Sanzi Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 a ty si neposilal konzolu do Nemecka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Proč do Německa? Posílal jsem to do toho servisního centra v Praze. Na lince se mě ptal, zda jsem dal Frankfurt nebo Prahu a vše mi vysvětlil a pohoda. Ono to asi bude do Německa zdlouhavější, nemyslíš? Ale jinak držím palce, ať to máš brzy doma a v pořádku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanzi Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 (upraveno) mna sa nic take nepytali,,poslali mi link na štitek do Frankfurtu,,,,, tak to mas super Upraveno Září 10, 2014 uživatelem Sanzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Lidi mam problem s ovladacem...Tak 2x az 3x za hodinu se mi sam od sebe vypne a odpoji od konzole...nevite kde muze byt problem?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Tak uvidíme, kdo ji bude mít dřív a v jakém stavu. Celkem mě to už vadí, člověk si to koupil, aby se seznamoval a zkoušel, hrál než přijdou pecky typu NHL, FIFA a další (ano, jsem sportovní gamer :-)) a teď aby se bál, jestli si vůbec zahraje. A abych odbočil, přiznám se, že mě mrzí exkluzivní tituly na Xko. Třeba takový PS to je jiný ... The Order, Wild, Uncharted,.. to bude nářez. Ale když to X1 má takový potenciál, skvěle promyšlený live a EA Access. A miluju Fable serii,, to je pro mě srdcovka. No, uvidíme, třeba překvapí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanzi Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 (upraveno) no mne zajtra dorazi NHL , tiez hravam len sport , dasie info mam ze 21:26 to odislo z Norinbergu takze zajtra je to tam Zaky: jasne zahrame ..... Upraveno Září 10, 2014 uživatelem Sanzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 tak ať ti to dopadne. CHci nhlko kupovat, tak až bude Xko doma, můžeme zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Tak uvidíme, kdo ji bude mít dřív a v jakém stavu. Celkem mě to už vadí, člověk si to koupil, aby se seznamoval a zkoušel, hrál než přijdou pecky typu NHL, FIFA a další (ano, jsem sportovní gamer :-)) a teď aby se bál, jestli si vůbec zahraje. A abych odbočil, přiznám se, že mě mrzí exkluzivní tituly na Xko. Třeba takový PS to je jiný ... The Order, Wild, Uncharted,.. to bude nářez. Ale když to X1 má takový potenciál, skvěle promyšlený live a EA Access. A miluju Fable serii,, to je pro mě srdcovka. No, uvidíme, třeba překvapí :) Hele ps meli taky problemy..pokud kupujes konzoli na launch tak s tim proste musis pocitat...PS byli taky hlucny a navic spousta mela vadny hdmi...Ja kupoval obe a nastesti mam obe v cajku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Hele to já chápu, jen mě štve, že jsem mezi těmi cca 800 co mají ten problém (zveřejněné číslo od Microsoftu, myslím ale že nás je víc). Tady jsem spíš narážel na ty exkluzivní tituly, které má pro mě (zatím) lepší PSko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Jj psko ma dobry tituly.Tlou i Uncharted jsou fajn...podle me to je ale vse...ma xku mam rad Alan Wake,Halo a Zoo tycoon...takze je to u me +- vyrovnany..uvidime casem...Jinak jsem dnes porovnaval demo Fify a na xku vypada lip :-) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 (upraveno) Proč do Německa? Posílal jsem to do toho servisního centra v Praze. Na lince se mě ptal, zda jsem dal Frankfurt nebo Prahu a vše mi vysvětlil a pohoda. Ono to asi bude do Německa zdlouhavější, nemyslíš? Ale jinak držím palce, ať to máš brzy doma a v pořádku :-) Mě se teda nikdo na nic neptal a na štítku je napsáno Frankfurt. Proč by to ale chtěli poslat do Frankfurtu, když by byla možnost to poslat do Prahy. Je to nějaké zvláštní. No, koneckonců, ať si to klidně pošlou třeba na Chalkidiky, hlavně ať pošlou funkční a nehlučný kus zpátky :cheesygrin: EDIT: Tak jsem se ptal na infolince a prý to skoro vždycky jezdí do Frankfurtu a od tama do Prahy, že si to určuje ta přepravní společnost UPS. No, zdá se mi to dost zvláštní, ale co už... Upraveno Září 11, 2014 uživatelem DeviR1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Lidi mam problem s ovladacem...Tak 2x az 3x za hodinu se mi sam od sebe vypne a odpoji od konzole...nevite kde muze byt problem?... Dělal jsi update ovladače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Zatim ne,taky me napadlo jestli to neni tim...Jinak proc se vlastne delaj ty updaty ovladače...co by to melo prinaset lepsiho atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 To nevím. Já update mam a odpojování pocitim 1* za tyden. Netuším proc to dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Tak ja to dneska zkusim a uvidim...dam vedet...jinak by to melo jen stacit pripojit ne? Myslim jako ze neni potreba lizt do menu a neco nastavovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxmm Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Jde vám normálně Xbox music a Xbox video nebo to furt píše, že to není dostupné v regionu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 btw.... nebylo by fajn založit 1 téma alias majitelé Xone, stejně jako to je na X360 ( Důležité: Xbox 360 >SEZNAM MAJITELŮ<) ?? ...abychom si všici mohli navzájem proházet nicky? Takto sem dycky někdo písne "přidejte si mě hraju F5" ale na těch stránkách se to ztratí :D .. a pak to dohledávat .)) jinak včera sem prodal X360 ..zbejvá mi etě pár her... ale i tak du hledat odkud si objednám X1 ...a fakt se bojím abych neměl ten vadnej kus, a nemusel se crcat s reklamací atd :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Tak podle toho, co tu čtu za zvěrstva, bych s nákupem asi počkal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 btw.... nebylo by fajn založit 1 téma alias majitelé Xone, stejně jako to je na X360 ( Důležité: Xbox 360 >SEZNAM MAJITELŮ<) ?? ...abychom si všici mohli navzájem proházet nicky?Takto sem dycky někdo písne "přidejte si mě hraju F5" ale na těch stránkách se to ztratí :D .. a pak to dohledávat .)) jinak včera sem prodal X360 ..zbejvá mi etě pár her... ale i tak du hledat odkud si objednám X1 ...a fakt se bojím abych neměl ten vadnej kus, a nemusel se crcat s reklamací atd :( :( Normálně zajdi do obchodu a nech si to vybalit a vyzkoušet. Stačí to jenom zapojit do sítě a zapnout, nemusí to být ani zapojené v televizi. Doporučuju nějaký specializovaný obchod (JRC, Xzone), kde tomu rozumí. A nebo pár týdnů počkej na jinou várku, ale ani potom není jisté, že nedostaneš nějaký starší kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 btw.... nebylo by fajn založit 1 téma alias majitelé Xone, stejně jako to je na X360 ( Důležité: Xbox 360 >SEZNAM MAJITELŮ<) ?? ...abychom si všici mohli navzájem proházet nicky?Takto sem dycky někdo písne "přidejte si mě hraju F5" ale na těch stránkách se to ztratí :D .. a pak to dohledávat .)) jinak včera sem prodal X360 ..zbejvá mi etě pár her... ale i tak du hledat odkud si objednám X1 ...a fakt se bojím abych neměl ten vadnej kus, a nemusel se crcat s reklamací atd :( :( Kup z Rakouska nebo Německa. Popřípadě v prodejne vyzkoušet. Elektroworld ti to myslim umožní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Já si myslím, že strach už nemusí být :-) Bohužel, tyto problémy byli i u 360tky, PS3 atd. Reklamace trvá maximálně 10-14 dní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Nakupuju jenom po netu, nechci kupovat z kamenného ...pač chci rovnou za jedno poštovné vzít ovladač, nabíječky, GOLD a další hry :D :D ... a v Chomutově máme jenom: Planeo, Okay, Expert elektro, Euronics :D :D a ty ceny toho příslušenství sou uplně někde jinde .)) dejte tomu ten bundle s kinectem co chci, je všude stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Je to pouze pro USA UK atd.jestli chceš pustit filmy dej na flesku film a vlož ji do xko a budeš koukat na film seriál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Ahoj lidi, mam problem.Dnes jsem si koupil Nhlko a je tam gold na 2 dny.Po zadani kodu mi to napsalo ok mate gold na 2 dny ale kdyz chci hrat online tak to nejde.Nevite kde muze byt problem? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Tomu říkám zprávička. Pro mě naprosto ideální řešení, tak doufám, že to u nás pošlape a nebude to předražené :) http://games.tiscali.cz/tema/microsoft-testuje-hrani-xbox-360-a-xbox-one-her-v-prohlizeci-242839 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.