Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Grid 2


Anubis1

Recommended Posts

Je to hovadina a sklamanej nejsem, protože jsem s tím počítal. Po prvních gameplay videjích to bylo jasný. Ale má to dobrou grafiku a zvuky, ale nejhorší mi přijde jak auto samo v každé zatáčce driftuje :-) To jsem ještě neviděl :wohow:

Upraveno uživatelem Tomas007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1čka byla best, toto je arcádové ♥♥♥♥♥. Proč jde všechno do sra*ek? Asi kvůli penězům. Ale udivuje mě, že jak u EA, tak u GRIDu všichní píšou, že u EA chcou třeba NFSčka, jen remake starých Undergroundů.U GRIDu višchni píšou, že chtěji simulátor závodění, tedy samozřejmě s cockpitem atd...Ale ne, oni si prostě jedou svoje....Jenže s takovou půjdou za chvíli do há*e....Mít začáteční investici, tak věřím, že bych udělal hru, kterou by lidi obdivovali. Prostě třeba remake NFS Undeground 2, akorát s novějšími auty, lépe propracované, přidal bych cockpity, u každého auta to, co k němu patří a ne, že dám u všech stejný zvuk motoru ( :/ ) ...Prostě mít investici, tak poslechnu lidi a tak trochu i sebe(jelikož mám většinou podobný názor jako většina) a udělám pořádně další pokračování her....Jak se vůbec menuje ten, který vymýšlí pro tyto hry příběhy? Že bych šel pomoct herní scéně :D ...A trochu se to taky kazí tím, že každý rok musí být nový díl, kvůli pěnez, a tlačí se na ty studia, aby to udělala do určitého termínu. Vždycky je ten prvotní nápad/díl nejlepší a těžko se vymýšlí pokračování, ale ani náhodou by se to němelo tlačit na sílu, že prostě ''tady máš termín a vytlač něco z hlavy''...To studio samozřejmě nic nenapadá a čas tlačí, tak udělají to samé, jen aby nebyl bordel u ''šéfíka'' ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

All Day One DLC Packs

Size...........: 112mb unrared

Format......: Unlocked live containers for use on a JTAG/RGH Xbox360 Console

IndyCar Pack

Download the IndyCar Pack to receive two routes at the world famous Indianapolis Motor Speedway Circuit plus receive the Dallara IndyCar and Indy500 Pace Car liveries for the Chevrolet Camaro SS and Corvette Z06 Centennial Edition.

GTR Racing Pack

Download the GTR Racing Pack to receive the stunning Nissan GT-R SpecV and experience all five routes around the Yas Marina circuit by day.

VIP Pass

Unlock all GRID 2 online multiplayer modes, three stunning cars and the opportunity to upload highlights direct to YouTube** with the GRID 2 VIP Pass*. Includes: Honda NSX R Alfa Romeo Giulietta Dodge Challenger SRT8 **Xbox 360 Hard Drive required. *Purchase not required if you already have a VIP Pass code

McLaren Racing Pack

Download the McLaren Racing Pack to receive the stunning McLaren MP4-12C GT3 and receive two routes to race at the iconic Brands Hatch GP circuit.

Headstart Pack

Download the Headstart Pack and receive the stunning Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT, a RaceNet* bonus and make your in-game cash go further with a 15% discount on all purchases from GRID 2’s online vehicle and upgrade store. *Visit www.racenet.com for more information.

Upraveno uživatelem Anubis1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsou a vůbec. A navíc jelikož ještě nemůžu mít řidíčák, tak se u takovýchto her těším hlavně na propracovanost a reálnost těch aut. A to hlavně v interiéru. A prostě na GRID 2 jsem se těšil hlavně na ten cockpit a jak si to hezky budu jezdit na mojem Logitechu G27 a oni mě takto zklamou. Jinak jestli vydají cockpit jen na PC, tak pohoda. Na konzolích mě závodní baví tak maximálně NFS(ty hratelné-starší díly). Třeba u NFSček mi nikdy nevadilo, že není cockpit, ale prostě u GRIDu 1čky to byla 1 z nejlepších věcí(na tu dobu)..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu