kutac22222 Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 (upraveno) Ahojte chcel by som pripojiť externí hdd k xbox 360 slim mám ho naformátovaní na fat 32 v guiformat na hdd mam adresar HRY a pod tím číslo hry v iso2god ale ked ho pripojím na xbox a dám skenovať ono mi ho nájde ale neukazuje adresár hry iba usb0:/ .Dobrí návod by mi pomohol dakujem . Upraveno Červen 5, 2013 uživatelem kutac22222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2013 a zkoušel jsi se přes FSD file managera proklikat do složky s hrami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2013 Odhadl bych špatně naformátované.Nejlepší zkušenosti mám s EASEUS Partition Master. Odstranit v něm všechny existující partitions,poté vytvořit jedinou primární a tu naformátovat na FAT32. Pak to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malac Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 (upraveno) existuje nejakej navod pro zacatecniky? Predtim mi udelal format na disku 100GB kamarad, nyni bych to chtel zkusit sam. Nikde sem na nic nenarazil. Nyni mam 1TB. Diky Upraveno Červenec 22, 2013 uživatelem malac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 nejlépe bude, když si stáhneš program EASUS partition magic a naformátuješ disk v něm ;) program je jednoduchý, uživatelské rozhraní přehledné, takže by to měl zvládnout každý. Důležité je, aby byl HDD naformátován na FAT32 a poté už jen stačí připojit ke konzoli a je hotovo. Pokud budeš potřebovat poradit nějak víc, tak se neboj napsat do zpráv ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.