novotnj Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 Prosím, dá se nějak určit na dálku, kolik může stát RGH na mojí konzolu ? podle nějakého štítku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 Rekl bych, ze cena RGH je u vsech modelu stejna. Alespon co jsem videl nabidky mistnich flasheru, tak je to pevny, at uz 1200 nebo 1400 jinde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 Nejsnadnější volba je se obrátit na někoho, kdo se v této oblasti pohybuje a vše s tebou probere. Co se týče cen, uvedu zde citaci z mého tématu, abych to nepsal znovu: Jednotnou cenu stanovit nelze, neboť existuje několik revizí a v případě revize Corona i několik verzí konzolí. U každé z nich je potřeba použít jiné komponenty, což se pochopitelně projeví i na ceně a je nesmysl, aby byla jednotná. Jednotnou cenu vylučuji z prostého důvodu a to proto, že by to nebylo férové jednání vůči zájemci, když cena komponent je odlišná.Pro všechny možné varianty jsem uvedl cenu, uvedl jsem také použité komponenty a to právě proto, aby zájemce věděl, za co vlastně platí a co mu bude poskytnuto. Někomu se bude zdát cena vyšší než u ostatních, zkuste však konkurenci oslovit a zeptat se, co vlastně cena zahrnuje a až po té nabídku porovnávejte. Není pro mne prioritou srazit cenu na minimum za každých okolností jen proto, abych zájemce ukořistil. Snažím se poskytnout to nejlepší, co je momentálně k dispozici, proto má nabídka zahrnuje vždy kompletní montáž včetně QSB či 4GB NAND RW Kit v případě Coron v2/v4. Dej si pozor také na to, aby byly použity originální komponenty, nikoliv mizerné čínské kopie a napodobeniny za pár korun. Na tuto skutečnost upozorňuji jen proto, neboť jsou zde mezi námi i tací, kteří čínské šmejdy používají a dokonce nabízejí jejich montáž jako službu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.