Odesláno
Taky ted přesně nevím jak to bude... Jinak celosvětová zaruka znamená,že pokud si koupim např.v Rakousku konzoli a rozbije se,tak jí můžu reklamovat někde tady v ČR kde je zastoupení?

Jes... ale zalezi to znacka od znacky, napriklad hp notas ked som mal, dva roky zaruka, jeden rok na celom svete, druhy moznost reklamovat len v krajine zakupenia.. neviem ako to ma sony

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu