tomashonsu Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 36liber? To nejak malo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 sry, já to mám v $, mám totiž nastavenou kanadu, takže 59.99 $ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 31, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Reklamoval jsem i tady a vše v pohodě. Normálně to opravuje firma v Praze :) Takže no stress :-) Opravovat bude MS CR jen konzole zakoupene v CR , sedy dovoz se reklamuje v zemi kdejste koupily (poznaji to velice jednoduse podle cisel na konzoli pry) . Neni to zadny blabol , ale primo z ust pani z Microsoftu co ma Xone v CR na starost , v patek jsem byl na skoleni xboxone v microsoftu , tak jestli mate dotazy ohledne konzole klidne se ptejte . Je to celkem zajimava masinka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Ale kdyz platis v dolarech tak se k cene pripocitava dan nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Ja kupoval xbox v nemecku a odesel mi kinect a reklamaci jsem zasilal do Prahy do Teleplan Prag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 31, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Ja kupoval xbox v nemecku a odesel mi kinect a reklamaci jsem zasilal do Prahy do Teleplan Prag Pokud ma prodejce sjednane opravy pres tento servis tak proc ne :-) Tohle se spis tyka tech co si dovezli xone primo ze zahranici a nekupovali tu v CR od sedych dovozcu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Ja jsem to pres prodejce vubec neresil dal jsem si pozadavrk na strankach xboxu a oni mi vygenerovali stitek na balik kde jiz byla adresa. Spise se to zasila do zeme podani reklamace aby je zo vyslo co nejlevneji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 31, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Aha tak v tom pripade tohle plati az od launche , tj. 5.9.2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Ale kdyz platis v dolarech tak se k cene pripocitava dan nebo ne? No abych pravdu řekl, nějak jsem to neřešil, zrovna dneska jsem kupoval jednu arkádovku za 9.99$, na xbox.com mám v profilu transakci za 10.49$ takže nějaké to procento tam je navíc, 0,50$ je celkem v klidě a vypadá, že u české mám asi dobrý kurz, páč mi to ztrhlo 204,93,- (19,5 za dollar) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Jestli mas ceskou sporitrlnu tak ti jeste pak dostrhnou ja to taky tak mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Aspon uz muzu nakupovat na cz mam v penezence 5000kc a nemohl jsem je pouzit. jeste aby tam dali novy hry a bude zas co parit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Tak uvidím, ale vzhledem k tomu, že kupuju jenom arkádovky, tak to jsou zanedbatené položky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Já to spíš myslel tak, že je jedno jestli si ten xbox koupil ještě před 5.9.2014 tady v ČR nebo v zahraničí. Stejně ti ho MS vždy opraví bez nějakých problémů. Taky jsem volal před koupí na MS abych se poptal a bylo mi řečeno, že s tím nebude problém. Tomashonsu: Jaká cena je na Xboxu, taková platí. ale pozor ! Microsoft upozorňoval, že pokud jsi v Evropě a máš nastavenou US lokalizaci na Xboxu, tak s tím můžou být problémy respektive, že ty problémy můžeš mít ty. Takže doporučuji mít UK na konzoli popř. hned českou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Hele takže ty zůstáváš s UK regionem? Teďka je otázka, co to udělá, když se na konzoli nechá třeba UK region a přes stránky xboxu akorát přemigrujeme profil do CZ... Já to spíš myslel tak, že je jedno jestli si ten xbox koupil ještě před 5.9.2014 tady v ČR nebo v zahraničí. Stejně ti ho MS vždy opraví bez nějakých problémů. Taky jsem volal před koupí na MS abych se poptal a bylo mi řečeno, že s tím nebude problém. Tomashonsu: Jaká cena je na Xboxu, taková platí. ale pozor ! Microsoft upozorňoval, že pokud jsi v Evropě a máš nastavenou US lokalizaci na Xboxu, tak s tím můžou být problémy respektive, že ty problémy můžeš mít ty. Takže doporučuji mít UK na konzoli popř. hned českou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Profil mám cz ale lokaci us. Ty ceny jsou jinde. Rozdíl 400 za hru je dost. Jaky by měly byt komplikace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Profil mám cz ale lokaci us. Ty ceny jsou jinde. Rozdíl 400 za hru je dost. Jaky by měly byt komplikace? Takže je tam rozdíl, hele a jinak ti to všechno funguje, jak má? Tipuju, že těch 400,- rozdíl je asi za nějaký drahý titul kolem 1500,-, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Ne, na UK stojí hra 100 a u nás 500... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 (upraveno) Tak to je prasárna EDIT: Teď ještě otázka, jaký bude rozdíl mezi US a UK, celou dobu mám US a ceny mi přišly v klidu.... Upraveno Září 1, 2014 uživatelem kucis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Vsechny novy tituly za 59,90$ u nas? 16 kil a vic. Pokud nebude uplna podpora cz tak to stejne nema smysl. Mluvim ale jen za sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Hej PC mám US lokalizaci, Xbox UK a funguju bez problémů :-) na Windows 8 je ten US snad nutností. Více her, aplikací atd. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2014 Domácí pobočka Microsoftu dnes oznámila, že samostatně dokoupitelný senzor Kinect ke konzoli Xbox One bude v České republice v prodeji od 7. října za odhadovanou maloobchodní cenu 3 999 Kč. To je méně, než kolik dělá cena pro západní Evropu (150 eur - 4200 Kč) nebo ve Velké Británii (130 liber - 4500 Kč), ale zase tradičně více, než kolik stojí v USA (150 dolarů - 3000 Kč). http://www.eurogamer.cz/articles/2014-09-02-zname-cenu-samostatneho-kinectu-pro-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2014 Je to prasárna, prodávat to za takovou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Opravovat bude MS CR jen konzole zakoupene v CR , sedy dovoz se reklamuje v zemi kdejste koupily (poznaji to velice jednoduse podle cisel na konzoli pry) . Neni to zadny blabol , ale primo z ust pani z Microsoftu co ma Xone v CR na starost , v patek jsem byl na skoleni xboxone v microsoftu , tak jestli mate dotazy ohledne konzole klidne se ptejte . Je to celkem zajimava masinka :) hojda, tak já mám teda otázku, i když odpověď bude asi jasná .... mám tento ovladač: http://store.gameshark.net/Mad_Catz_Pro_Controller_for_Xbox_360_Black/5719/96 na Xbox One fungovat nebude což? :( :D žádná kompatibilita s periferiemi X360 není, že ne ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Domácí pobočka Microsoftu dnes oznámila, že samostatně dokoupitelný senzor Kinect ke konzoli Xbox One bude v České republice v prodeji od 7. října za odhadovanou maloobchodní cenu 3 999 Kč. To je méně, než kolik dělá cena pro západní Evropu (150 eur - 4200 Kč) nebo ve Velké Británii (130 liber - 4500 Kč), ale zase tradičně více, než kolik stojí v USA (150 dolarů - 3000 Kč). http://www.eurogamer.cz/articles/2014-09-02-zname-cenu-samostatneho-kinectu-pro-r hehe pekna cena,kdyz nakupka je 58 euro:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 hojda, tak já mám teda otázku, i když odpověď bude asi jasná .... mám tento ovladač: http://store.gameshark.net/Mad_Catz_Pro_Controller_for_Xbox_360_Black/5719/96na Xbox One fungovat nebude což? :( :D žádná kompatibilita s periferiemi X360 není, že ne ?! Nene :-) bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.