onefootman Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Jediné co mi bude chybět tak Forza.Ten hybridní polopaskvil Gran Turismo hrát nebudu (po zkušenosti s posledním dílem),ale snad vyjde něco podobného třeba od jiné firmy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 (upraveno) onefootman: Ono Forza sice o něco lepší je, ale u GTčka mě štvou asi jen ty zvuky a to, že tam nejsou UNDERGROUND mapy. Ale na všechny konzole(včetně PC) ohlásili včera 2 velmi dobře vypadající racingovky a to - Drive club(nevím přesný název) a The Crew. A to nepočítám NFS a další ... PS: Nevím jestli vás to zajímá, ale u The Crew - včera ohlášené hry od tvůrců TDU/Ubisoftu - jsme si všimli v traileru zajímavosti - https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/964285_592403320790895_871920456_o.jpg - Nová octávka? Upraveno Červen 11, 2013 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Na ten Drive club se celkem těšim,i když ten jízní model vypadá zatim dost divně.The Crew nevim no.... jak jsem viděl ty modrý plameny při boostu auta tak mě to přestalo zajímat a NFS to bude asi pořád to samí,akorát s uhlazenější grafikou.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Jojo NFS souhlasím, ale Drive Club nemůžem soudit než zahrajem a The Crew je od tvůrců TDU, kde byl celkem reálný model aut celkově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 (upraveno) jj vypadá to na Octavii...jasně že jsou i jiné závodní hry než Forza, mně třeba GT nijak nevadilo, ale Forza prostě o chloupek lepší (hlavně v tom celkovým pocitu z jízdy) a hlavně je to pro mě srdcovka. No, nedá se nic dělat. Ale ještě se uvidí, třeba bude nový PSko poruchový, to nikdo neví, např. by mě zajímalo, jak maj vyřešený chlazení, na těch obrázcích to nevypadalo zrovna supr. :) Nejsem si jistej, ale není ten DriveClub čistě multiplayer? Je to od Evolution Studios, který dělali do roku 2005 výbornou WRC sérii. I když srovnávat to s GT nebo Forzou, to bych si netroufnul. Upraveno Červen 11, 2013 uživatelem DARK SPIRIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 ...Ale na všechny konzole(včetně PC) ohlásili včera 2 velmi dobře vypadající racingovky a to - Drive club(nevím přesný název) a The Crew... DriveClub bude aj na PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gta-5 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 DriveClub bude pouze na PS4 a dokonce pro PS+ členy první rok zdarma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Tak DriveClub ne, ale The Crew bude na PC, a to The Crew mě zaujalo více. Už kvůli toho, že je to od tvůrců TDUček. Jinak nevím jestli bude to DC i single i multi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Jojo NFS souhlasím, ale Drive Club nemůžem soudit než zahrajem a The Crew je od tvůrců TDU, kde byl celkem reálný model aut celkově Neni, je od tvurcu Drivera SF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Je, od tvurcu Drivera SF i TDU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Hele a jak to vlastně chodí na ps+ ? Tu hru zdarma co členové dostávají - to je jen na vyzkoušení na nějakou dobu,nebo na furt? Jinak ten MS krok,že dá 2 hry měsíčně zdarma vyzněl jako slušnej fail... Jen do doby než vyjde nová konzole,a ještě daj 5 let stary hry co už každej hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 ty hry muzes hrat po dobu co mas plusko kdyz ti skonci tak ty hry nespustis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Chytrý :) hlavičky jedni japonsky ... Jinak o hrách i na ps budou rozhodovat vydavatelé,... Ms to řekl na rovinu,Sony mlží... zde čerstvé info: zdroj Zing.cz - Moc chytře to udělala japonská firma. Aby se vyhnula spílání hráčů, dala kontrolu nad DRM ochranou her na novém Playstationu kompletně do rukou vydavatelských domů. Ti tak budou mít možnost rozhodovat o tom, zda-li svůj titul nějakým nejen protipirátským opatřením vybaví, nebo ne. A stejně tak budou mít efektivní kontrolu nad použitými hrami a jejich pohybem. Na jednu stranu se sice vedení Sony šikovně zbavilo zodpovědnosti, na té druhé si ovšem dost možná pošramotilo pověst, neboť až doposud tvrdilo, že na rozdíl od Xone nebudou hraní nijak omezovat. „Nehodláme ostatním říkat jakých, jestli vůbec nějakých, DRM ochran využívat. Tohle je kompletně v jejich režii. My jim pouze poskytneme platformu, na kterou mohou své tituly uvést.“ S každým dalším oznámením to vypadá, že se Sony Microsoftu vůbec nevzdálilo tolik, jak se nás před E3 snažili zodpovědní lidé přesvědčit. Aktuálně to je spíš tak, že věci, které Microsoft na rovinu přiznal, Sony všelijak kamufluje, aniž by od nich ale upustilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 myslim ze na ps budou neco jako SP/MP passy ptz nvm jak to chteji kontrolovat kdyz neni u pska nutnej internet na overovani informaci ohledne her jako prave u xka ... uvidime co z toho vyleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Hrůza kam to dospělo.Zlatý doby ps2 - koupim,prodam - no comment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Nesmysly a spekulace.. Někteří budou maximálně praktikovat Online Pass, což není žádná novinka, ale pohyb bazarových her bude u SONY neomezenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Možno to bude ako na Steame, pri prvej inštalácií budeš musieť aktivovať hru cez net a potom hráš hocikedy, takže pass na celú hru. Samozrejme to nebude robiť Sony, ale vydavatelia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 http://www.gamefront.com/sony-third-party-drm-refers-to-playing-used-games-online-only/ Spíš to vypadá, že to bude stejné případ, jako on-line passy na PS3 a X360, tedy žádná změna oproti dnešku. Já sice nejsem nijaký extra velký milovník OP, ale co nadělám. Každopádně, tohle už patří spíš do jiné sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 ja osobne pujdu od X One. Co se mi bnejvic zamlouva je to sdileni her s 10 prateli, takze staci aby jeden z nas koupil hru a maji ji vsichni, tudiz se tak dostanu k vice hram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 :D :D to je for :D jestli myslis ze to takhle bude fungovat tak sni dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 ja osobne pujdu od X One. Co se mi bnejvic zamlouva je to sdileni her s 10 prateli, takze staci aby jeden z nas koupil hru a maji ji vsichni, tudiz se tak dostanu k vice hram. Ale takhle to nefunguje!! To jen, že když máš zakoupenou hru, tak na tvém xboxu to může hrát doma 10 dalších profilů (brácha, taťka,...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Kdes slyšel o sdílení s 10 hráčema? Zdá se mi to hodně nepravděpodobný, ale ten zdroj odkud si to vzal bych si rád pročetl :D edit. aha, to už dává smysl. Říkal sem si, že si to dost odporuje s politikou Microsoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 piggy NAPROSTO VÝSTIŽNÉ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 ja osobne pujdu od X One. Co se mi bnejvic zamlouva je to sdileni her s 10 prateli, takze staci aby jeden z nas koupil hru a maji ji vsichni, tudiz se tak dostanu k vice hram. Jak píšou ostatní. Tohle jsi určitě špatně pochopil, tohle tak nikdy nemůže fungovat z jednoho prostého důvodu. U microsoftu je UPLNĚ všechno placené. Prostě úúúúplně všechno. Je sice pěkné že X one bude multimediální stanice, že kromě her budeš se moc koukat přes to na filmy ale prostě všechno budou mít zpoplatněné. Na to bych se s prominutím víte co :DDDD To si určitě raději koupím PS4 která je čistě na hry. Sice teď poprvé bude zpoplatněné online hraní ale jak jsem pochopil tak to PS+ stojí na rok 1300 kč a na začátku roku 800-900 kč a je to celkově určitě lepší než xbox GOLD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.