p.a.c.o Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Koncim diskusi, nie si schopny pobrat fakty.. ano, GDDR5 je pamat pouzivana v grafikach, je zasadne drahsia ako DDR3 a zaroven rychlejsia(pripustnejsia), vykonnost grafickych kariet uviedli obaja vyrobcovia... kazdopadne, mne verit nemusis, ale snad poznas anandtech, tam urobili porovnanie HW konzoli a vysledok je jasne pre ps4 (ak nepoznas anandtech, jedna z naj stranok na svete ohladne HW), dalej, cital som vyjadrenia vyvojarov, ktori mali pristupy k dev kitom oboch konzoli, opat, jasne silnejsia je ps4... cloud, to je smiesne uplne, jednak cloud moze pouzit ktokolvek (viz. gaikai), druhak, viera ze budu hry robene tak, ze v coude budu prepocty a tym zvysis vykonnost konzole je nieco ako nabozenstvo, nik to este nikdy nevidel, ale snad to bude mozne (priepustnost, latency, take dva mensie problemy) - navyse, myslis ze vydaju hru a ti co nemaj uber kruty net si ju nespustia, super, dalsia cesta do pekla pre ms...proste, fanboy, co nedokaze ani trochu obratit myslenie je strateny, bez si predobjednat xbone:) vela vas nebude, tak snad sa ti ujde.. wait, vlastne este nevies v ktorom roku sa na tej console bude v cr dat nieco spustit.. aha:D Rika ti neco sluzba OnLive, kde se vypocty provadi na strane serveru a data se odesilaji treba na displej mobilu ?? Vyzkouseno a funguje bez problemu, takze proc by to neslo i jinde. Ja nejsem slepej vuci nazorum ostatnich a dalsi veci, jde mi proste o to, ze dost lidi XOne pohrbyvaji a pritom jeste ani jedna konzole nedorazila na pulty obchodi. Je pekne, co bylo napsano na papiru a nevyvracim, ze po HW bude treba i PS4 lepsi, ale to jeste neznamena uspech zarizeni. Wii melo HW jako kalkulacka a prodavalo se o dost vic, nez X360 a PS3 a stacil napad. A celkove mi pride docela uhozene se hadat o veci, kterou vlastne poradne jeste nikdo ani nemel a vsichni vime vlastne jenom to, co nam tvurci obou konzoli chteji rict a ukazat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Jo a to ani neberete v potaz to, že PS4 bude o dost levnější. Tím pádem je tady jasné, že MS jde jen a jen po penězích.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francnberg Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 proty co to ještě nečetli :D http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/27193-trapas-roku-dema-xbox-one-na-e3-pohanela-geforce-gtx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenGL Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Stevens, prosimte, píšu tu jenom obrazně a o krachu tady řec nebyla, ale jestli to čtes jenom na půl, tak sem radši ani nepiš ;)Klucí ja nevím už jak vám to říct. Mě je úplně fuk, na čem budete hrát, na to má každý právo a když se vám bude chtít, hrajte klidně na kalkulačce. Pointa je v tom, že když dá MS dost peněž, což už sami říkali že prostě dají, tak klidně i Umpalumpasoft jim vydá hru jenom na jejich konzoli nebo minimálně s nějakou časovou exkluzivitou a ne že pořád budete omílat jednu a tu samou firmu, kterou jsem použil jako příklad, pořád dokola. Mně osobně se XOne líbí (i když cenu jsem si představoval někde jinde) a tečka. Každý má nějaký důvod pro a důvod proti. Můj zasádní problém u PS je s ovladačem a jinak jsou a budou ty konzole pořád skoro na stejné úrovni až na pár věcí, které nás tu tak zásadně rozdělují. Viz. třeba další otázka výkonu - jak můžeme být jedna výkonější než druhá, když jsou prostě nějaké hranice dnešní doby :D To je jako tvrdit, která GPU je lepší, jestli ATI nebo NVidia. Obě jsou stejné, obě mají stejné technologie, jenom ja každá trochu jinak označuje a pracuje s nimi... Dám ti jednu dobrou radu, nemluv o něčem očem víš leda tak prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 (upraveno) Dám ti jednu dobrou radu, nemluv o něčem očem víš leda tak prd. Myslím že všichni tady ví prd všechno to jsou jen spekulace všecko se muže do vydaní konzole změnit nebo tu snad někdo je vykonný ředitel MS.:) Upraveno Červen 16, 2013 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Myslím že všichni tady ví prd všechno to jsou jen spekulace všecko se muže do vydaní konzole změnit nebo tu snad někdo je vykonný ředitel MS.:) Diky sefe, takhle nejak bych to rekl a vic uz tady nema stejne cenu ;) A to HW uz jsem si doplnil vedomosti od kolegy pejtrixe a verejne priznavam, ze PS4 bude po HW strance lepsi. Je otazka, pro koho to co znamena a . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenGL Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Myslím že všichni tady ví prd všechno to jsou jen spekulace všecko se muže do vydaní konzole změnit nebo tu snad někdo je vykonný ředitel MS.:) To jsi měl spíš citovat p.a.c.o než mě.Asi jsi nepobral že tady nejde o konzolu ,ale o spusob jak si dotyčnej představuje fungování herního prumyslu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Myslím že všichni tady ví prd všechno to jsou jen spekulace všecko se muže do vydaní konzole změnit nebo tu snad někdo je vykonný ředitel MS.:) jaky spekulace ? oficialni predstaveni xka a konference na E3 to je nejaka spekulace ? :D ... a navic konzole jsou venku do pul roku uz moc extra velky zmeny delat nemuzou (jestli nechtej mit x-lety odklad) ptz vyvoj konzole je beh na dlouhou trat a veskery nynejsi marketing a PR by ted slo do kytek kdyby otocili o 180° a byli by jeste za vetsi blbce nez jsou ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 (upraveno) jaky spekulace ? oficialni predstaveni xka a konference na E3 to je nejaka spekulace ? :D ... a navic konzole jsou venku do pul roku uz moc extra velky zmeny delat nemuzou (jestli nechtej mit x-lety odklad) ptz vyvoj konzole je beh na dlouhou trat a veskery nynejsi marketing a PR by ted slo do kytek kdyby otocili o 180° a byli by jeste za vetsi blbce nez jsou ted jo je to spekulace jak jsme se dočetli tak xone dema her běželi na pc takže ms je za ps4 pěkně pozadu takže může kdykoliv cokoliv změnit ale mi je to fuk jestli změní nebo nezmění jen říkam že zatím není nic jisté kromě toho že budou nové konzole Upraveno Červen 16, 2013 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 jo je to spekulace jak jsme se dočetli tak xone dema her běželi na pc takže ms je za ps4 pěkně pozadu takže může kdykoliv cokoliv změnit Lol, tak zmenit sice cokolvek mozu, ale to by launchovali v 2015;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Lol, tak zmenit sice cokolvek mozu, ale to by launchovali v 2015;) to zas ne ale myslím že letos vyjde jen ps4 ale je to můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 nvm jak si to predstavujes ze muzes menit HW specifikace kazdej tyden pul roku pred launchem ? :D jak pise majkom to by pak vyslo nekdy na vanoce 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenGL Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 dev kity mají vývojáři určitě nákej ten pátek, měnit něco ted by bylo to nejhorší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 nvm jak si to predstavujes ze muzes menit HW specifikace kazdej tyden pul roku pred launchem ? :D jak pise majkom to by pak vyslo nekdy na vanoce 2015 ne nemyslel jsem hw spíš sem myslel to online hraní a podobné věcičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 no podle vyjadrenich MS je to jejich "vsechno online" DNA konzole takze nvm jak moc tohle ne/muzou menit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenGL Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Věřím že max tak sníží cenu,ale velké změny ve funkčnosti nečekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 (upraveno) no podle vyjadrenich MS je to jejich "vsechno online" DNA konzole takze nvm jak moc tohle ne/muzou menit takhle by jsme tu mohli debatovat až do vánoc co ms říkal nebo neříkal já říkam jen to že až obě konzole budou v prodeji tak pak teprve se rozhodnu ktera mi víc vyhovuje tak jak jsem to udělal když jsem se rozhodoval mezi x36 a ps3 nic víc nic mín.( já vůbec netvrdím že nejste v obraze jen si myslím že děláte učet bez hostinského.)asi tak no Upraveno Červen 16, 2013 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 myslim ze na launch tech 500ecek nechaj ale jestli se nebude prodavat tak do pul roku bude urcite sleva na nebo lehce pod hranici ps4 ceny edit: samopal: no to mas pravdu ale i kdyby jsi se rozhodl pro xko tak si hezky pockas na vanoce 2014 v cr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 pejtrix já počítam že ani dřív bych do nové konzole nešel protože jsem pirát tak budu čekat až se to nějak prolomí:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 :) ja kupim ps3, doplnim k xbox360;) a nova konzola tak za dva roky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 cenu určitě snižovat nebudou, protože je k tomu navíc kinect... to jedině, že by pak prodávali verzi bez kinectu za těch cca 400eur jako ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 bez kinectu MS ani ranu to budou radsi prodavat bez ovladace a bez zdroje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 bez kinectu MS ani ranu to budou radsi prodavat bez ovladace a bez zdroje :D :) asi tak no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 LoL MS fanboys se tady stále ohánějí tím, že to jsou spekulace, ale chlapci toto spekulace nejsou. Toto už jsou celkem fakta. Minimum věcí se tam může změnit. Nejlepší změnu, kterou MS může udělat, je úplně zrušit tuto konzoli ještě před zahájením prodeje a nechat místo pro PS4 a nové konzole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 cenu určitě snižovat nebudou, protože je k tomu navíc kinect... to jedině, že by pak prodávali verzi bez kinectu za těch cca 400eur jako ps4 bez kinectu urcite ne protoze jak bylo receno kinect musi byt neustale pripojeny ke konzoli, bez kinectu to xko snad ani nezapnes :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.