Anubis1 Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 GRID_2-SPARE ISO image size: 8334MB Region: Free Languages: English Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 No už to sosám,tak jsem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Květen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Taky jsem hodne zvedav, jelikož me první dil hodne chytnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Jen mě zklamalo,ze nebude cockpit-view :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Taky jsem hodne zvedav, jelikož me první dil hodne chytnul. První díl byl skvělej tak snad dvojka nezklame.. Opravdu tu už chybí nějaký pořádný auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Nema to cockpit=je to naho*no GRID... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Tak špatný to neni,ale vlhkej z toho nejsem.... ted co jsem dostal novou garáž,tak mi to pripada zazivnější... Cote de azzur s vw golf nemelo chybu... ale stve me tolik veci,za by se to se m ani neveslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 No podle recenzi to uz je asi jen ciste arkada ze? Mam stazeno po praci to svihnu do Xka a uvidime jestli me to bude bavit stejne jako prvni dil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 jednička měla cockpit a byla reálná ...todle už je jen tuctová hovadina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 (upraveno) Je to hovadina a sklamanej nejsem, protože jsem s tím počítal. Po prvních gameplay videjích to bylo jasný. Ale má to dobrou grafiku a zvuky, ale nejhorší mi přijde jak auto samo v každé zatáčce driftuje :-) To jsem ještě neviděl :wohow: Upraveno Květen 28, 2013 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 1čka byla best, toto je arcádové ♥♥♥♥♥. Proč jde všechno do sra*ek? Asi kvůli penězům. Ale udivuje mě, že jak u EA, tak u GRIDu všichní píšou, že u EA chcou třeba NFSčka, jen remake starých Undergroundů.U GRIDu višchni píšou, že chtěji simulátor závodění, tedy samozřejmě s cockpitem atd...Ale ne, oni si prostě jedou svoje....Jenže s takovou půjdou za chvíli do há*e....Mít začáteční investici, tak věřím, že bych udělal hru, kterou by lidi obdivovali. Prostě třeba remake NFS Undeground 2, akorát s novějšími auty, lépe propracované, přidal bych cockpity, u každého auta to, co k němu patří a ne, že dám u všech stejný zvuk motoru ( :/ ) ...Prostě mít investici, tak poslechnu lidi a tak trochu i sebe(jelikož mám většinou podobný názor jako většina) a udělám pořádně další pokračování her....Jak se vůbec menuje ten, který vymýšlí pro tyto hry příběhy? Že bych šel pomoct herní scéně :D ...A trochu se to taky kazí tím, že každý rok musí být nový díl, kvůli pěnez, a tlačí se na ty studia, aby to udělala do určitého termínu. Vždycky je ten prvotní nápad/díl nejlepší a těžko se vymýšlí pokračování, ale ani náhodou by se to němelo tlačit na sílu, že prostě ''tady máš termín a vytlač něco z hlavy''...To studio samozřejmě nic nenapadá a čas tlačí, tak udělají to samé, jen aby nebyl bordel u ''šéfíka'' ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 No myslim ze se u me moc dlouho ta hra neohreje. Zatim celkem nuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Květen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 (upraveno) All Day One DLC Packs Size...........: 112mb unrared Format......: Unlocked live containers for use on a JTAG/RGH Xbox360 Console IndyCar Pack Download the IndyCar Pack to receive two routes at the world famous Indianapolis Motor Speedway Circuit plus receive the Dallara IndyCar and Indy500 Pace Car liveries for the Chevrolet Camaro SS and Corvette Z06 Centennial Edition. GTR Racing Pack Download the GTR Racing Pack to receive the stunning Nissan GT-R SpecV and experience all five routes around the Yas Marina circuit by day. VIP Pass Unlock all GRID 2 online multiplayer modes, three stunning cars and the opportunity to upload highlights direct to YouTube** with the GRID 2 VIP Pass*. Includes: Honda NSX R Alfa Romeo Giulietta Dodge Challenger SRT8 **Xbox 360 Hard Drive required. *Purchase not required if you already have a VIP Pass code McLaren Racing Pack Download the McLaren Racing Pack to receive the stunning McLaren MP4-12C GT3 and receive two routes to race at the iconic Brands Hatch GP circuit. Headstart Pack Download the Headstart Pack and receive the stunning Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT, a RaceNet* bonus and make your in-game cash go further with a 15% discount on all purchases from GRID 2’s online vehicle and upgrade store. *Visit www.racenet.com for more information. Upraveno Květen 29, 2013 uživatelem Anubis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Až přidají DLC s cockpity, tak budu uvažovat o hraní. Teď nemám vůbec důvod to hrát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Aha, tak aspoň něco. Jo a dáš mi tady odkaz na ten článek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Až přidají DLC s cockpity, tak budu uvažovat o hraní. Teď nemám vůbec důvod to hrát.. Úplně stejně uvažuji i já, závodní hry bez pohledu z cockpitu nejsou závodní hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Nejsou a vůbec. A navíc jelikož ještě nemůžu mít řidíčák, tak se u takovýchto her těším hlavně na propracovanost a reálnost těch aut. A to hlavně v interiéru. A prostě na GRID 2 jsem se těšil hlavně na ten cockpit a jak si to hezky budu jezdit na mojem Logitechu G27 a oni mě takto zklamou. Jinak jestli vydají cockpit jen na PC, tak pohoda. Na konzolích mě závodní baví tak maximálně NFS(ty hratelné-starší díly). Třeba u NFSček mi nikdy nevadilo, že není cockpit, ale prostě u GRIDu 1čky to byla 1 z nejlepších věcí(na tu dobu).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 On ještě někomu chybí u závodních her pohled z cocpitu? On to někdo ještě takto hraje? Tak mě to rozhodně u žádné hry nechybí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Ono je to takové divné dívat se zhora/zezadu na auto, které řidím, no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Pokud chcete pohled z kokpitu a remake underground 2 a trochu vzhledu horizonu, tak si zahrajte Midnight club: LA, pro me nejlepší závodní hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 IGN dalo 8/10 což neni vubec zlé.. Prý ty závody maj furt něco do sebe http://www.ign.com/articles/2013/05/28/grid-2-review Zdá se mi že dnešní hráči jsou trochu rozmazlení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Dupenka: Ale tak to už je trochu starší. To už si rovnou můžu dát TDU 2...Škoda že se to studio rozpadlo no a není 3.díl... Migl: Na nové NFS Most Wanted dali taky hodně. Vypadá to na podplácení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 No nové Most Wanted taky nebylo uplě špatný..akorát trvalo než se do toho člověk vžil a pak to byl docela nářez...akorát mi tam vadila ta nepřehlednost, stačilo mrknout na mapku a už jsem byl ve zdi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.