Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jakou TV koupit


ryder

Otázka

Cau chci si na vanoce kupovat novou televizi k xboxu, ale nevim jakou. Nepotrebuju nic extra velkyho staci neco kolem 70-80 cm a cena aby se pohybovala kolem 20 000. Samozrejme aby to taky nejak vypadalo a aby mela nejaky to slusny rozliseni, nevim co je fullHD a HD ready ale jedno z toho by to asi mela mit. Diky za rady

PS: samozrejme aby sel zapojit xbox 360 a nintendo Wii

PPS: musi to bejt LCD (plazma se tak "mala" nedela, myslim)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

cau urcite bych ti doporucoval samsunga.....ja osobne zatim nemam zkusenost ale slysel jsem jen chvalu a na vanoce si chci taky koupit samsung lcd :)

HDFull je nejvyssi mozne rozliseni a HDready je ze to ma nejake HD rozliseni ale HD ready staci vpohode na hrani :)

jinak co jsem se tak dival tak momentalne maji super ceny v electroworldu jsou tam dokonce lepsi ceny nez v e-shopech :) neveril jsem vlastnim ocim :)

treba tady ta vypada dobre

http://www.electroworld.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldCZ-Site/cs_CZ/-/CZK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=_R.z6oZKTSpSR0EjRWFBwx1z0000MpzcluSx?ProductID=xA7D4QFHYp4AAAETzZxPDFNZ&CatalogCategoryID=L7LD4QFHVTkAAAEOgj803xij&Selected=Specifications#t_category_tabcontent

je tam vse co potrebujes a ma to 2 HDMI vstupy.....a krome toho tam je i digitalni prijimac televizniho signalu coz se urcite hodi kdyz probiha digitalizace a aspon bys v budoucnu nemusel kupovat set top box...takze asi tak no :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je to možný, protože podle EICTA musí HD Ready zařízení splňovat několik kritérií a jedním z nich je, že obraz musí být širokoúhlý a mít alespoň 720 řádků, což splňuje. Druhá věc je, že televize s takovýmto rozlišením nejsou moc běžné a pár jich vyrábí pouze LG (co vím).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
hh máme stejnej problém potřebuju něajkou TV do pokoje ta koukal sem po samsungu a za 20000 najdeš toto

http://www.ppelectronic.cz/zbozi/lcd-televizory/televizor-samsung-le-32s86-bd-lcd

Můžu jen doporučit....přesně tuhle televizi jsem si koupil jen kvůli xku a super....za ty prachy je luxusní, akorád jsem jí kupoval o cca tři až čtyři více před dvouma měsíci.Myslím poměr ceny a kvality...rozlišení a vzhledu...není co řešit....lesklá černá s kombinací "chromu" vypadá velice dobře má to mraky vstupů a výstupů, zabudovanej digitální tuner...zkrátka ber to!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu